Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 20
Raspunsuri - Pagina 10
bubu05 spune:
Wow, felicitari Amaya!!! Ce veste minunata! E super!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
amo2004 spune:
Amaya, felicitari! O sarcina usoara si un bebe sanatos! Asteptam vesti
Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time
MihaT spune:
Amaya,felicitari si sa fie intr-un ceas bun!!!
Kris,imi pare rau de Bianca ca este bonlavioara,dar Doamne Doamne o va ajuta si se va face repede bine!!!
Pupici de la Alexia
Patricia,de acum in colo are cine sa te ajute la treburile casei,ce mai o adevarata domnisoara!!!
ixxi spune:
Sanatate multa Biancai
Amaya felicitari, sa dea Dumnezeu ca micutul omulet sa va infloreasca viata si sa va ajute sa gasiti toate raspunsurile la intrebari. sarcina usoara.
Bravo Rebecca esti un exemplu!
Felicitari fetelor cu masi noi!
intalnire...mi/ar placea tare, dar pt partea cu parcul trebuie sa tratez cu tata pt masina, caci eu NU mai am, si nu as putea sa/mi rog sotul sa ne duca, caci mi/e frica sa nu/l "scalpati"
pupici la pitici
Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas
BDana spune:
Amaya multe, multe felicitari si tot binele din lume vi-l doresc. Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos si voinicel.
Eu asa cum zicea Patricia, imi doresc bb nr 2 dar nu sunt ready. Ba chiar, intr-o seara m-am simtit cu musca pe caciula si cine alerga a doua zi dis de dimineata dupa postinor (ca sotului ii era jena sa se duca sa ceara) eu, bineinteles. Cand l-am luat, i-am spus lui Cristi ca tocmai rateaza sansa de a avea un fratior sau surioara . Dar imi doresc ca si ptr al 2-lea sa fiu la fel de pregatita ca si ptr el.
Acum voiam sa va intreb daca ai vostri copilasi au rabdarea necesara sa le cititi/spuneti povesti, ca al meu ma ignora cu desavarsire. Avem un pliant cu animale domestice, pe el se uita cu placere, stie cum fac toate animalele (mai putin capra si porcul si le si arata pe multe dintre ele, dar cam la asta se reduce totul. Am incercat macar sa ii improvizez povesti cu animalutele alea dar nu-l intereseaza.
Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).
V. Erica spune:
Amaya, felicitari si sarcina usoara! Si eu am fost de 2 ori mami de i-f, doar ca la 3 ani dif. Te asteapta un drum greu, dar frumos...
Bdana, ce e postinor, cumva pilula de-a doua zi?
Kris, sanatate multa lui Bia !
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
Amaya spune:
Va multumesc mult pentru urari.
Stiu ca o sa fie greu dar suntem pregatiti pentru bb2 si il dorim din tot sufletul.
Poate am noroc si sarcina asta va fi ca prima la care n-am avut greturi si multe alte inconveniente, doar arsuri si dureri de spate. Oricum sunt hotarata sa tin in continuare dieta pe care am inceput-o (de fapt sa mananc echilibrat) ca sa nu mai iau iarasi 23 de kg.
Beatrice, te rog sa vii la intalnire, chiar daca te aduce sotul, sunt convinsa ca nimeni n-o sa-l scalpeze mai ales ca in opinia mea a fost destul de curajos si atunci cand a avut o problema ti-a comunicat-o, a fost cinstit si nu te-a mintit cu toate ca i-ar fi fost mult mai usor sa taca si sa faca (ceea ce fac 99% dintre barbati). Si nu stiu de ce, eu am convingerea ca este doar un moment de ratacire si ca isi va reveni si totul va fi bine.
Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
PatriciaArdeleanu spune:
Amaya, e grozav. Eu imi doresc sa fiu mamica de ian feb, dar de 2008, cel mai devreme. si acum mi-ar fi placut, dar nu sint pregatita, am alte planuri pentru anul asta...dar, daca ar fi fost sa fie, nu ziceam nu. Iti pastrezi dr??
Kris, imi pare rau ca nu sinteti mai bine. Pupici mult si succes cu celalalt antibiotic!
Ixxi, dar cu un taxi nu te descurci?? eu am devenit maestra in mers cu copil+carut+taxi. Stai linistita, ca nu il scalpamdaca apelezi la ajutorul lui.
Multumim de aprecieri
Bdana, eu cred ca sint prea mici pt povesti. Si Rebe abia daca are rabdare sa ii arat animalele, imi smulge cartea, vrea sa se uite ea singura, etc. Poate pe la 2 ani.
Patricia si Rebecca (05.02.05)
Amaya spune:
patricia, bineinteles ca il pastrez....sunt foarte multumita de Hamid si nu l-as schimba pentru nimic in lume.
Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)