Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 20
Raspunsuri - Pagina 7
V. Erica spune:
Eu ratez si intalneala asta din 2 motive:
- e in we si nu sunt in Buc.;
- sunt prinsa rau cu renovarea apt., apropos de asta, intreb si aici, desi-s off topic- scuze!: stie cineva vreun parchetar bun (pt parchet clasic) si vreun atelier de mobila care lucreaza bine si sunt accesibile?
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
PatriciaArdeleanu spune:
DA, si eu vin, unde, cind cum, nu conteaza. Numai intre noi, cu copiii, in parc, just let me know. Daca ar fi dupa mine, as vrea 2 intilniri: una intre noi, una cu copiii.
Multumim de aprecieri. Tare sint dagalasi cind imita acum tot ce vad
si noi sintem topiti si dependenti de ea, nu as putea sa plec in co fara ea, ma apuca cite un dor daca nu o vad...daca sint pe undeva abia astept sa ajung acasa, daca am avut-o plecata pe ea la bunica'sa eram ca pe jar...of..
Patricia si Rebecca (05.02.05)
sirimie spune:
Eu sint suparata tare pentru ca lui Vladut nu ii trece raceala. Are muci de mai mult de o saptamina. Duminica seara a facut temperatura, vreo 38 si ceva, luni l-am dus la doctor si ne-a dat imediat antibiotic. Eu nu i-am dat antibioticul, i-a trecut temperatura dar acum de 2 zile tuseste. Si muci sint in continuare, si stranuta des.
Nici nu stiu ce sa fac, sa ii dau antibiotic, sa mai merg o data la alt doctor.. Dar oare de ce tuseste, (azi e prima zi cind a tusit cu expectoratii), e tot raceala aia sau s-a agravat si e ceva mai rau. Ce sa ii dau de tuse? Ii dau ceai de tei dar vad ca tot tuseste...
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
sirimie spune:
Tocmai am vorbit cu sotul si nu pot WE-ul viitor, pentru ca are examene si trebuie sa mergem la o nunta. Ramine pe WE-ul celalt? Vreti sa ne intilnim intr-un parc cu copiii? Eu sint de acord cu orice parc.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
Shobo spune:
SUPEr, dc facem intalnirea dim w/end in parc cu copiii!!! caci eu nu prea vreau sa plec de langa pui in w/end, asa il iau cu mine :)
chiar mi-ar placea tare sa ne vedem cat mai multe cu puiutii, sa-i mai vedem si noi LIVE .
mie in principiu imi convine si w/endul asta si viitorul, dar nu cel cu 1 iulie, ca am o nunta.
Astept inscrieri si propun Herastrau, dc nu, ziceti un altul dar tot asa mai mare si cat mai central.
asta cu ingrijorarea si noi o mai avem, uneori eu sunt mai ingrijoarata, alteori sotul... alternam . de exp eram la un party si mama era el ac. eu am zis sa-l lasam sa-l culce mama dar sotul nu, mergem pana ac il culcam noi si ne intoarcem... se uitau si gazdele la noi ca plecam doar ca sa-l culcam... alteori eram la o nunta si Codrin era cu soacra, bineinteles ca eu ma speriasem, vroiam ac cat mai rpd cand am auzit ca tuseste... cand am ajuns nu tusea deloc, dar soacra e panicoasa rau... si tot asa...
in schimb cu bona n-am emotii mai deloc, mi se pare ca s-au obijnuit asa tare unul cu altul si se cunosc asa bine ca nu mi-ar fi asa teama sa-i las si seara singuri.
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
ana maria spune:
Venim si noi si Herastrau. E drept ca prea mult nu vom reusi sa vorbim ca vo avea treaba sa alergam dupa nazdravani. dar trebui sa le facem cunostinta
Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Shobo spune:
Simona, eu as merge neaparat la un alt medic (as alege unul chiar bun, recomandat) si as cere a 2-a opinie, dc e neaparat nevoie de antibiotic, asta e, mai bine decat sa se inrautateasca! Sanatate multa si refacere rapida!
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
BDana spune:
Dana (v Erica) nu sunteti singurii parinti care nu se pot desparti de copiii lor, nici ptr cateva ore. Eu, ca sa vezi cat sunt de disperata, o pun pe soacra-mea sa strabata zilnic orasul ca sa vina sa stea cu Cristi cat sunt eu la serv. desi ar fii mai simplu sa il als cateva zile la ei, mai ales ca stau la casa, au si ceva curte si e mai bine si mai racoare acolo decat la noi. Dar nu a stat nici macar o zi in deplasare, la bunici a mers doar in vizite cu noi...deci, probabil ca deja la noi este exagerare, dar e ceva mai puternic decat mine
Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).
kris spune:
MULTUMESC TUTUROR PT INCURAJARI!
BIANCA E MARAITA RAU: BA DE LA CRAMPE, BA DE LA ANTIBIOTIC( CIPRO QUIN-ciprofloxacina - COMPRIMATE) DR. STANCIU MI-A SPUS CA SUNT F NEPLACUTE SI MAI RAR SUNT COPII CARE LE IA.
DUPA MARE CHIN, I-AM DAT CAM 1/2 DIN PORTIE DE PASTILUTA SI DUPA VREO ORA MI-A VOMAT. DACA SE VA REPETA DESEARA, VOM TRECE PE INJECTII INTRAVENOS ( O injectie la 24 ore si costa nu mai mult nici mai putin de 326.000 bucata). CE ZICETI? -- 7 INJECTII 2 MIL SI CEVA.. dar nu asta conteaza, dar v-am spus ca fapt divers.
FETELOR, VOI STITI CA BIA MEA DE VREO 4-5 ZILE AVEA DIMINEATA GURITA URAT MIROSITOARE? AM CREZUT CA E DE LA DINTI, DESI O SPAL DE 2 ORI PE ZI, SAU DE LA MUCISORI( DESI I-AM TERMINAT DE VREO SAPT)...SI DE LA CE CREDETI CA ERA? DE LA STOMAC, DE LA INFECTIA PE CARE O ARE MITITICA
VA SARUT PE TOATE!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
bubu05 spune:
Of, Kris...saracuta Bia! O pup si sa se faca bine repede! Bine ca l-ati prins pe Stanciu si sa urmati regimul strict. Eu ii mai luasem lui Vlad cand facea mai moale cereale de la Nestle fara lapte, Orez cu Roscove(Anda mi-a zis de ele) si ii dadeam seara la culcare din castronel. Poti sa-i mai dai sa rontaie grisine, sticksuri, paine prajita.
Sirimie, eu tot Nivea o sa-i iau, crema de protectie, am vazut la Selgros, e 400.000 aproximativ. Cred ca se gaseste si prin farmacii. Excursia noastra la munte a fost super si bine-venita(si bine-meritata!!).Ma bucur ca ti-a fost de folos sfatul meu cu lapticul Milli. Lui Vlad numai din asta ii dau si ii place. despre examene...mai am doua, sper sa le trec cu bine!
Patricia, ce harnicuta e Rebe! Cand ati fost la Mall? Cum de nu ne-am intalnit, ca noi mergem des? Dar mai mult in cursul saptamanii, dimineata...
Si eu vin la intalneala, daca nu am examen
In sfarsit mi-am cumparat si de imbracat pt. nunta de sambata! Tot in Unirea am fost si am gasit pana la urma ceva.
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz