Prichindei martie-aprilie 2005 (102)
Raspunsuri - Pagina 8

an-k spune:
 Zuzu, tinem pumnii sa fie totul bine, sa ai o nastere usoara, si Sofia sa fie o bebelusa sanatoasa si frumoasa
.
anca si micutza Bianca(14/03/2005)

adseana spune:
 Zuzu tzinem pumnii sa fie totul OK, Sofia sa vina usor pe lume (dar sa mai astepte un pic
), sa fie sanatoasa si frumoasa foc...iar tu sa te faci repede bine...sunt sigura ca cei doi baieti ai tai se vor descurca si singuri si va vor astepta cu drag acasa.
Adriana si  
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

rrox3 spune:
 [hi]
Va scrisesem ditamai mesajul mai devreme si l-am pierdut ![]()
Sa vedem ce-mi mai iese la reluare...
Gegea sa-ti traiasca finutul! 
 Si mie mi-a placut tare mult sa botez un copilas si as mai face-o oricand cu placere! ![]()
Pisicuta Succes cu lapticul de soia! Vazusem si eu la Cora, dar nu mi-a dat prin cap ca v-ar putea interesa...
Zuzu iti scrisesm de AC, dar acum nu mai are rost sa-ti povestesc. Promit sa expun pe larg cand revii acasa si ai timp de asta. 
Teodora o sa se obisnuiasca daca o mai lasi. Va pricepe ca mami se intoarce si o va accepta pe bunica.
Nino acelasi sfat. Insista si va accepta. Ia-o treptat, tine tu sticla, dar in brate la bunica, dupa aceea i-o lasi bunicai si tot asa. Daca nu merge lasa-l singur cu bunica mai mult timp si gata. Esential e sa vada ca dupa aceea te intorci la el si il iubesti la fel de mult.
Mamacita Multa sanatate! Si multumesc! 
 pentru complimente 
 Eu zic totusi ca ai cam exagerat cu ele... nu-s chiar asa breaza... Sunt constienta ca Mariuca are problemele astea fiindca nu m-am priceput sa le inlatur si am facut cateva greseli, fireste fara sa-mi dau seama. Deh... aveam cam putina experienta practica de parinte... am crescut-o extrem de natural, fara sa-mi bat prea mult capul cu ce urmari ar putea avea diverse tolerante... 
Rp iti multumesc pentru suport, mi-a crescut moralul cand am citit 
 Asa sper si eu sa evolueze situatia.
Andruzza iti multumesc si tie! Si noi tot vrem sa o ducem "la ceva" in timpul liber. Anul asta a fost la engleza doar. I-ar placea si i s-ar potrivi teatrul, dar am gasit doar la Palatul Copiilor si numai la ore imposibile. Chiar nu avem cum sa o ducem. Mai cautam. 
Dantje am vazut pozele. Martjin e o scumpete de baietel! 
 Si se balaceste de minune! 
Nu ma refeream neaparat la cuvantul "trebuie" (sunt de acord ca e preferabil sa gasesti alte cai de convingere), ci la notiunea de necesitate, la nevoia de a functiona intr-un mediu conditionat de reguli. N-ai incotro, trebuie sa faci anumite lucruri in anumite momente. La scoala cu atat mai mult. Iti dau un exemplu simplu: "acum rezolvam exercitiile astea", copii se apuca de treaba si peste 5-10 minute se aude si fiica-mea intreband "da' unde suntem?" foarte inocenta... Sau copii repeta serbarea si fiica-mea se joaca cu spatele la ei si habar n-are cand ii vine randul... ca s-a plictisit de atata repetat... Mai grav e cand nu are chef de un test si atunci nu prea se gandeste la ce scrie si face greseli, desi imediat ce o intrebi stie raspunsul corect... cam asta ar fi.
Va multumesc pentru suport, ajutor si intelegere. 
 Asa e, Marox, chiar ma ajuta sa va scriu despre asta. ![]()
 tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

andrruzza spune:
 gegea, ti-am admirat frumoasa! E tare dulce

Ana, ba stam zilnic la buturugi:)Am vazut si pozele cu frumosii tai
 Si ce turta mareee:))
zuzule, te asteptam cu drag sa revii de doua ori mamica, nastere ushoara si o Sofia sanatoasa!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"

ninocikap spune:
 Multumesc pentru sfaturi Rp, Ana 71, Rrox. 
ideea e ca eu seara il pun in pat rezemat de o perna si ii tin eu sticla.. ca nu am reusit sa il conving sa si-o tina el..
 asa ca am zis ca daca o tine maica-mea si eu stau langa ei ..e ok.. dar nu  a vrut cu nici un chip. ![]()
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Anca Micaela spune:
 Zuzu, tinem pumnii! Sa vina Sofia cand e pregatita si sa fiti sanatoase! Multi 
-ici!!! 

Multumim pentru laude, Gegea si Ligia! 
! 
Ligia, uita-te in pozele mele "Ema2", Caravana si iti dai seama... 
. Mai vb.! 
Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

adrianafedorca spune:
 zuzunaki nastere usoara , sa va intoarceti cu bine acas si tu si Sofia , sanatoase tun 

felicitari mamico
Adriana si bb Cezarica 
 23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea 

teodora racz spune:
 Zuzu iti doresc sedere placuta in spital si sa fiti sanatoase amandoua!
Multumesc Marox,Pisicuta,Ligia,Rrox,Rp,Gegea;Nino se pare ca noi avem cam aceeasi problema!
Fetelor problema e ca am incercat sa o las sa o culce bunica cam cu o luna inainte de eveniment si n-am avut nici un succes;cand o intreb:doarme fetita cu buni?Ea zice:Da!Dar cand ma vede ca ies din camera se pune pe plans,intinde manutele si nu mai putem face nimica cu ea;cu sotul mi s-a intamplat la fel;cred ca la mine se simte mai in siguranta cand aude cele 2 cantecele pe care i le cant seara de seara,plus pozitia capului pe umarul meu etc;
Oricum nu ma dau batuta dar sincer sunt cam pesimista la capitolul asta;si nici nu-mi place sa o las sa urle;

pisicuta si matei spune:
 zuzu nastere usoara si stai fara grija acolo.acum sofia e cea mai importanta!
multumim pt sustinere-gegea,rp,rrox,ligia
gegea felicitari pt finut.este intr-adevar minunat sa botezi un suflet cu atat mai mult cu cat este mai oropsit.
ligia se poate sa fie mai ieftin,dar mie mi se pare foarte ieftin asa avand in vedere ca cel praf costa 600mii 400g din care faceam cam 3 litrii.cu aceiasi bani ii luam 10l.e super super.nu se stie.s-ar putea sa ii treaca,s-ar putea sa nu ii treaca.raspunsul se da in timp.noi speram sa ii treaca.macar intoleranta la gluten 
nino eu cred ca ai sanse.trebuie numai sa perseverezi.nu stiu exact vreo metoda,dar mult succes
teodora poate ar trebui si bunica si sotul sa faca exact ceea ce faci tu:da o aseze in aceeasi pozitie,sa ii cante aceleasi cantecele si in plus ar trebui sa o aiguri de cate ori ai ocazia ca o iubest chiar daca nu o culci tu.si in plus poti incerca sa o lasi sa planga cate putin cate putin-ca si metoda mamacitei cu plansul progresiv.si pana la urma o sa mearga sigur.
-ce usor e sa dai sfaturi
deja am crescut doza de lapte si este totul in regula din fericire.in schimb cu toate precautiile noastra l-a muscat un tantar si i s-a umflat manuta.cand l-am vazut de dimineata sa mor,era si la ochisori umflat putin 
.nasol cu toate alergiile pe care le are!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

adrianafedorca spune:
 neata 
noi tocmai am venit de la analize , vai ce-a mai urlat , l-a intepat doar 1 data, acum asteptam rezultatele, 
sa va zic si meniul de azi
laptic cu cereale 2 masuri
1/2 banana+4 biscuiti din faina integrala+3 capsuni+1 piersica
borcanel nestle - paste cu jambon si sos de rosii - sper sa pape ca nu am apucat sa-i fac nik pt azi 
iaurt cu cereale 
laptic cu cereale 2 masuri
Adriana si bb Cezarica 
 23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea