Bebelusi de sept-oct 2005 (125)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
godzila spune:
Simona a crescut inima de cioara (sau bufnita- daca sti bancul)in mine. Din pacate trebuie sa-mi fac un alt cont in care sa pun poze si asta dureaza. Uite aici inca una la petrecere. Merci mult de aprecieri.
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marinela79/marinela79.jpg)
marinela79 spune:
Vera eu nu i-am pus fasole, dar varza si mazare da, ca ii luasem un mix din ala congelat si avea o varza mica, mica prin el, i-am dat si nu a avut nimik, dar pt fasole trebuie sa mai asteptam.
Sa va fie de bine botezul, antoanela si vera si sa va traiasca micutii crestini.
Raportam doua nopti cu o singura trezire, poate e bine de acum incolo.
Hilde si eu am fost mama rea si i-am dat Danonino.Nu a avut nimik si o sa-i mai dau, nu zilnic sau mult, dar daca nu a facut nici o reactie cred ca nu are nimik.Si i-am dat si cate un pic de Tedi, ca altfel de suc nu bea, marefer la cel facut in casa..Acum, Doamne-fereste, sper sa nu fie nimik ca nu mi-as ierta-o, sa stiu ca din vina mea, lui nu ii este bine, ca si asa uneori am impresia ca nu sunt o mama perfecta.
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
Hildegard spune:
Vera, eu stiu ca nu e voi varza, mazare, fasole. Numai fasole alba pastai se poate da in supa adica fierbe cu celelalte legume si da la bebe. Eu i-am bagat la Stefan fasole alba in piure si a halit tot.Tonnia imi bag ceva in pastele alea...am avut 2 pungi: una spirale din porum, a doua din orez, asa scrie pe punga. Dupa ce le-am fiert....si blenderuit s-a facut un rahat lipicios...si gretos....bebele n-a papat si nici eu
. Am renuntat. Daca te intere iti scriu ca pe punga era precizat fara gluten i era 40 mii lei punga. Romanesti bineinteles. Daca vrei amanunte iti scriu d epe punga. Imi spui.
Mary, ma bucur ca nu sunt singura cu danonino. Tedy nu i-as da de la varsta asta ci mai incolo.
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni
kid2003 spune:
Cristina cge, sunt invidioasa ca n-a mai venit soacra pe la tine de 5 luni. Ce noroc pe capul tau Am nevoie de a mea sa stea in continuarea bonei, seara, ca sa pot sa mai ies si eu...si tac din gura.
Vera, superba Iulia! Sa va fie de bine crestinarea.
Tonnia, multumesc de sfat. Ce fel de vit C sa ii dau? Exista sirop sau ceva? Sau bag lamaie in ceai? Paste de orez am vazut si eu la magazine, am si gatit o data, sunt bune, dar cred ca blenderuite sunt lipicioase, nu cred ca sunt ok. Ce sa iti zic? In Vest dupa 6 luni se da gluten, eu i-am luat din Anglia cereale cu gluten pentru 6 luni, nu i-am dat pana la 7 luni, dar acum deja ii dau. Si maine ii fac paste italienesti, ca moare dupa ele. Ii pasez pastele, carnita fiarta cu suc de rosii si busuioc si adaug mozarella putina. mmm, ies super si le papa cu placere.
Ruxandra, maine iesi prin parc?
Kristinutza, si eu cred ca sunt mult mai neigienice covoarele groase, absorb bine praful si nu-l scoti nici cu mama aspiratoarelor. Noi inainte am avut mocheta toata casa si abia am asteptat sa scap de ea, e mult mai curat acum, spal gresia, parchetul si gata. Dar pana la urma cred ca un covor vom pune doar in sufragerie. Si nu gros si nici mare, sa il putem scoate si bate (ca pe vremea lui Ceasca)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Carmi/Carmi.jpg)
Carmi spune:
Vera, felicitari pentru botez!
Ai o fetita tare frumoasa, sa-ti traiasca !
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
diana_n spune:
Kid zi-i soacrei ca toti copiii americani sunt crescuti pe jos. Cati ani au trecut de cand romanii legau piciorusele bebelusilor ca sa fie drepte, in acelasi timp stiind ca americanii nu fac asta si totusi prin minune au picioarele drepte? si uite ca au ajuns sa faca precum ei.
Cred ca vor trece mult mai multi pana isi vor invinge teama de curent si vor lasa copiii pe jos.
Am cautat aseara ochelarii din nou si nu i-am gasit . Nu-i problema ca pot sa-i cumpar altii, dar ii vroiam pe aia ca erau primii ochelari ai lui Petrut...
Diana si Petrut (3 oct 2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/b_irina_c/b_irina_c.jpg)
b_irina_c spune:
AM vazut ca vb despre varza, mazare si fasole... In reteta de supica a Codrutei (cea de pe mail de la inceputul diversificarii) scrie o foaie de varza... Eu nu i-am dat inca varza, dar i-am dat cu succes mazare (3-4 linguri puse in supa de zarzavat). Si i-am facut macarica de fasole verde (de la Calapod citire).
Vera, Anto sa va traiasca micii crestini .
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
Tonnia spune:
Kid, 1/2 de fiola de vit C (are 5 ml toata) cateva zile, poti sa-i dai 10 zile. Da-i odata cu Fe, se asimileaza si Fe mai bine. Lui Dinu ii creste si pofta de mancare cand ii dau. Eu ii dau lunar cateva zile, de la pediatra sfat.
Spune-mi cum ai facut carnea, era tocata sau ai dat-o prin blender ulterior? Pastele nu s-au facut cleioase?
Hilde, nu mai imi spune daca zici ca a fost un esec cu ele.
RalucaCostiurin spune:
Buna, buna!
Io tot fara voce, dar acum mai si behai si efectul e ceva gen trasul trenului la peron la Garad de Nord...
Vad ca vorbiti de fasole, vreau sa zic ca eu d-aia verde i-am pus lui Radu de mai mult de-o luna, supa/piure, si ii mai pun si broccoli iar tat-su, ca n-am avut broccoli a pus conopida, ca la el e tot aia... Ma rog, de la conopida s-a partzait. De la restul, absolut ok.
O sa incerc si eu cu mazare.
Ralucuta, offff, ce-o fi pe sufletul tau, dar o sa treaca, o sa vezi!!
Kid, ai si tu o soacra.... Mi-a ragusit si mie Radu o data, si dra mi-a zis sa-i dau vreo 2 seri cate o doza de nurofen, ca-i si antiinflamator. Am facut-o si n-a mai avut nimic. Auzi, dar am si eu o nedumerire, daca aveai covor nu era curent?!
Noi am sarit peste baia de aseara, ca a adormit Radu ca piatra pe la 8, si asa imbracat a dormit pana la 7 dimineata!! Asa incat cred ca se va cere cat de curand si la noi program de 4 mese pt somn mai lung. Kristinukutzika, cum ziceai ca papa Radul tau cele 4 mese (ce, cat, cand)?
Tonnia, da-i normal cu mijlocul ala? Ai intrebat dr? Ai grija...
Sa stiti ca nici Radu n-a incaput in cazan, si l-a rupt pe popa, care a si comentat in sensul asta! dar bine ca nu i-a facut varza ceaslovul, ca tare il mai tenta...
Ioana, concediu placut!
Maddy, acum mi-am adus aminte ca parca ma intrebai de souplesse oblige, salonul acela. Scuzati, dar am ceata in creier! Ei bine, erau acolo doua fatuci care faceau f. bine meserie, si sincera sa fiu, pe mine m-a ajutat perioada asta si la dat jos in cm, si la aspect, si la kg. Dar acum fetele s-au carat, ca patroanele sunt neserioase ca la noi de obicei, asa ca nu mai stiu... Mai am inca cateva sedinte de capsula platite si neluate, dar cum eu n-am timp nici sa mor, astept vremuri mai bune si oricum nu mai sunt asa in panica, mai am doar vreo 3 kg in plus (de la cca 15...)
Gata, ma car si eu de la serviciu, ca ma duc la slugarit acasa. Phii ce-mi pocnesc urechile....
Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze
cge spune:
Si Ancutei i-am dat si spaghete si conopida si mazare.
Pai, sunt si borcanase de la Nestle cu mazare si pui, si cu amestec de legume cu conopida.
Antonia, eu n-am mai tocat carnea inainte: oricum dai totul prin blender.
Diana, te inteleg perfect cu ochelarii de soare, si noi am pierdut primul aparatul dentar al lui Victor.
Nu ma ofticam prea mult ptr valoarea in sine, ci imi era tare rusine sa ma duc la dentist sa ii explic ca am fost imprastiati.
Bafta sa ii gasesti, poate e in vreun rucsac cu care ati fost afara, zic si eu.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei