Bebelusi de sept-oct 2005 (125)
Raspunsuri - Pagina 14
kristinutza spune:
kid, si eu cred ca voi avea acelasi probleme cu lasatul pe jos. ca am numai gresie si parchet (in sufragerie am o mocheta subtire). cu soacra mai merge, dar nu stiu cu mama! sa vad cum ma descurc, vreau sa-l las asa pe jos, ca n-am chef nici sa tin copilul ingradit, nici sa cumpar acuma covoare, dupa cat m-am chinuit sa scap de ele.
eu oricum sunt de parere ca un covor gros de lana tine mult prea mult praf, mai bine e rece parchetul curat. sa vedem insa teoria cu practica, ca daca chiar ar raci radu la greu din cauza asta...
diplodocus, asa am si eu bunica in jud suceava, si-a vazut stranepotul de pashte. si mi-e draga zona aia... drum bun!
veronica, si eu ii dadeam tot sirop. si mai am si stoc ca trebuia sa dau banii... am zis ca nu mai fac greseala sa indop copilul cu prostii de la farmacie, mai bine mananca el fructe, legume, iaurt, sa ia din alimente ce-i trebuie, nu din flacoane. sunt tare suparata ca am oprit cresterea naturala a copilului meu luandu-ma dupa dr idioti. mai ales ca mananca f bine zic eu.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
Antoanela23 spune:
Bau!!!
Ma mai tineti minte, nu-i asa? Asa e, da.
Iaca ne-am intors si noi din conjedo-vacanta si am re-inceput lucrul deja. Lucrez tot weekend-ul, bleah...
Nu am avut timp sa-mi bag nasul pe net sa vad ce mai faceti dar sa stiti ca m-am gandit des la voi.
Raportez una bucata piticot botezat cu succes si multe obiectii (a se citi plansete de cand am inceput sa-l dezbracam si pana la sfarsitul slujbei) pe 4 iunie. A fost frumos, mie mi-a placut si nu m-am stresat ca Victor a plans pt ca ne asteptam la asta. Chiar ne-am amuzat ca spre sfarsitul slujbei bagase popa o viteza de abia mai intelegeai ce spune. Si bineinteles ca iubitelul mamei nu s-a lasat bagat cu totul in cristelinta, s-a incotopenit bine in picioare, asa ca l-a udat un pic pe cap numai.
Si la restaurant a fost bine, am facut masa la Terasa Doamnei, mancarea f buna si personalul f dragut. Tortul l-am comandat la Capsa, cam scump dar extrem de bun, si acum salivez cand ma gandesc. Am si poze, cand o sa le pun pe net va anunt.
Nu mai raportez cate kg avem in plus dupa vacanta (noi, parintii), ca oricum de azi suntem la regim.
In rest a fost bine in vacanta, dar destul de obositor, a trecut foarte repede si nu am apucat sa facem tot ce ne-am fi dorit. Victor s-a adaptat f usor la schimbarea de mediu si acum e super-rasfatat ca acasa toata lumea-i canta in struna si era permanent centrul atentiei. Nu mai vrea deloc sa stea singur, nici 5 minute si adoarme numai plimbat in brate.
Ne-am vazut cu Ioana, Miruna si tatal Mirunei de doua ori, multumim din nou pt scoica, ne-a fost de mare ajutor. Cupilasii au fost tare simpatici cand s-au intalnit, cred ca deja ati vazut pozele.
Cum era de asteptat sunt in urma cu evenimentele dar tot am aflat de Tonnia , felicitari, , sa fie intr-un ceas bun, sanatate multa si sarcina usoara. Nu-ti face griji cu cezariana, am citit si pe DC subiecte despre asta si mult mamici spuneau ca nu au avut probleme cu a doua cezariana la timp scurt dupa prima.
Ioana, drum bun si distractie placuta la mare.
Sa stii ca am fost ieri la magazinul de jucarii si nu am gasit pian ca al vostru dar o sa mai caut si in alta parte.
La multi ani sarbatoritilor zilei, sa fiti sanatosi si sa primiti cadouri frumoase.
Ma opresc aici deocamdata ca am scris ditamai epistola, pupaturi la toata lumea, va urez weekend placut,
Anto siVictor (8 octombrie 2005)
Tonnia spune:
Locca, tu de la cat la cat il scoti dimineata? Te-ai intors cand ieseam eu.
Ma simt binisor, m-as simti perfect daca nu m-ar durea mijlocul atat de tare, cateodata nu mai pot respira de durere, in sarcina trecuta patisem asta pe la 34-35 saptamani, sper sa nu raman asa.
Kid, nu cred ca a racit de la parchet. Eu i-as da niste vit C.
Antoanela, ce bine ca ai mai intrat! Felicitari pt botez!
Hildegard spune:
Antonela, sa va fie de bine botezul.
Sa pui poze!
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni
cge spune:
Antoanela, bine ati revenit si sa va fie de bine botezul.
Kid, Antoanela,multumim ptr urari.
Cred ca un scaun de masina si un ham vor fi cadoul nostru ptr Anca.
Noi avem scoica, si ptr concediu planuim sa il punem pe Victor in scaunul de masina ( e slabanog, are in jur de 20kg) si pe Anca in scoica. Nu se supara domnisoara, ca deocamdata ii va folosi fratele scaunul.
La noi n-a mai venit soacra de vreo 5 luni, asa ca nu isi mai da cu parerea cum trebuie crescuta Anca.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
Tonnia spune:
Ioana, drum bun!
Hilde, zi-mi si mie, ce paste gasisesi tu fara gluten, cum se numesc si cum le preparai?
La multi ani, Ancuta!
Carmi spune:
Ioana, drum bun si mult soare !
Cristina, multumesc pentru lamurire. Sa-ti traiasca Ancuta, sa creasca mare, sanatoasa si norocoasa !
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
locca spune:
Tonnia, al meu pitic se scoala la 6, asa ca in jur de 7.15 iesim la plimbare, facem o tura de parc, leagane etc. si cand ne intoarcem, pe la 9 fara ceva, mai sta un pic si se culca. Depinde de cat e de obosit/marait, uneori il tin si mai mult afara. Dar cand simt ca ii e somn il aduc in casa ca sa doarma in pat.
Naspa cu durerile de mijloc.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
almy spune:
Buna fetelor!
Off, am reusit sa racim si noi . Aseara dupa baie nu avea nimic, a papat, a adormit si s-a trezit deodata dupa vreo 20 de minute, cu mucisori pana in barbie, frigea un pic, i-am luat temp 38,1 si avea frisoane. Nas infundat, tot tacamul. I-am pus supozitor, i-am dat Marcofen si cam intr-o ora a adormit. Nu sta deloc la picaturi si la scos cu pompita din nas. Iar nasucul ii curge ca un robinet. Si ploua, nu stiu cum ajung cu ea la dr de fam, ca are program dupa ora 13. Acasa nu vine.
INNAA, interviul se da in franceza daca aplici pt partea franceza. Se poate aplica si pt partea engleza (unde de altfel toti merg pana la urma) dar procesul e mult mai indelungat, chiar si trei ani poate dura. Da, stiu ca Alma inseamna suflet , mamei mele ii placea mult numele asta inca dinainte de a ma naste eu. Am vazut pozele. Tare dulcica Noa. Si de tarc mi-e ciuda ca nu te-am intrebat mai demult, ca tare imi placuse in poze, rar ieri s-au intors socrii mei din excursie din Spania, le-as fi spus sa-mi caute un tarc de-asta. 15 euro e super pret.
O zi buna tuturor
Alma & Eleni Maria (26.09.2005)
mysweetest spune:
Cristina soacra mea nu a mai fost la noi de la botez adica de anul trecut din octombrie ...nu ca mi-ar fi dor, am mai trecut noi pe la ei insa.
Noi intentionam sa ne facem balcoanele si cred ca de saptamana viitoare vom incepe. Aseara am aflat suma estimata(destul de mare ca sunt 2 balcoane:unul de 6 m lungime si unul de 1,5 m)...asteptam zidarii astazi sa vedem ce materiale ne trebuiesc si saptamana viitoare cred ca vom avea santier. Nici nu am inceput bine si abia astept sa se termine fiindca se va face praf toata casa ..mai ales sufrageria pe unde se va trece frecvent...bine ca macar copilul nu prea misuna pe acolo.
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem