Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 20
Raspunsuri - Pagina 11
BDana spune:
Da, Erica aia e . Am folosit-o prima data si spre rusinea mea nu stiam nici cum se numeste. Am cautat pe net inainte de a merge la farma
Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).
crinuta spune:
Wow!!!!!!! Felicitari Amaya. Stiu ca iti doreai asta enorm, asa ca ma bucur mult pentru voi.
Sa ai si acum o sarcina la fel de usoara ca cealalta.
Aditaaaaaaaa, ce faci???????????
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
Noi am fost aseara la restaurant chinezesc, impreuna cu colegul sotullui + sotie si copil.
OK, insa Rayan a inceput sa urle in acel separeu de ziceai ca il taie cineva. Orice faceam urla. Intr-un tarziu i-am spus sotului sa il scoata afara din restuarnat pentru cateva minute, convinsa fiind ca se va potoli.Vazand ca trec 15 minute si ei nu se intorc, incerc sa il sun si vad ca n raspunde. Ies afara, ma uit pe strada, nu ii vad si ma apuca disperarea.
Sun iar, nimic. Noroc ca la un moment dat mi s-a parut ca ii vad pe pe o banca. M-am dus imediat, Rayan inca urla. L-am luat in brate si in secunda aia a tacut. Era extenuat. A urlat pana atunci.
Mi-a spus sotul ca nici in brate nu vroia ( in rest nici la mine in brate nu vroia, nu stiu ce vroia), l-a lasat jos si el mergea urland, de trecatorii se apropiau si incercau sa il linisiteasca si el nimic....
Nu stiu ce a fost. Din clipa in care am intrat in restaurant a vazut pestii din apa si a ras, iar apoi a mancat.
Tare aiurea a fost inceputul...
Dana, stai linistita ca si Rayan ma ignora cand ii arat una alta sau daca i-as citi. Si cand ii pun intrebari de genul " ce e asta" tot asa face. El are alte preocupari, asa ca mai am rabdare.
Crinuta si Rayan
ana maria spune:
Felicitari Amaya!!! Sarcina usoara si un bebe sanatsos si mereu voios!!! Sper sa se ia microbu si pe la noi!!!!
Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Shobo spune:
wow, Amaya, sa fie intr-un ceas bun! si ia uita mai cum l-ai nimerit tot de ian-febr , la difer de fix 2 ani. Mare curaj! Bravo! eu inca nu-l am... si nici spatiu in casa pt inca un bebe mic, mai astept sa mai creasca Codrin, asta dc nu renunt definitiv la ideea de bb2... 'om vedea! am si o cariera frumoasa in fata si nu prea pot sa-i dau cu piciorul, o a 2-a sarcina m-ar tine pe loc cam mult... dar dc se intampla fara sa vrem... il lasam CLAR!
Sarcina usoara!
cum e cu parcul pana la urma?
Liviana, voi cand plecati si pt cat timp?
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
V. Erica spune:
Ruxi are 38 tempe, si nu-nteleg de ce...
Caninii sunt la locul lor (sub gingie), a stranutat de 2-3 ori. O fi racit ieri cand am scos-o afara!?
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
V. Erica spune:
Bdana, merci, nici eu nu stiam. Chiar am auzit-o pe Oana Cuzino zilele trecute vorbind despre asta... cica poti lua de 2 maxim 3 ori in viata asemenea pastilutze, si cica eficacitatea ar fi de 90%.
Nihil sine Deo!
PatriciaArdeleanu spune:
Erica, da-i Nurofen. Poate acum se pregatesc sa erupa caninii, febra apare inainte sa sparga.
Rebe a avut 2 episoade cu "rosu in git" si febra mare: 9 luni - 3 incisivi in acelasi timp; 16 luni; 3 canini ...etc...
Patricia si Rebecca (05.02.05)
V. Erica spune:
Patricia, i-am dat deja paracetamol, sirop, peste 4 ore ii dau Nurofen daca nu mai creste tempe.
Nihil sine Deo!
Shobo spune:
Erica, Codrin a avut fix 38 in prima zi de raceala, apoi au aparut rpd mucii care au tinut cam o sapt. dar febra nu am mai avut deloc. e posibil sa fie o mica raceaala. noi am tratat-o cu Calpol la 8 ore / 3 zile parca. si lichide + sters / desfundat nasul. Sanatate!
seros, asa e Postinorul? pai eu cred ca am laut Postinor de vreo 5-6 ori pana acum sigur ... mai tarziu am auzit si eu ca-ti tulbura f tare organismul... n-am stiut... ce mi-o fi tulburat mai tare?
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"