Bebelusi de sept-oct 2005 (125)
Raspunsuri - Pagina 13
Ioana75 spune:
Buna dimineata fetelor! Eu peste 2 ore plec la mare la Bulgari. Va urez un weekend placut si linistit, si ne auzim luni!
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
cge spune:
Drum bun si distractie placuta, Ioana!
Noi azi trebuie sa sarbatorim: Anca implineste 9 luni ( de fapt a implinit, s-a nascut la 9.40).
Trebuie sa ii cumpere mami a ei un cadou, mai ales ca am luat si salariul pe noptile nedormite. (=stimulentul).
RalucaN, sanatate multa Bursicutei.
Va fi bine dupa astea 3 saptamani de gips.
Si cum ai zis si tu, parintii se streseaza mai mult decat copii.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
cge spune:
Carmi, hai sa iti povestesc cum e cu Kiddy Land si cu Itsy Bitsy.
Cei de la acest radio fac si un bussiness suplimentar: inchiriind personajele de la acest radio: Zapa, Itsy, Bitsy la diferite locuri de joaca/petreceri ptr copii.
Dupa Victor cea mai reusita aniversare a fost cea a unui coleg la a carui petrecere a venit Zapa. Stie imnul de la ItsyBitsy, il canta in fiecare seara inainte de a adormi.
Iar Kiddy Land e un loc de joaca/petreceri ptr copii pe lg. P-ta Unirii. Din pacate, nu este in aer liber.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
kid2003 spune:
Ioana, drum bun si vreme frumoasa (poate apuci sa faci plaja).
Cristina, la multi ani Ancutei. Ce ai in plan sa ii cumperi de ziua ei?
Soacra-mea m-a umplut de nervi. A vazut fata pe jos pe parchet, si-a exprimat nemultumirea ca lasam copilul pe jos si o trage curentul si aproape ca a fost fericita aseara ca asta mica a ragusit. Din ciclul "ti-am zis eu". Si acum ne innebuneste pe amandoi la cap ca am putut face asa ceva cu bietul copil, ca nici aia de la tara nu tin copilul pe jos, il pun in caruta (!!!!) sau pe lavitza sau pe ceva, numai noi suntem iresponsabili. Eu am dat vina pe fii-su, i-am zis ca el a pus-o pe jos (ca sa scap de gura ei) si acum il piseaza marunt sa cumpere covor ca daca nu, ni-l da ea pe ala de la ea de acasa
Oare ce pot sa ii dau pentru raguseala? Face ca o broasca, se aude clar ca e ragusita, dar in rest nu pare sa aiba ceva...o mai las in pace deocamdata (dar i se opreste portia de explorat casa, ca deh, raceste copilul pe jos ca suntem la Polul Nord)
diplodocus spune:
Salutare
Noi plecam dupa masa la bunica mea in Jud.Suceava...Sa-si vada si ea stranepotul...
Ne reauzim luni
Sa aveti un w-end placut
IOANA si Luca-Mihnea
locca spune:
Kid ... apropo de soacra. Si noua ne-a zis sa ne luam covor dar nu pt ca raceste ci pt ca da cu capul de pacrhet
Si Matei a fost ragusit si nu i-am dat nimic pt. ca nu a facut febra etc. L-am protejat cateva zile mai bine (a se citi l-am imbracat mai grosut, dar atunci era iarna). Apropos de curent, noi mai punem pe la usi cate o patura. In rest umbla nestingherit pe parchet si in picioarele goale de cele mai multe ori ca sa aibe aderenta mai buna la sol .
Poti sa iei covorase de-alea puzzle de izopren daca ti se pare prea rece ca sa nu stea numai si numai pe parchet. Noi am pus de-alea pe hol unde am mozaic si chiar sunt foarte bune. Matei s-a obisnuit sa se aseze in fudulet pe ele, nu se mai pune direct pe mozaic.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
locca spune:
Drum bun celor doua Ioane! Vreme buna si distractie!
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
Hildegard spune:
Ioana, calatorie placuta sa ai! . Sa fi cuminte!
Kristinutza, sunt de acord cu tine in ceea ce priveste calciul si eu am patit la fel.
Dar e ceva....Inna....de cand ii dau Ca gluconic papa sa sti, deci numai dupa ala Pharco sirop facea minuni, adica nu papa si nici n-a luat in greutate. Ii dau 5 ml seara dupa ce a papat.
Raluca, sigur fetei ii va trece. Ai rabdare si se va rezolva!.
Stefan aseara a papat jum de iaurt campina amestecat cu 2 iaurturi mici de 50 g danonino(nu dati cu rosii dar mie mi se pare super bun) + 1 piscot inmoiat + 2 l-ite de cereale nestle (porumb, orez, tapioca).Am luat ieri danonino de caise de 50 g sa vad cum e, si am sa cumpar din acela mai mare la gramaj. Nu am sa-i dau des ci asa din cans in cand.
Asa combin mancarea la Stefan de si io ma mir.Dar tot ce ii dau papa de rupe.
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni
mysweetest spune:
'neatza fetelor ,
RalucaN imi pare rau pentru ghipsul norei mele si sper ca totul sa se rezolve cu bine.
Nici noi nu stam deloc pe olita...urla cat il tine gura fiindca i se lipeste olita de fund.
Ioana plimbare placuta, se pare ca Miruna e hotarata sa aiba toti dintii pana la un an .
Concediu placut Alinam..sa ne povestesti cum a fost!
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem