Bebelusi de sept-oct 2005 (125)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
latrishia spune:
Fetelor cum faceti voi cerealele Nestle ca pe mine ma dispera...ies numai cocoloase chiar daca pun mai putine linguri decat scrie pe cutie. Daca pun cat scrie nici nu mai pot sa le amestec, ma scot din sarite. E vreun secret?
Kid ce ai facut cu xenicalul, are ceva efect? N am mai intrat de ceva vreme si n am mai gasit subiectul.Tre sa mai lecturez si eu din urma.Eu m am dat pe spirulina ca am mai luat si mi fac bine.
Pupi
Lori&Luanna
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Oana_G spune:
Buna mamici!
E ceva vreme de cind nu v-am mai citit. Nu pentru ca am fi avut probleme ci pentru ca ne-am mutat (provizoriu) la bunici si acolo n-avem net.
Astazi am lasat-o pe Andruta cu buni si m-am repezit acasa sa va intreb ce e cu vaccinul antirujeolic. Ne-a sunat doctora si ne-a invitat la vaccin. Mi s-a parut ca e prea devreme pentru fata (nu are nici macar 8 luni) sa faca vaccinul. Voi ce stiti de acest vaccin? L-a facut careva? Doare, se lasa cu febra sau alte reactii?
Va transmitem sanatate multa si multi
Oana si Andra (21.10.2005)
locca spune:
Simo, sigur ca ne vedem. Vorbim la telefon. Ma gandeam acum ca noi stam intre voi si Kid (na, ca tot sunteti amandoua de-un nume).
Chiar ca program de santieristi, eu imi iau cafeaua cu mine uneori, o beau in parc. Deja stiu lumea care trece pe-acolo in fiecare dimineata
Kid, cu siguranta o sa fim maine acolo. Abia ne-am intors acum din parc ca incepuse sa cam picure. Noi suntem dimineata si pe urma dupa amiaza cat rezista Matei sau eu.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/codruta_grg/codruta_grg.jpg)
codruta_grg spune:
Oana, fiecare cum crede. Eu inca nu i l-am facut. merg la sfarsitul lunii sau inceputul lunii viitoare (la aproape 11 luni......... maammaa, 11 luni?!)
Latrishia, eu ii dadeam cereale in iaurt si nu mi s-au facut niciodata cocoloase. Poate am pus prea putin...
Anto, Vera felicitari pentru eveniment
Am iesit pe afara 20 minute, dar au inceput sa ii lacrimeze ochii si sa ii curga iar nasul de la praf si sper sa ii treaca o data mucii astia. (si la Pepe care are alergie in perioada asta).
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
nanadana spune:
buna la fete
La multi ani bebelusilor din 14.15.16 care si_au mai adaugat o lunita
Ioana si Ioana vacanta placuta si drum bun
Anto bine ati revenit si felicitari crestinului
Vera este o dulce Iulia ,sa va fie de bine botezul
Kristina este un dulce Radu l_am admirat cum doarme si in poze
cge La multi ani pt Ancuta la implinirea celor 9 lunite
RalucaC sanatate
poze
nanadana spune:
Raluca imi pare rau pt Catalina ii facem multi pupici si iti doresc sa treceti repede si cu bine peste asta
Kid eu il tin numai pe jos pe Antoine si umbla peste tot chiar si in baie,bucatorie unde este gresie vine dupa noi ,ca in tarc nici gand sa stea ,pt raguseli fai un ceiulet mai caldut si punei un baticut de matatse in jurul gatului
Inna este o dulce Noa si ce frumos se joaca in tarc
Almy sanatate printesei
fetelor dar voi mai dati la bebei sa pape cereale tot fara gluten ? ca noi am trecut la produse cu gluten ,cit despre mazare putem sa ii dam de la 6 luni,varza si faoslea dupa 1 an
poze
kid2003 spune:
Tonnia, iti multumesc pentru sfat am sa ii dau vitamina C fiola. Fe eu nu i-am mai dat de la 4 luni, i-as da acum dar deja ia vitamine si cred ca e prea mult.
I-am facut sos bolognese si cu carnita tocata de vita (mi-a tocat-o in fata mea, la Angst din muschi de vita mai slab) si din piept de pui taiat de mine bucatele mici. Carnea am fiert-o in suc de rosii facut in casa, sau daca nu ai, o rosie-doua decojite si oparite, pasate cu furculita, cu putina apa, se face suc asa. Pui si busuioc un pic la fiert.
La urma pasat totul cu blenderul, cu paste cu tot (eu i-am dat paste scurte, fusilli, d-astea aveam prin casa)
Raluca, nuuuuu, daca aveam covor n-o "tragea" pe fata de jos, ca jos e mai frig. Na! Nu stii atata lucru?
Latrishia, perseverez cu Xenicalul, iti zic luni daca e ceva de capul lui ca ma cantaresc.
Oana, noi nu facem antirujeolicul. Dr ne-a sfatuit sa nu-l facem, nu e un vaccin conceput pentru copii mai mici de un an si a trecut si epidemia.
Ruxandra, la ce ora te gasesc in parc maine? Vin si io cu Alex...
kid2003 spune:
Latrishia, ca sa nu mai faca deloc cocoloase: masori laptele, il pui in castronel, adaugi masurile de cereale, incalzesti apa corespunzatoare masurilor pe care le-ai pus in castronas si apoi amesteci incet incet cu lingurita ca sa dizolvi bine (ca la ness-ul de pe vremuri). Si nu face cocoloase. Cand ma grabesc tare si n-am timp sa frec bine, pun totul acolo, amestec cat de cat sa se ingroase apoi bag blenderul (la mine e mixer vertical, ma rog) si "ucid" toate cocoloasele.
locca spune:
Kidule, noi suntem dimineata pana pe la 9 - 9.30 si apoi dupa 1. Depinde si cat de cald va fi maine. M-am uitat in contul comun dar nu ti-am vazut nr. de telefon. Da-mi tu un sms sau bip maine cand sunteti pe-acolo.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)