Bebelusi de sept-oct 2005 (125)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Buna sa va fie inima zanelor! Ce mai faceti? Eu am enorm de munca la servici si nu reusesc sa ma motivez de loc sa ma apuc dreaqului de treaba Parca ma vad ca peste vreo doua ore o sa dau din colt in colt si nu stiu pe unde sa scot camasa.

Antoanela Sa va fie de bine botezul si pupici multi micului crestin. Asteptam poze

RalucaN iti doresc ca cele trei saptamani sa treaca de parca nici n-ar fi existat. Bursicutza sa fie bine! Pentru tine este cel mai greu, ea nici n-o sa-si aduca aminte

Ruxandra Ne-am scos, astia mici au program de santieristi. Mai nou si Luca se trezeste la 6:30 ceea ce pentru mine este un capat de tara, nefiind cea mai matinala persoan . Chiar, ne vedem duminica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Wow..am si eu 5 stele galbene .

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Marlena Acuma, poti sa spui ca esti de 5 stele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Antoanela asteptam poze de la botez cu micul tau crestin!

Almy insanatosire grabnica micutei Eleni Maria!

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

uite cat am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Marleno, cat esti de instelata ! Brava!
Alma, sanatate bebelinei !
Mi-e dor de Mifloricika, mai sta mult la tara?

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Salutare fetelor!

Am si eu o intrebare pt. voi. Credeti ca e o pb daca strecor in supa piure piticei mazare/ varza sau fasole? Nu mai stiu sigur dar parca erau interzise pana la o anumita varsta. Sau ma insel?

Antoanela sa va fie de bine botezul. Chiar ma gandeam daca nu am ramas din nou la urma cu crestinarea.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Alma sanatate multa puiutzei de grecoaica

Chiar cand vine Mifloricica sa ne mai zanuiasca putin . Eu am ajuns sa-i spun si lui Luca "zanule"

Mergi la inceput

Ehehee Vera! Telepatia functioneaza. Tocmai vroiam sa te trec pe lista de Missing in action si mi-ai luat-o inainte

Eu stiu ca mazare poti sa-i dai. In ceea ce priveste varza si fasolea cred ca trebuie sa mai asteptam. Mie mi-a spus dr dupa un an.

Ma gandesc cam ce fel de parturi ar trage Luca daca i-as da fasole si varza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Merci mult Simona, era sa o fac lata si sa-i pun azi fasole in supa. Noroc cu net-ul asta.

Si ca sa va dovedesc crestinarea ia uitati-va aici la d-ra si nasii ei de botez.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Vera Sa-ti traiasca micuta crestina si sa va fie de bine! Dar vrem mai multe poze!!! E frumoasa rau, rau, rau de tot Iulia. Ptiu, ptiu sa n-o deochi

Mergi la inceput