Prichindei martie-aprilie 2005 (102)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

andrruzzaaaaaaaa m-a lovit si pe mine leneaaaaa...de duminica n-am mai pedalat si m-am pus si pe mnacat...offff ...3 kg mai am de dat jos....am obosit....tu cum stai?

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

zuzu nastere usoara,usoara de tot. Sofia sa vina sanatoasa si cuminte.Va asteptam cu drag

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

am mai trecut de o seara la fel de agitata..in care dupa un plans de vreo 25 de minute.. pana la urma m-am dus eu sa il adorm... si peste noapte s-a trezit o data si a inceput sa planga si nu s-a potolit pana nu m-am dus la el... l-am lasat doar vreo 10 min... timp in care mama mea era cu el... la fel si cu laptele..nu a vrut sa il tin in barte ca sa ii dea ea laptele..pentru ca el s-a invatat deja ca se urca in pat si se aseaza pe perna si mami ii da laptele.

nici daca plec eu de acasa nu sta ..incepe sa planga si nu se potoleste decat daca iese cu el afara...

sincer sunt deja cam disperata ca nu reusesc sa il dezvat de mine... dar stau si ma intreb ce se va intampla cand maa voi intoarce la servici..

multumim in continuare de sustinere. chiar am nevoie.

gegea am vazut si eu o carliontata frumoasa foc si finutul mititel. sa iti traiasca.

Ana 71 am vazut si puiutii tai. ce frumos se joaca ei amandoi.

Pisicuta ma bucur ca lui Matei ii merge bine cu noul laptic.

Teodora sper totusi sa reusiti..pentru ca totusi se poate ivi la un moment dat o problema..nu neaparat o petrecere de mers..si uite nu mai stii ce sa ii faci... ca nu vrea sa stea cu nimeni.. multa bafta.

Rrox e bine ca ne spui de problemele tale cu Mariuca... ca intradevar si eu ma gandeam ca daca Alex ramane la fel de iute..nu o sa reuseasca nimeni sa il tina atatea ore la scoala..sa fie si atent.. si nu neaparat ca nu l-a duce capul. sunt doar niste copii foarte activi... si poate ca ar trebui sa vorbesti cu invatatoarea sa se ocupe un pic mai mult de ea..o perioada... ca poate reuseste sa o atraga cu ceva..sa fie mai atenta. sau poate ca Mariuca deja stie cate ceva ..si i se pare prea simplu ce i se cere.

Mamacita la cat lipsiti..daca tot timpul sunteti pe malul marii..cred ca la sfarsitul verii nu va mai recunoastem... sanatate multa.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

Vreau sa va spun ca am vazut poze,o gramada.
geanidaria e o frumoasa. Carliontii incadreaza perfect fata de papusica a tizei. Cu maioul verde e ,vorba Ligiei,sexi si mortala.
dantje ce preocupari diverse are imparatu' . Imi place mult ca e vesel si dulce foc.
marox m-am delectat la maxim cu foto voastre. In primul rand Julia a crescut ...ceva terbil. M-am mai vazut-o de cand era numai un bebelas. Si acum e domnisoara in toata reguloa. Alex a crescut si el,chiar daca nu vad asa frapanta diferenta. Sunt frumosi,seamana intre ei, chiar mi-era tare,tare dor sa-i vad. Peisajele superbe,cred ca ati avut parte de o vacanta pe cinste.
ana ti-am vazut si tie comorile. Mi s-a srans inima la poza cu Eva cu varicela. Ce turta mareeeeeeeee! E clar extrem de fascinata de camera interzisa .Victor s-a mai inaltat sau mi se pare mie? In orice caz,sunt frumosi amandoi si par copii cuminti si destepti.
mamacita sanatate amandurora!
nino,teodora imi pare rau ca aveti probleme cu copilasii.Chiar nu prea stiu ce sa va spun.la noi e inversul situatiei.

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Salutare!
Daca tot v-am impuiat capul cu Mariuca mea, sa va zic si continuarea
Ieri am fost la psiholog, o doamna foarte priceputa, pasionata de meseria ei si pe care Mariuca o placea foarte mult inca de la gradinita, unde i-a fost directoare. Am stat cam doua ore acolo, am discutat, defapt am continuat discutia inceputa cu doua saptamani in urma. Concluzia a fost ca Mariuca are un deficit de atentie, din fericire nu prea mare. Adica se concentreaza fara probleme cand chiar o intereseaza ceva, dar foarte greu cand nu e chiar atat de interesant. Ne-a lamurit ca deficitul asta este cumva inascut, facand parte din temperamentul copilului, dar poate fi marit sau minimizat prin educatie. Ne-a dat si o solutie. Mariuca a primit un algoritm dupa care trebuie sa rezolve orice problema. Pentru inceput trebuie sa spuna cu voce tare toti pasii algoritmului, urmand ca in timp, sa-i spuna doar in gand si dupa aceea doar sa-i aplice. Algoritmul asta o face sa-si pastreze atentia concentrata pe ceea ce face. Daca il respecta fireste. Deocamdata colaboreaza foarte bine, probabil si fiindca l-a primit din partea doamnei respective, pe care o place foarte mult. In plus Mariuca si-a stabilit un obiectiv personal, si anume, sa nu mai tipe/urle aiurea cand nu i se face ceva pe plac. A primit niste fise in care ea singura va completa niste mutrite vesele sau suparate in functie de atingerea obiectivului pe mai multe perioade ale zilei. Se pare ca a motivat-o puternic chestia asta si ca sa o motivez si mai mult, i-am promis un cadou (ales impreuna) dupa o saptamana fara nici o mutrita suparata. Bineinteles, a urmat rapid intrebarea: "si dupa inca o saptamana?" I-am spus ca al doilea cadou vine dupa o luna de mutrite zambarete.
Sper sa dea rezultate terapia asta. Am insistat mult si cu mama, i-am explicat ca-i esential sa nu ne abatem de la chestiile astea, fiindca cea mai mare parte a zilei sta cu ea, nu cu mine. In concluzie, sunt optimista

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

adriana, stau comod in fotoliu e prea cald

nino, singura solutie este timpul. Mergi afara impreuna cu mama ta si mai dispari din vizorul lui, incet incet tre` sa se obisnuiasca. Nu-l lasa singur dintr-o data, ci azi 5 minute, maine 15... Sigur o sa reusiti

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Daria chiar ma gandeam ca tu te vaitai ca se lasa prea usor dus la altcineva..si al meu.. a tras iara acum o tura de plans cand a vrut sa il culce mama mea... acum se jaoca amandoi ca nu a reusit..

Rrox ma bucur ca ati gasit o rezolvare pentru problema Mariucai. eu zic ca primul pas a fost facut prin faptul ca a acceptat totul.. si dupa cum ne povestetsti de ea... se va tine de promisiune. sa ne spui ce cadou si-a ales.

Poze

Mergi la inceput

Andrruzza... asta e problema.. ca nu il pot scoate afara la orice ora.. ca doar acolo accepta sa stea doar cu ea... si adoarme in carut la o adica... dar acum de exemplu... nu vrea sa o lase sa se il culce cu nici un chip... cat timp se joaca e ok..cum vrea sa il puna pe perna culcat... incepe imediat sa urle.. asa face saraca de fiecare data cand a trebuit sa plec de acasa..l-a scos afara... sper totusi sa o rezolvam. nu ma asteptam sa fie atat de greu. incepe sa ma cuprinda disperarea.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Zuzule, rabdare multa, ai grija de tine si Sofia din burtica inca cateva zile si nastere usoara si refacere grabnica atunci cand va fi sa fie.

Rrox, nu-mi vine sa cred ca Mariuca are asemenea dificultati. E bine totusi atunci cand sunt cunoscute si se iau masuri. Iti urez bafta in demersuri, si Mariucai, cadouri multe si frumoase cat de repede..

Nino, imi pare rau ca Alex nu se lasa ingrijit si de altii. O sa vina si timpul asta. Doar la biberon se razvrateste, sau la orice fel de mancare ? Poate e bine nici sa nu te vada, ca sa priceapa ca n-are de ales, si atunci de foame tot va manca. Sa stii ca si Mihai plange de mama focului atunci cand ramane cu bunicii, si asta doar de vreo luna, o luna jumate. Asa ca acum, daca vrem sa plecam, il duc bunicii la geam sa-i arate masini sau altceva interesant, iar noi plecam. Cand isi aduce aminte de noi, i se spune ca mama/tata sunt acolo, si gata, nu mai insista.
Iar cu scoala, eu cred ca inca e muuuult prea devreme sa-ti faci probleme.

Mai incerc sa prind din urma ce s-a mai intamplat. Eu am fost plecata 5 zile in delegatie, in Franta. Acasa n-am avut apa calda, asa ca baietii s-au mutat la parintii mei. Inca mai stam cateva zile, pana terminam cu zugravitul si curatenia.
Mihai s-a adaptat nesperat de bine cu lipsa mea mai mult de 8 ore. A fost prima oara, si am crezut ca o sa faca ceva probleme. Mi-a fost frica si sa vorbesc la telefon cu el, credeam ca o sa planga, dar n-a fost deloc asa. Radea cand imi auzea vocea la telefon, imi spunea mama, eu il intrebam cum face catelul - ham, si cum ii spune la tata - caca, si cam asta era tot. Intr-o singura seara, m-a strigat pana a adormit, dar sotulimi spunea ca tot repeta mama - mama, dar asa, cu voce blanda de parca isi canta, fara istericale.
In schimb eu, mama denaturata si nesimtita, m-am simtit foarte bine departe de ei cateva zile. Am fost si foarte ocupata, asa ca n-am avut timp sa ma gandesc la ei. As mai fi putut, denaturata de mine, sa mai stau cateva zile fara ei. Doar ca, seara, prin magazine sau pe strada, ma uitam prin carucioarele altora si zambeam, intorceam capul dupa copilasi asa micuti ca ai nostri. Poate asa s-o fi manifestand dorul de copil, ca alte ciudatenii n-am avut. La intoarcere m-a tratat de parca nici n-as fi fost plecata.
A reinceput cresa, si parca iar incep sa apara monstruletii. A invatat sa arate ca are 2 urechi, dar se cam incurca in degetele.

Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Ana super pozele! acum le-am vazut si eu. Eva seamana in continuare cu Ioana, si normal, e super dulcica si dragalasa Si Victor e un frumos si le sta tare bine impreuna

Marox super vacanta, super poze si o familie frumoasa! M-a dat gata Julia cu palariuta ei frumoasa Domnul Moromete e mortal si amandoi arata tare bine in masinuta

Nino multumim si succes! Ai inceput cam tarziu campania, d-asta se lasa mai greu. deja e mare si nu vrea sa renunte la ce-ai al lui. Dar daca perseverezi o sa vezi ca accepta in cele din urma. Nu cred ca-i o idee foarte buna sa te duci la el dupa ce urla cu buni fiindca invata ca urland te aduce langa el, asa ca tot ce are de facut e sa urle cat poate, si mai mult, pana apari.

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput