Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 20
Raspunsuri - Pagina 9
Amaya spune:
Crinuta, habar n-am daca se pot inlocui, dar nu pot sa nu ma uimesc ce dexteritate are baiatul tau...cred ca e maestru la scos tastele, la cate a scos pana acum
Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
crinuta spune:
Amaya, asa e. A scos 3 pana acum, iar de atunci cand ies din camera si laptopul e deschis il iau pe Rayan cu mine.
Face si altele: stie unde intra firul de telefon in laptop si in telefon.
M-a uimit si pe mine cu chestia asta.Da, si azi dimineata mi-a pictat un perete
A, intre timp am gasit litera aia, macar atat. Le-am pus bine ca daca le pierd nu stiu ce facem, mai ales ca astea 2 sunt din laptopul care nu ne apartine.
Nici o problema, a scos o litera si din tastatura laptopului nostru.
Ixxiiiiiiiiii, ce mai zici? Care mai e situatia?
Crinuta si Rayan
BDana spune:
Crinuta cum ti-a picat un perete? Am inteles bine? perete adica zid?
Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).
crinuta spune:
Dana, am editat. Vroiam sa spun ca a pictat un perete, dar asa e cand scriu cu un ochi la pc si altul la Rayan care chiar adineauri se cocota pe aspirator
Crinuta si Rayan
Amaya spune:
Buna seara mamici.
Am sa va dau o veste: sunt insarcinata. In seara asta am aflat si suntem extrem de fericiti!
Va .
PatriciaArdeleanu spune:
Bravo, amaya!! FElicitari! Stiu ca asta iti doreai mult! SArcina usoara si un bb asa cum va doriti! va fi cu exact 2 ani mai mic...
mie tocmai azi mi-au venit musafirii, dupa vreo 5 zile de intirziere si intrasem in panica...eu inca nu sint ready pt eveniment.
Patricia si Rebecca (05.02.05)
kris spune:
Amaya, felicitari pt sarcina! Ma bucur nespus pt voi! Sarcina usoara si un bb2 sanatos!
Patri, ti-am admirat si eu vrednicuta! Ma simt si eu cam in aceeasi situatie cu "musafirii", de 3 zile am niste scurgeri maronii, oare imi vor lipsi noua luni? Doamne imi doresc, dar un picut ai tarziu. Data limita nu mi-a trecut. UM am avut-o odata cu mom intarcarii, deci nu a refuzat sanul datorita unei eventuale sarcini.
Noi nu suntem prea bine. Mi-a vomitat a 2-a oara antibioticul, care e teribil de amar.. Scaune am tot avut si astazi pana pe la ora 18.00 ( vreo 10-12), sper sa nu mai avem nici unul pana maine... Maine voi cauta cel de-al 2-lea antibiotic recomandat de Dr. Stanciu ( care e de fapt primul pe reteta, dar indescifrabil).. sa vedem ca poate il va tolera.. daca nu ... vom face intravenos..Of Doamne ajuta-ne sa nu ajungem acolo!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
Alina Maria spune:
Multe felicitari Amaya , sa iti de-a Dumnezeu multa sanatate putere si fericire alaturi de puiul tau si viitorul , bravo tie ma bucur mult ca se poate , numai bine !
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda
Amaya spune:
Va multumesc foarte mult! Se pare ca o sa fiu iar mamica de ian-feb...ce mai, sunt fericita....abia astept sa merge la doctor si sa ne confirma ca totul este bine.