Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 20

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kris spune:

DR. STANCIU NE-A MAI RECOMANDAT: BIOTICS, SMECTA SI NUROFEN VREO 3 ZILE, ca nu cumva sa mai facem febra.

Febra a mai facut si de dimineata, mult mai mare decat ieri, dar in 30 min si-a revenit cu sosetele cu apa+otet, supozitor si nurofen , pe care il administrez deja de ieri de 3 ori pe zi.

Febra a facut tot de la acea infectie puternica.

Voi renunta pe o perioada nelimitata la produsele lactate de la tara... o mare cauza au avut-o si ele...

Ii voi da numai din comert...atat lapticul cat si branzica de vaci.

MITITICA.. A AGREAT LAPTELE , DAR DUPA 3 SAPT DE CAND MANANCA , CEVA I-A PUS CAPAC..

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Sirimie poti sa ii dai niste ambroxol sirop, ca sa il ajuti sa expectoreze. Cu antibioticul, eu as zice sa ii dai, daca s-a agravat situatia, dar iar incepe discutia pro/contra antibiotic, asa ca, mai cantareste si tu situatia si vezi ce hotarare iei.
Kris eu cand i-am dat lapte de vaca lui Cristi a facut 2 episoade de enterocolita si m-am linistit ca asta. E drept, sursa nu era asa sigura (o laptarie ) ptr ca nu stiu pe nimeni cu vaca in curte. Asa ca am revenit la milli uht si e foarte bine. Ce voiam sa zic, este ca pana la 2 ani nu mai incerc laptele de vaca.

Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Kris, e posibil sa fie de la laptele de vaca...astea din comert macar sunt pasteurizate si mai sigure, insa nu atat de sanatoase ca cele naturale...dar ei sunt prea mici sa riscam!

Si noi suntem dependenti de Vlad, dar 3-4 max 5 ore daca sta cu socrii(in caz ca avem noi ceva de facut) rezistam. Ii sunam insa de 2-3 ori sa verificam ce face(a mancat, cat, a fost schimbat...etc).

Apropo de implicarea sotului in cresterea copilului, la noi s-a implicat singur, fara sa i-o cer eu. Baia o facem numai impreuna, dupa baie el il sterge, il imbraca mereu, cateodata ii da sa si pape, daca am eu treaba. Cand l-am nascut pe Vlad, nu lasa pe nimeni sa-i calce hainutele, nici pe mine! Asta l-a tinut vreo 2 luni, dar a fost bine! Cand eram numai noi doi doar el facea curatenie in casa, acum ar fi culmea, mai ales ca stau acasa, insa facem impreuna! Cu plimbatul la fel, daca e liber mergem impreuna afara, daca am eu treaba ies amandoi (ca baietii ). La bucatarie doar nu ma ajuta ca nu se pricepe, dar nu am nici pretentii, pt. ca imi place mie sa gatesc. dar mai spala vasele sau aragazul(mai rar, ce-i drept, dar le spala!)

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Bubu, noi am fost duminica dupa-amiaza. sincer, nu prea mi-a placut, merg f rar, dar mereu vad numai figuri fitzoase pe acolo, teribilisti, fetitze de fetitze...dar imi place la nebunie inghetata de acolo!

Si sotul meu s-a implicat mult inca de la inceput, am avut si mare incredere sa ramana el acasa cu ea, ma ajuta mult la treburi casnice, simbata facem curatenie impreuna, imi spala vasele, si aragazul, gasesc fritpura facuta cind ajung acasa (gratar), avem intelegerile noastre si e f bine asa. Cu fata inca de la inceput s-a implicat la baie, schimbat, hranit..la orice ora l-as trimite afara pt noi sau la cumparaturi nu zice nu...
si mie imi mai vin pe el, cind sta prea mult la calculator, cind avem lungi discutii contradictorii (sintem amindoi f caposi), dar partile bune cintaresc mai mult decit cele care ma calca pe nervi -nu de putine ori-, asa ca incerc de multe ori sa fiu mai intelegatoare...

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Kris Stanciu ti-a zis ca ar fi de la laptele de la tara?Chiar zilele trecute am citit un articol cum ca dupa intarcarea nu s-ar trece direct la lapte de vaca pentru ca e pericol de enterocolite. Dar parca tu i-ai dat lapte praf o perioada nu? Multa sanatate Biancai!!!!

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Am vazut-o pe harnicuta Rebecca.

Erica, deci si voi dormiti cu Ruxi? Si noi la fel. Rayan doarme intre noi si in fiecare zi spun ca " de maine il pun in patul lui dupa ce adoarme"} si evident ca maine devine poimaine si tot asa.
Adevarul e ca imi place la nebunie sa dorm cu el, sa il strang in brate, sa il pup, sa il stiu langa mine.
Of, ce ma fac?

La capitolul panica, eu sunt aia " taraluliluli" dupa sotul meu. El e mult mai calm decat mine.
Cand eram in Ro si il lasam cu mama, o sunam de nu stiu cate ori sa ma conving ca e ok.
Nu ma vad plecand fara el.
\M-a rugat mama sa il las la ea cateva zile si sa plec la mare doar cu sotul, dar nu pot sta nici o zi fara Rayan, nu pot, as innebuni.

Kris, si eu ma gandesc ca e de la laptele de vaca.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Crinuta, intr-un fel noi dormim toti 4 , deoarece patutul lui Eric (fara gratii, evident) e lipit de al nostru. Sotul meu sta intre Eric si Ruxi, asa ca bietul de el simte "semnalele" amandurora, e primul care se trezeste, face lapticul, schimba copilul, aduce un pahar cu apa etc. desi el a doua zi merge la treaba. Dar nu se plange, cred ca-i place...

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Erica, foarte frumos din partea sotului tau.
Al meu nu se omoara cu schimbatul. Ii mai da de mancare, se joaca cu el, dar azi noapte m-a impresionat, ca vazand ca Rayan nu se mai linisteste l-a luat in brate, cu capul pe umarul lui si a inceput sa se roage. Sincer, am fost impresionata...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Foarte frumos gest, Crinuta.
La noi de partea cu rugatul sunt responsabila eu.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Fetele, help. Rayan mi-a scos 2 litere din tastatura unui laptop care nu e al nostru, iar pe a doua n-o mai gasesc. Ce ma fac?
Se pot inlocui?
Hai ca ma ia cu transpiratii...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput