Prichindei martie-aprilie 2005 (102)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata,
daca mai pot sa zic asa, azi cezar s-a trezit lla 6 a baut 250 ml de laptic cu 1 masura de cereale si a dormit pana la 10,30...si noi cu el , ce bine a fost, de-ar dormi in fiecare zi asaaaa....

am mai pus niste pozici cu noi

si we placut in continuare

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

dantje, woooow, ce distractie pe voi, super! Incantat tare Martijn de saltea

adriana, mai ce slaba esti, arati super!uriasului Noi avem multeee dimineti in care ne trezim dupa ora 10, dar as prefera sa se trezeasca mai devreme ca altfel dupa amiaza adoarme tarziu, seara se culca tarziu.

weekend placut

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Dantej am vazut pozicile si sunt super.erau tare cool gonflabilele trambuline si martijn era tare frumusel rosu in obrajori.
mamacita bine ai revenit!sunt convinsa ca toata lumea ti-a simtit lipsa-inclusiv eu.multa sanatate sa va faceti bine amandoi

Noi am achizitionat ieri lapte de soia lichid .eu nici macar nu ma gandisem ca exista.am cautat iaurt de soia,dar lapte nu m-am gandit niciodata.noroc cu niste colege care au venit ieri pe la noi si mi-au zis ca au vazut ele in supermarket.si am gasit si noi in Cora cu 60mii litru-ceea ce mi se pare super.i-am dat azi 30 ml sa vad cu reactioneaza.daca l-ar primi ar fi super.
si acum asteptam sa se trezeasca grasutu si plecam la zoo!
distractie placuta tuturor!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

andrruzza multumesc, am slabit dar mai am vreo 3-4 kg de dat jos, mey dar burtica tot burtica, ma enerveaza la culme, tu ce faci ? te-ai apucat de pedalat? hai ca mai e un pic pana la mare

mamacita sanatate multa

pisicuta si matei distractie placut la zoo sa ne povesteti cum a fost si pozeeeee

andira normal ca se pune vreau si euuuuuuuu , noi inca ne mai gandim cu bb2 , vrem dar parca as mai astept 1 an

vad ca vorbiti de AC , no avem si in sufragerie si in dormitor, si in masina, si le folosim, in masina il dam f incet , sa fie placut, pt ca cezar transpira ffff rau , si cred c a ar muri de cald daca nu as da drumul, iar in casa ii dau drumul in sufragerie si las toate usile deschise si e kiar bine, la noi e kiar necesar pt ca bate soarele de la pranz pana apune in toata casa....

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

quote:
Originally posted by adrianafedorca

vad ca vorbiti de AC , no avem si in sufragerie si in dormitor, si in masina, si le folosim, in masina il dam f incet , sa fie placut, pt ca cezar transpira ffff rau , si cred c a ar muri de cald daca nu as da drumul, iar in casa ii dau drumul in sufragerie si las toate usile deschise si e kiar bine, la noi e kiar necesar pt ca bate soarele de la pranz pana apune in toata casa....

Cezar,minunea mea

adriana,
mersi de info
cam asta ma interesa si pe mine.la noi e infernal iar mie mi-e cu atat mai greu cu burtica
mie mi-e totusi teama sa nu racim mai usor.in masina si noi folosim cand e nevoie.dar pe mine uneori de la AC din masina ma doare capul rau

mamacita,
orice info mi-ar fi de folos.in principiu amplasamentul ma interesa.dar frica mea e sa nu raceasca copiii.avand in vedere ca apt nostru nu e f mare,ma gandeam la un amplasament pe hol.sau chiar la un Ac portabil...

pupici tuturor,noi nu cred ca iesim ca e prea cald si-n plus joaca brazilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Zuzu, eu "urasc" AC, era cosmarul verilor mele la servici, fac nevralgie instantaneu, dar vara trecuta din cauza caldurii Mara nu putea sa doarma, s-a umplut de bubite de caldura pe fata si pe git, asa ca am cumparat AC. L-am pus in living, lasam usile deschise si se racoreste toata casa. Nu stau niciodata in camera cind AC este deschis si nici pe Mara nu am expus-o direct pina acum. Din cite am observat eu e mai rezistenta, nu o eroare a naturii ca mine, dar totusi sint prudenta. Asa am procedat noi. Acum voi hotariti ce fel de aparat cumparati si in functie de partiul apartamentului, de cum circula curentii de aer, de obiceiurile voastre de joaca, masa, etc. si de gradul de rezistenta la frigul generat de "monstru". In privinta capacitatii, va puteti sfatui cu cei care vind, ei va vor recomanda puterea in functie de volumul de aer pe care vreti sa-l raciti. Despre cele mobile nu stiu nimic, pot doar sa banuiesc ca au capacitate mai mica.

Ma duc sa fac baita si revin.

Marutza, iubirea noastra

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Adriana ader la parerea andrruzzei-arati tare bine.felicitari pentru ambitia sa dai jos kg.sa ma vezi pe mine ce burta am si nu am deloc ambitie.am vazut pozele de la petrecere-cred ca a fost super!
andrruzza ti-am trimis cartea

noi pana la urma nu am ajuns la gradina zoologica.ne-am pregatit,am plecat,dar ne-am oprit .de fapt i-am dat lu Matei cu crema de protectie solara inainte sa plecam ca era 15.30 si i-am dat si pe fata putin.de la caldura si sapca a facut niste bubite pe frunte,dar mie mi s-a parut ca i s-a inrosit si un ochisor(desi evident ca nu i-am dat pe ochi) si imdiat ne-am gandit ca poate a facut reactie alergica,ca era si putin mai apatic.si cum azi i-am dat si lapte de soia lichid-ne-am cam speriat si am hotarat sa nu mergem la gradina ca este departe si daca doane fereste se intampla ceva pana ajungem noi la spital cu ratb-ul.......
si am fost prin herastrau.evident ca matei tragea numai spre apa .a fost ok,dar nu avem pozici!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

tuturor! Tocmai ne-am intors de la Pitesti, unde eu am avut eveniment (pentru copii intre 6 si 12 ani), iar Ema a fost vedeta. A intrat printre participanti si a dansat si a zambit tututor, nu i-a fost firca de mascota (spre deosebire de alti puiuti de varsta ei...). O sa pun cateva poze, dar din Bucuresti.
Ligia, o sa ajungem si prin Brasov - vine si Ema cu mine - si, daca ai chef, poate ne vedem.
Pup si ma apuc de citit & vazut poze.

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Pisicuta,Caramella multumesc!

Ieri seara am avut si noi prima iesire fara Antonia;gresita miscare!Am mers la o nunta dar inainte m-am asigurat ca nu-i lipseste nimic fetei;am lasat-o cu parintii mei care s-au dus la o plimbare ca sa nu ne vada cand plecam de acasa;inarmata cu tel.mobil si cu instructiuni clare date bunicilor am plecat cu inima grea gandindu-ma ca va fi prima seara cand nu o voi culca eu;ne-am simtit bine la nunta dar la ora 1 noaptea am fost acasa ca sa-i dau masa de noapte;si bineinteles presimtirile mele s-au adeverit:Antonia a plans 1 ora si jum.repetand mereu acelasi cuvant:mama;foarte greu au adormit-o pe la ora 11:30 noaptea;dimineata cand m-a vazut a tinut-o in inbratisari si in pupicuri minute bune;desi ii iubeste foarte mult pe parintii mei,se pare ca unele obiceiuri trebuie mentinute!
Ce sa ma fac pe viitor?Mai ales ca anul asta mai avem inca 3 nunti de la care nu putem lipsi;Voi ce ati face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

pisicuta, abia ce am dezarhivat-o. Multumesc frumos!Maine o listez si abia astept sa o citesc. Acum citesc "Intelege-ti copilul"Kuzma, interesanta. Tu ai cumva in format electronic "Secretele unui copil fericit"?

adriana, eh, ma odihnesc pe toate planurile, ti-am zis si dincolo Dar sunt happy ca nu iau proportii, ma mentin pe 62. O sa reiau si bicicleta intr-o zi..poate chiar maine Las` ca scapi si de burtica, fii sigura ca o dovesesti!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput