Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 20

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Beatrice, unde esti? Ce mai faci?

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Crinuta, habar n-am daca se pot inlocui, dar nu pot sa nu ma uimesc ce dexteritate are baiatul tau...cred ca e maestru la scos tastele, la cate a scos pana acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Amaya, asa e. A scos 3 pana acum, iar de atunci cand ies din camera si laptopul e deschis il iau pe Rayan cu mine.
Face si altele: stie unde intra firul de telefon in laptop si in telefon.
M-a uimit si pe mine cu chestia asta.Da, si azi dimineata mi-a pictat un perete

A, intre timp am gasit litera aia, macar atat. Le-am pus bine ca daca le pierd nu stiu ce facem, mai ales ca astea 2 sunt din laptopul care nu ne apartine.
Nici o problema, a scos o litera si din tastatura laptopului nostru.

Ixxiiiiiiiiii, ce mai zici? Care mai e situatia?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Crinuta cum ti-a picat un perete? Am inteles bine? perete adica zid?

Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Dana, am editat. Vroiam sa spun ca a pictat un perete, dar asa e cand scriu cu un ochi la pc si altul la Rayan care chiar adineauri se cocota pe aspirator

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Buna seara mamici.

Am sa va dau o veste: sunt insarcinata. In seara asta am aflat si suntem extrem de fericiti!

Va .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Bravo, amaya!! FElicitari! Stiu ca asta iti doreai mult! SArcina usoara si un bb asa cum va doriti! va fi cu exact 2 ani mai mic...
mie tocmai azi mi-au venit musafirii, dupa vreo 5 zile de intirziere si intrasem in panica...eu inca nu sint ready pt eveniment.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Amaya, felicitari pt sarcina! Ma bucur nespus pt voi! Sarcina usoara si un bb2 sanatos!

Patri, ti-am admirat si eu vrednicuta! Ma simt si eu cam in aceeasi situatie cu "musafirii", de 3 zile am niste scurgeri maronii, oare imi vor lipsi noua luni? Doamne imi doresc, dar un picut ai tarziu. Data limita nu mi-a trecut. UM am avut-o odata cu mom intarcarii, deci nu a refuzat sanul datorita unei eventuale sarcini.

Noi nu suntem prea bine. Mi-a vomitat a 2-a oara antibioticul, care e teribil de amar.. Scaune am tot avut si astazi pana pe la ora 18.00 ( vreo 10-12), sper sa nu mai avem nici unul pana maine... Maine voi cauta cel de-al 2-lea antibiotic recomandat de Dr. Stanciu ( care e de fapt primul pe reteta, dar indescifrabil).. sa vedem ca poate il va tolera.. daca nu ... vom face intravenos..Of Doamne ajuta-ne sa nu ajungem acolo!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Multe felicitari Amaya , sa iti de-a Dumnezeu multa sanatate putere si fericire alaturi de puiul tau si viitorul , bravo tie ma bucur mult ca se poate , numai bine !

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda

Mergi la inceput

Va multumesc foarte mult! Se pare ca o sa fiu iar mamica de ian-feb...ce mai, sunt fericita....abia astept sa merge la doctor si sa ne confirma ca totul este bine.

Mergi la inceput