Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 20
Raspunsuri - Pagina 12
V. Erica spune:
Ruxi n-a mai facut febra la eruptii.
Alaltaieri avea crampe, o durea burtica, si am intrebat-o ce o doare si mi-a aratat burtica, ulterior a avut un scaun ceva mai moale, i se tragea de la niste caise. Acum am intrebat-o unde e buba, ce o doare si nu mi-a aratat nimic, de-asta nu stiu daca e de la canini sau a racit ieri afara (cam batea vantul si eu am imbract-o lejer ca de ob.).
Of, abia astept sa invete ca lumea sa spuna ce o doare...
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
V. Erica spune:
Shobo, ai dreptate, antiinflamatoarele se dau la 8 ore, bine ca mi-ai atras atentia.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
Amaya spune:
Va multumesc mult pentru urari.
Ana Maria, si voi vreti bb2? Ce ma bucur! Noi am incercat 3 luni dar Dumnezeu ni le da cand trebuie nu cand vrem noi.
Shobo, chiar ca a fost nimereala de potriveala...dupa calculatoarele de pe net DPN-ul este 16.02.2007....poate cine stie se naste si in aceeasi zi.
Apropo de Postinor se poate lua de maxim 2-3 ori/AN...scrie in prospect.
Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
sirimie spune:
Amaya felicitari! Nastere usoara si bb sanatos!
Kris multa sanatate Biancai!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
sirimie spune:
Erica multa sanatate lui Ruxi!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
Amaya spune:
Simona, Daniela, multumesc mult.
Dana, multa sanatate lui Ruxi.
Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
BDana spune:
Mey si eu am citit ca pilula resp se ia de max 2 ori pe AN si nu pe viata. Oricum, nu e inofensiva, asta e clar...
Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).
catiflo spune:
patricia, nota 10 pt rebecca. si gabita face la fel, dar el prefera maturile cu coada lunga pe care le folosim in curte
amaya, scaunele putin mai moi pot fi datorate si dintilor care ies in perioada asta.
kris, multa sanatate buburuzei. de ce nu ti-a dat sirop de antibiotic ? ce a luat gabita pina acum pt otita a fost o chestie roz cu cust de cirese (cica)
incerc sa pun niste poze noi la albumul de iunie, in sfirsit ne-a venit minunata masuta / birou din SUA !!! deocamdata face incercari sa se aseze pe scaun si o impinge prin casa
dana, eu sint mama denaturata ca il las 10 ore la cresa in fiecare zi !!! si mi se face un dor de el peste zi ceva de neimaginat. nu pot decit sa ma uit la pozele de pe birou !!!
simona, nivea sun screen nu se gaseste la farmacie ? mai ales la astea particulare nu se poate sa nu fie. in AU factorul de protectie cel mai mare e 30 chiar si pt copii si credeti-ma ca soarele din Europa nu se compara cu cel de aici, ar trebui sa ne dam cu crema in permanenta chiar si cind e innorat, eu am ochelari heliomatici cu filtru UV si se innegresc si in zile cu putin soare!
cit despre tuse, gabita tuseste mai rar acum, dar a tusit vreo saptamina foarte rau, mai ales noaptea, doctorul a spus sa nu ii dau nimic pt tuse, e bine ca expectoreaza si isi scoate mizeria din git, altfel face infectie. curata-i nasul in permanenta, picaturi saline si scos cu pompita. sanatate lui vladut.
ca veni vorba de lapte, ati citit in dr. spock ca nu recomanda laptele copiilor de peste 2 ani? sa-si ia calciul din broccoli si fasole !!! ce ziceti?
noi avem acum masina de spalat vase, o spalare economica dureaza 1 ora pe ceas, plus ca masina trebuie umpluta cu vase, iar daca le pui pe rind (de ex citeva dupa micul dejun, altele la prinz) tre sa dai un fel de prespalare ca sa nu se usuca mincarea pe ele pina seara. mie mi se pare mai usor sa le spal la mina, am folosit-o doar de 2 ori pina acum, n-am mai spus ca vasele trebuie curatate de resturi inainte. sotu refuza sa mai spele cu mina, asa ca eu sint de baza... a facut multa treaba la mutare, a spalat toate geamurile, a facut curat in garaj, dar n-as zice ca e omul care sa participe zilnic la activitati admin-gospodaresti.
crinuta, mare pramatie e rayan...
amaya, felicitari si numai bine ! sarcina usoara ! eu m-am vorbit cu sora sotului sa ii facem pe ai nostri copii "frati", ca nici ea nici eu nu ne mai incumetam la inca 1 strumf.
dana, poate ca e cam devreme pt ei sa aiba rabdare, al meu sta citeva minute cel mult, e mai preocupat sa arunce cartile pe jos...
va dulce
danielai spune:
Catiflo, m-ai adus aminte sa mai citesc si eu din Spock, ca l-am cam lasat deoparte. In ceea ce priveste alimentatia insa, mi se pare putin exagerat. Poate e in ideea de a-i face pe parintii americani sa-si hraneasca mai natural copii si sa nu mai aiba atea probleme de nutritie, poate in America sunt atat de pline de hormoni carnea si prod lactate incat a devenit periculos...