Bebelusi de sept-oct 2005 (125)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

apropo de vitamine, pentru fetele care folosesc Pikovit, sunt reduceri la helpNet 20% parca.nu stiu cat costa dar m-am gandit ca poate foloseste cuiva info. si la lapte 15% (dar pentru posesorii de card).

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Innaa, Fabiano poarta 17-18 la pantofi, adica are talpa de 10 cm. Si in Bucuresti am vazut ca-s cam la fel, i-am luat o pereche de pantofi.
Fetelor, am citit in ´Libertatea´ despre Itsy Bitsy FM care se intalneste cu copiii in "cel mai mare loc de joaca pentru copii - Kiddy Land din Bucuresti". Unde e Kiddy Land asta, ca nu am auzit niciodata de el?!

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Nici eu n-am auzit de parcul asta. Carmi, a iesit dintele ala?

Da, Raluca, e adevarat. Ce bine ma simt cand mai aud de cazuri, mi-a mai dat si cge cateva exemple,asa ca mi-am mai revenit cu capul.

Kid, bravoooo! Face minuni parchetul asta!

Mai Karmenutza, te las o zi, te las doua, da' chiar asa?! Intuiesc eu ca ai o leneee de zile mari...Ai gasit bona?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Neata! Nu am avut lene, am fost tot pe drumuri. Cumparaturi, plimbare etc. Am gasit o bona care trebuie sa vina de luni in proba. Dar e asa de acraaaaaa...ti se strepezesc dintii doar cand o vezi. Brrrr!! Dar poate lui fii-mea i-o placea de ea, ca mie nu. Deocamdata asta e singura, daca mai gaseam veuna, renuntam la asta. Si sotul meu e de aceeasi parere, ca e acra. Si sta si departe de mine, tocmai la Muncii. Poate mai si intarzie cand o fi cazul sa plec la ora fixa de acasa...oricum, mai fac "sapaturi".

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Innaa, Petra are nr. 19, dar cel mai bine e sa ii masori in cm talpa piciorului. Noi avem 11 cm, spre 12 cm...:)
Site-ul cu mobila: www.qline.ro (chestia faina e ca ti-o face personalizata)

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Foarte frumoasa mobila!

Karmenutza, si o lasi cu acritura?! mai cauta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

felicitari kid!!! pune-i lui alex lavete pe genunchi si in palme sa lustruiasca bine parchetul.

innaa, frumoase poze si f interesant tzarcul. si sper ca si sarbatoreala a fost cum v-o doreati. nu stiu sa zic de calciu, eu nu prea sunt de acord cu el. i-am dat lui radu doua sapt si in timpul asta n-a mai mancat mai nimic. taie pofta de mancare. si am zis ca decat sa-i dau calciu si sa nu mai manance... dar ralucacostiurin zicea in capitolul trecut experientele ei cu ca. parca spunea ca cel mai bun e ca gluconic, nu cel sirop sau natural. dar mai cauta tu sau mai vezi ce raspunsuri primesti, ca eu de ca m-am lecuit.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dimineata

Ne-am intors din parc si am culcat copchilul. Sper sa doarma mai mult sa stau si eu pe net nitel.

Cum e, Tonnia, cu burtica si cu Dinu? Sper ca nu ai greturi. Dar cu somnolenta aia teribila de la inceput cum te descurci? Parca mi s-a facut si mie pofta sa fiu gravida.

Am stat eu si m-am gandit, cred ca Matei se trezeste noaptea si de foame. Eu ii dau in continuare numai san ca lapte si ma gandesc ca ar fi bine sa incep sa-i dau un bibe de formula seara. Nu stiu, oi fi gresit ca nu am inceput mai demult sa-i dau completare?

Codruta, am vazut mobila. Foarte frumoasa intr-adevar.

Am vizionat Noelia, dulce foc

Kid, felicitari pentru deplasarea 4x4!

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Uitam ... scrisesem ieri un raspuns dar am primit si eu mesajul ala de eroare si l-am pierdut ... Raluca, tin pumnii sa fie bine bursi. O sa treaca perioada asta si o sa mearga foarte bine fata.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Tonnia, da, a iesit, mititel si timid.
Kid, felicitari pentru progresele Alexandrei!
Fabiano e puturos, ridica numai fundul, de zici ca-i la stafeta si...atat...nu se mai intampla nimic. In schimb, vrea sa stea mereu in picioare (sprijinit).Si inca ceva: ma striga ´ta-ta´

Carmi, ta-ta lu´ Fabiano

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput