Bebelusi de sept-oct 2005 (125)
Raspunsuri - Pagina 11
codruta_grg spune:
Ioana, livingul ala care ti l-am aratat pe net costa cam 45 milioane. Si sa stii ca referitor la olita si sfintere nu te contrazic, dar Petra, cum o pun pe olita face (si in fiecare zi). Poate si-a reglat ea asa kk.
Innaa, ori Ca sirop Pharco sau fiole de gluconat de Ca. Si distractie palacuta in dodo . Am adimrat-o pe frumoasa Noelia .
Raluca, sigur se va rezolva...
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
Ioana75 spune:
Codruta, v-ati hotarit, luati mobila aia? Sa-mi zici si mie, sa cad in admiratie.
Irina Noeliei, distractie placuta.
Carmi, m-ati inebunit (voi, teutonii) cu atitea zile libere. Dupa ce ca aveti si minim 30 de zile de concediu pe an, mai aveti si lunar 1-2 sarbatori. Deja l-am anuntat pe sef ca imi cer transferul in germania, ca nu mai suport.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
RalucaN spune:
Multumesc mult fetelor pt. incurajari! Sunteti toate niste dragutze ca de obicei
Maddy am fost la Dr. Burnei de la Budimex. Din ce am auzit eu este un medic renumit si intradevar era lume buluc la el, vin din toata tara special pt. el.
Oricum eu sunt optimista, sper ca peste trei saptamani sa nu mai fie nevoie de gips. Deocamdata imi e destul de greu ca bursi nu sta la masaj de nicio culoare, se intoarce pe toate partile si se plictiseste repede de orice jucarie ii dau ca sa ii distraga atentia. De aceea m-am hotarat ca nu ii pot face masajul o ora continuu si l-am impartit in patru reprize de cate un sfert de ora. Oare am gresit?
Norina esti o super dragutza
Ma duc la nani, ca bursi a adormit de mult. Noapte buna!
Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza noastra draga
norina spune:
Ramasesem restanta cu niste pentru Simo74, Kristinutza, innaa, Mimsi pentru uararile TeodoreiInnaa am admirat-o pe Noelia, tare scumpica mai ales in rochita si palariuta Mi-a placut mult de tot tzarcul ala gonflabil, de unde l-ai achizitionat si cate parale?? E supeeeer!! Vreau si eu..Kid felicitari pentru progresele AlexandreiIn alta ordine de idei, sper sa reusesc sa mai intru si maine ca trebuia sa plecam din localitate la finii nostri, dar intre timp a murit o ruda de-a sotului si am schimbat programul. In cazul in care nu mai ajung va doresc un week end linistit, ca eu asta imi doresc de mult si vad ca nu mai vine odata.. la toata gasca de piticiTeodora Sara (norina)poze
innaa spune:
Norina tarcul gonflabil e de la un mag de jucarii de aici..si a costat doar 15 euro! Eu sunt incantata ca daca se pune in picioare si cade nu are cum sa se loveasca.-si sa ai un we linistit oriunde ai fi!
codruta vreau si eu linkul cu mobila!
pupici
ma duc sa fac baie infantei
Irina si Noélia - 25 sept 2005
RalucaN spune:
Ce-mi vazura okii???? Tonnia felicitari!!!!!!! Sarcina usoara si sanatate maxima! Nu-ti face griji in privinta cezarienei, am auzit multe fete care au ramas insarcinate dupa 6-7 luni de la cezariana si nu au avut probleme.
Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza noastra draga
BiuMil spune:
Innaa pe langa Ca spus de Codrutza mai e si Ca lactic, care e bun daca faci branza. vezi in retetele de pe mail parca...
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
maddy77 spune:
Raluca,da, am auzit si eu ca Burnei e dr f bun,stai linistita ca trece repede timpul si sa vezi ce o sa alerge si bursicuta ta.Bafta cu masajul,nici Bianca nu statea,asa ca-i faceam doar 20 min.
Kidd,felicitari pentru Alex!Si eu am pus-o pe Bia pe jos si parca ar fi vrut sa ridice fundul dar cred ca era prea greu...mai astept..poate ,poate.
Inaa,foarte dragute pozele cu printesica!Super tare tarcul si nu e scump deloc!Distractie placuta!
innaa spune:
mersi codruta si bianca- i-am transmis mamei!
voiam sa va intreb copii vostri ce nr poarta la pantofei? Noelia poarta 20 ...si mama mi-a zis ca fatita verisoarei mele care are un an si jum poarta 19...ma gandeam oare nu se potrivesc numerele de aici cu cele din romania sau ...ce?
i-a luat mama o pereche de sandalute si le-a luat nr 20 ..daca nu se potrivesc nr de aici cu cele de acolo...sigur nu ii vin si apare ca motanul incaltat...
puipci acum chiar plec la baita - am lasat-o sa se oboseasca bine sa nu se mai trezeasca sa ne deranjeze din
Irina si Noélia - 25 sept 2005
BiuMil spune:
Innaa, asta cu pantofii e complicata. Milan poarta 19/20 si 2 in acelasi timp. mai bine spune-i mamei tale sa masoare talpa sandalelor si asa vei sti daca o sa ii vina sau nu.
Raluca, insanatosire grabnica va doresc si eu! Intr-adevar, 3 saptamani nu e asa de mult!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005