Prichindei martie-aprilie 2005 (102)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

teodora era normal sa se intample asa prima data.eu cred ca mai e nevoie de putin antrenament si apoi o sa puteti merge linistiti la nunta.la noi a functiunoat cu antrenamentul.prima data cand am plecat eu la scoala a plans matei 2 ore si apoi mai putin si uite asa a ajuns sa stea numai cu tati si cate 8 ore pe zi fara nici o problema!succes
andrreuzza nu mai am decat Dolto "cand apare copilul"

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Daria, multumesc pentru urarile adresate lui Alex! tigrutul vesel!

Zuzunaki, multumesc si tie pentru urari! Waow, ce frumos nume ati gasit pentru bebelina! Sint curioasa cum o sa ti se para dupa nastere, daca e mai usor sa te descurci cu un baiat sau cu o fata. Mie mi se parea mai usor sa spal un baietel. Si chiar eram panicata daca o curat cum trebuie pe Julia. Pentru AC, sorry, nu te pot ajuta caci nu avem.

Rrox, mai povesteste-ne despre Mariuca. Noua ne da un "avant goût" de ceea ce ne asteapta, si poate ca si tie iti va face bine sa vorbesti despre ea.

Mamacita, multa sanatate! Si tie, si micutului samurai simpatic!

Dantje, felicitari pentru progresele lui Martijn! Am vazut pozele de la malul marii. Nu-i era frica lui Martijn cu vintul ala care sufla asa de tare? Alex urla ca din gura de sarpe cind bate vintul. Impresionant castelul de nisip. Acum citiva ani am vazut o expozitie pe tema Jules Verne. Eram diferite constructii, super ingenioase, pe motive luate din romanele lui-20000 leghe sub mari, 5 saptamini in balon, etc.Pampersul de piscina se uda, dar important e sa nu iasa din el ce nu trebuie! Noi sintem mari consumatori, si acuma ii pun lui Alex ca sa evitam surprizele, desi cind vad unii copilasi cu slip imi zic ca sigur n-au virsta sa stie sa ceara la toaleta...

Ligia, o fi ceva in aer cu cersitul mincarii ! Nici noi nu mai putem minca ceva fara sa-i dam si Juliei. Da' io sint multumita, macar asa gusta din toate.

Andira, felicitari pentru primul zimbet al lui Nati! La cit mai multe!

Teodora, pe aici e obiceiul sa se ia copiii cu parintii la nunti, asta pt ca nu are cine sa-i tina acasa. In consecinta, se gaseste intotdeauna o sala alaturata unde sint pusi sa doarma piticii. Si cei mici chiar dorm, cu tot zgomotul. Daca nu merge ideea asta, atunci ai 2 solutii: fie o lasati din nou la bunici, fie nu mai mergeti la nunta. Simplu, nu?

Noi am fost la strand astazi. Piticii au fost super incintati si noi asijderea. E la noi in comuna si incep sa prinda obiceiul, am mers saptamina asta de 2 ori, duminica trecuta si luni, dupa serviciu. Sper sa tina vremea buna. Maaaai, daca voi va plingeti de vreme rea eu ce sa mai zic?!!! Cind a plecat mama de aici, de la 15°C, a ajuns la 29°C la Bucuresti. Si era 20 mai! De-abia de o saptamina ajungem si noi sa avem cite o zi, pe ici pe colo fara ploaie.

Am creat un nou album "Vacanta pe Coasta de Azur":

http://community.webshots.com/user/jualexve

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

pisiscuta, vreau si eu, thx!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Am avut un week-end plin, am experimentat locuri noi, oameni diferiti sub mai multe aspecte si posturi inedite. Nu stiu daca va mai amintiti, dar ziceam ca vom boteza un copilas. Ne doream tare mult sa crestinam un suflet de puiut mic si bland si, in luimna ideii ca suntem la prima actiune de acest gen de cand suntem casatoriti, ne-am propus sa cautam un copil dintr-o familie nevoiasa. Si... Dumnezeu ni l-a scos in cale... S-a nascut pe 22 mai si poarta numele de botez al parintelui spiritual; face parte dintr-o familie de oameni simpli, dar bogati sufleteste si care locuiesc la tara. Daria s-a comportat minunat, chiar nu ma asteptam la atata sociabilitate, mai ales ca a vazut oameni noi si, spre incruntarea sporadica a sprancenelor mele, taaaaare pupaciosi. Eu nu am avut bunici la tara, iar contactul meu cu lumea satului a inceput cand l-am cunoscut pe sotul meu, el avand cateva rude la sat. Sorry acuma, nu stiu daca sunt in masura sa generalizez, dar am sesizat ca e o trasatura comuna oamenilor de la tara sa fie extrem de pupaciosi si nu ii stanjeneste cu nimic apropierea fizica.
Na ca am facut-o lata cu atata off-topic, dar vroiam sa va impartasesc din bucuria spirituala cu care ne-au fost umplute sufletele, botezand acest copil. Am vazut si lacrimi de bucurie in ochii acestor oameni, dar si mandrie ca... deh, mezinul familiei s-a ales cu o pereche de nasi "cu 5 ani de scoala la Cluj" (citat).
Am facut multe pozici, cele mai multe cu aparat foto normal (pentru a fi mai usor multiplicate si a le da si parintilor) si am reusit sa atasez si cateva in albumul "iunie" (doar de sambata, cele de azi nu le-am descarcat inca).
Inca o data, imi cer scuze ca v-am impuiat capul, dar am avut parte de sentimente noi si care in repetate randuri m-au lasat muta. Nu credeam ca poate exista pe lume atata simplitate, atata ingenuitate si atata bucurie pentru lucruri marunte. Sincer va spun, dar eu cred ca tocmai am avut parte de o lectie care m-a indemnat sa invat sa fiu mai buna.

Pisicuto, cum e Matei? si tinem pumnii sa tolereze cat mai bine lapticul de soia.

anca micaela, Emei vedete! Am vazut si pozele recente... superba frumoasa mica!

ligia, nu imi mai amintesc daca am mentionat fascinatia fata de pozele cu Raduc si totodata "brrrr"-ul pe care mi l-a trezit nasucul lovit. indragostitului de bile!

rrox, felicitari Mariucai pentru incheierea anului scolar si o vacanta minunata!

andira, dupa cum vezi ai starnit tare multa nostalgie in sufletele noastre de mamici. fetitelor tale frumoase!

teo, noi am avut prima iesire fara Daria cand avea 3 luni si jumatate. A adormit cu buni, dar la ora 4,30, cand am aterizat noi acasa (chemat de "glasul" lactobarului care dadea pe langa ), era cu ochii larg deschisi si ma astepta. Dormise 7 ore si era fresh. E adevarat ca era micuta, dar, in locul tau, as lasa-o mai des cu bunicii, chiar si fara sa aiba loc vreo nunta la care sa mergeti. si bafta!

mamacita, sanatate muuuulta amandurora! samuraiului scump!

marox, superb Niculaie Moromete, superba si surioara, superbe locuri, superba vacanta!

Vai cat m-am lungit... Noapte buna si tuturor!

Geani si Daria (03.04.05)

Daria, carliontata dragalasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata,

daca ieri a dormit pana la 10,30 azi s-a trezit la 6 si-a baut lapticul si a inceput joaca....

gegea sa va traisca finutzul, ce frumos ai povestit, si noi am botezat 2 baietei si mai vrem , eu inca n=-am fost nasa de nunta si asa mult imi doresc ...

sava zic meniul de azi

300 ml lapte +1 masura cereale de orez
1 banana 1 piersica 4 biscuiti
peste la cuptor cu piure de cartof si morcov
iaurt cu painica
laptic cu cereale

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

gegea, sa va traiasca finutzul!Nu pot vedea albumul tau, m-am conectat pe contul meu de yahoo, dar tot nu merge..mai incerc

marox, ai doi copilashi superbiMi-au placut tare mult pozele, mi-am amintit de tinerete:)

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

EEE, a venit vara si la noi, e cald si bine. Deocamdata nu ne plingem de cald, dar imediat vine soarele chair la geam!

gegea, sa-ti traiasca finutul. Ma bucur ca ati reusit sa faceti acest "gest". Poze nu am vazut, ca nu vad album de iunie
Multumim de complimente!

mamacita, tot la plaja, tot la plaja? Mersi de urari! Vrem poze de la mare, poate ne faci pofta!
Noi mregem la Bulgari. Gata, avem bilete. Din 7 August , la Albena!

Marox, pai cred ca numa atunci a fost vara in Ro, ca in rest... De fapt la noi si ieri a plouat . La bv nu, dar la Bran unde am fost noi cica sa ne relaxam, a plouat wow.
Cat despre cersit mancare, s-a crucit si mama ce mare cersetor am. O firmitura sa-i dai, dar sa nu-l ignori.
Am vazut poze. Ai 2 copilasi minunati!

teodora, desi suna sadic poate, eu as mai lasa copilul si cand nu e nunta, ca sa se mai obisnuiasca. Radu sta fara probleme la bunici, in alta parte nu am incercat si asta imi da un sentiment de independenta si mie si lui, mai ales cand apar evenimente neprevazute, gen oreionul meu!

pisicutza, sper sa va mearga cu noul lapte. Am vazut si eu la Carrefour si parca era mai ieeftin, sper sa nu te dezingormez!
Intolerzantza asta a lu Matei va dura toata viatza sau e pozibil sa se regleze? Scuze de intrebare!

Anca Micaela, sigur ca vreau sa ne intalnim,. M-ai facut curioasa, despre ce fel de evenimete e vorba?

Am inceput serviciul si nu am chef deloc de treaba, parca am fost 2 ani in concediu, nici nu mai stiu de ce sa ma apuc. Ma gandesc la mare, la soare...

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

mai fetelor ce ma fac....?

copilul meu nu vrea sa manance laptele seara cu bunica..nici macar daca stau langa ei..cum o vede ca tine ea sticla...incepe sa urle.. si la fel a facut si cand a trebuit sa il adoarma...dar nu va puteti imagina in ce hal urla.. pana la urma m-am dus la el...si cum l-am luat in brate a tacut instant si aproape imediat a si adormit.. asta se intampa, la mine acasa aseara...

sambata seara l-am lasat mamei..acasa la ei..si eu si sotul am plecat in oras..ca altfel nu puteam sa stau sa il aud plangand.. zice ca a plans..dar apoi l-a dus pe afara sa il plimbe..asta seara pe la 21... lapte nu a luat decat vreo 50 ml ...ca tot asa a inceput sa urle.. si intr-un final a adormit... dar pe la 2 si ceva s-a trezit si nu s-a potolit din plans decat dupa ce l-am luat cu mine in pat.

credeti ca mai am vreo sansa sa se invete cu altcineva...? e mai bine totusi sa il duc la mama mea..si sa il las vreo 2 zile...fara sa ma vada....?

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Mamacita tare frumos povestesti aventurile de pe plaja. Mi-l inchipui pe Alexutu alerging fericit pe nisip. Ne pui si poze? Eu ii tot explic Marei ca mergem la mare, unde e o baitza mare, mare si nisip mult. Face ochii mari la mine, dar nu cred ca-si inchipuie ce-o asteapta.

Andira te . Felicitari pentru primul zimbet al Nataliei. Are mama o fetita tare precoce. Mara abia pe la 2 luni ne-a zimbit prima data voluntar.

Dantje am vazut pozele cu voi: Martijn tare frumos si dinamic si tati mindru de el. Si, da, iti sta foarte bine si cu fetita.

Pisicuta, sper sa nu fie reactie alergica si sa tolereze Matei laptele de soia. Lasa ca mergeti altadata la zoo.

Marutza, iubirea noastra

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Teodora, sa-ti spun ce as face eu. Prima etapa e sa se invete sa adoarma cu tati(eventual impreuna in primele seri daca plinge). Sa stie ca esti si tu acasa, o iubesti mult, dar si tati o iubeste si ii face mare placere sa o adoarma el. A doua etapa e sa se invete sa adoarma cu bunica, dupa aceeasi schema. Sper sa se rezolve repede. E chiar pacat, daca tot aveti parintii aproape si dispusi sa va ajute, sa nu iesiti din cind in cind la cite un eveniment, o cina romantica. Eu de ex. imi doresc foarte mult sa merg la cinema, dar noi nu avem cu cine sa o lasam pe Mara.

Marutza, iubirea noastra

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput