Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 20

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Kris, imi pare tare rau ca Bianca este asa bolnaviaoara...sa va reveniti repede.

Daniela, multumim ca ne-ai spus...si Andrei are scaunele cam moi, aparent fara motiv (nu e diaree si nici nu are alte simptome), de ceva timp...ia sa-i mai fac si eu niste analize.

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Shobo, merci.

Fetelor, eu si al meu sot cred ca avem o mare problema: nu rezistam sa stam mai mult decat cateva ore fara copii. De ex. sambata cand am fost la nunta, eram ca pe jar amandoi, dar mai ales el (ma batea la cap s-o sun pe mama din ora-n ora sa vada ce fac copiii, asta intamplandu-se si la 12 - 1 - 2 noaptea, ca biata de ea si-a inchis la un mom. dat telefonul). De lasat cateva zile la mama sau la maica-sa nici nu poate fi vorba. Mai mult, Ruxi doarme cu noi in pat, la mijloc, iar Eric are patutul lipit de patul nostru si doarme langa tat-so. In curand ma apuc sa renovez apartamentul si sa le amenajez o camera lor, in speranta ca, dormind in aceeasi camera va fi ok. (Alta pb ca vor fi acasa in tot timpul asta.) Apoi Eric va merge din toamna la gradi, alt motiv de stress.
Stiu ca nu suntem normali, dar cum sa facem sa scapam de teama asta permanenta ca daca nu sunt cu noi patesc ceva...

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Oana, da, ar fi bine sa verifici. Cu toate astea, noua nu ne-a iesit nimic la analize. Asta nu inseamna ca pt asa o mica problema trebuie neaparat antibiotic. Dar uite ca totusi s-a dovedit ca ceva-ceva a fost.

V.Erica, intr-adevar, e bine sa va detasati.Eu am crezut ca daca sunt mai multi e mai usor din punctul asta de vedere. Si apropo de nunta, am vazut si eu "nuntasii", dragutii de ei, o minunatie de copii, cred ca toata lumea v-a ludat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu am venit azi cu masina la servici. E prima data cind o conduc singura, tremuram cind am coborit din masina (am parcat-o in parcare la Carrefour, care e aproape de serviciul meu).

Ana Maria, Erica, Shobo felicitari pentru masini!

Bubu multumesc pentru urari

Ana Maria parca nu mai vrea altcineva la intilnire. Ixxi tu nu vrei? Dar eu zic sa ne intilnim oricum, spune tu unde si cind? Eu as prefera duminica dupa masa cindva.

Ixxi vroiam sa iti spun si data trecuta ca si eu vroiam sa divortez asta iarna, dupa o perioada lunga de certuri cu sotul. Tot pe fond de oboseala mare, si la mine si la el. El a declarat ca nu vrea si de atunci ne intelegem altfel ca inainte. El inca de la inceput m-a ajutat cu bb, are unele lucruri pe care le face numai el (de exemplu baia si decalotarea...)

Kris imi pare rau ca Bianca este din nou bolnavioara! Eu zic sa nu-i mai dai lapte de la tara pina se face mai mare. Toti copiii maninca pamint, nu are legatura cu calciul. Eu am citit ca ceaiul de afine ajuta mult la diaree. Eu ii dau acum lui Vladut Milli UHT integral (la sfatul Oanei (bubu).

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Dana si eu si sotul suntem la fel, ca atare nu mai plecam fara el...am fost la un botez acum cateva luni si la 9:30-10 n-am mai rezistat si am plecat acasa, iar cand era la cresa, nu mai zic, pana ma duceam sa-l iau eram un pachet de nervi...Cred ca e foarte greu, daca nu imposibil sa scapati/scapam de teama asta fiindca nimeni, niciodata, nu va putea avea grija de copiii nostri la fel ca noi...noi, parintii, suntem singurii care ii iubim neconditionat si pentru care nu exista nimic, absolut nimic, mai presus decat ei. Ma uit la mama, noi suntem adulti deja, ne despart 2 continente, fiecare cu familia lui, responsabili, dar daca nu vorbim o zi intra in panica si prima intrebare este "s-a intamplat ceva? sunteti bine?", ca sa nu-ti spun cate nopti n-a inchis un ochi cand eram adolescenti si mai mergeam la petreceri sau in cluburi...asa ca eu mi-am pierdut speranta ca o sa ma mai calmez mai ales ca toata lumea imi tot serveste vorba cu: "copii mici probleme mici, copii mari probleme mari!".

Mergi la inceput

Crinuta am vazut poze cu Rayan si cu coafura, Rayan e foarte scump si si coafura arata bine bine! Ma bucur ca Rayan are prieteni si ca maninca mai bine. Probabil il deranja ceva ieri, ii ies maselutele?

Patricia e foarte harnicuta Rebecca. Si cocheta

Liviana delegatie usoara si concediu placut! I-a trecut lui Matei fimoza?

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Patricia, am vizionat harnicuta. Sunt asa dragalasi la varsta asta, cand se comporta "matur". O placere!

Mergi la inceput

Simona, cum nimeni? si eu vreau intalneala! de cand tot strig in gol sa ne intalnim? Cand, unde? noi venim sigur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Simona, merci. Tine-o tot asa, inceputul e mai greu, apoi te obisnuiesti!

Danielai, . Nu e mai usor deloc, ci e x2. Asta as vrea si eu: sa ne detasam, dar cum?

Patricia, am admirat si eu domnisorica harnicuta.

Amaya, nu pot sa zic ca ma bucur ca nu sunt singura , dar ce ne facem ca noi cel putin exageram ?

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Bubu va invidiez pentru excursia la munte! Multa bafta la examenele tale!

Despre cremele de protectie eu am citit ca ar fi Nivea pentru copii, si ca ar fi buna, eu asa ceva vreau sa cumpar pentru Vladut (dar nu stiu de unde..)

Florina, Amaya vindecare rapida lui Gabita!

Anda mi-a placut mult povestea cu Irina care dormea pe jos Inseamna ca acuma urca singura in pat si coboara fara probleme, pe unde ai dat gratiile jos.

oana cretu cum au fost petrecerile cu socri si parintii tai? Sper ca te simti nemaipomenit. Mai ce tinara esti!

Lavinia te invidiez ca citesti atit de mult. Multa sanatate tie si Nataliei. I-a revenit pofta de mincare? Multa sanatate tatalui tau!

Kris mai folosesti hamul in parc? Eu zic sa nu-l mai folosesti, las-o pe Bianca sa mearga singura, cred ca va cistiga mai repede incredere in ea.

ixxi te admir ca mergi la centrul de infrumusetare. Si eu am burta de dat jos dar nu gasesc timp Eu cred ca nu e cazul sa te stresezi asa mult din cauza greutatii, provoaca depresie. Si despre servici: si eu cind m-am angajat aici, la inceput ma uitam la ceas si trecea timpul dureros de repede. Acuma nu am timp de nici o pauza, si regret vremurile alea...

Corina ii sta foarte bine Amandei tunsa! Ce multi dinti are

MihaT eu cred ca e bine sa ii dai in continuare lapte in somn daca mai vrea, e important sa manince mai mult. Vladut al meu are numai 4 mese dar mie imi pare rau.. Mai e si mofturos in cea mai mare parte a timpului, as fi preferat sa aiba mai multe mese.

ILUCAE sa mai vii cu vesti. E foarte bine daca Alexandra a facut varicela, ati scapat!

Erica ce frumosi ati fost cu totii la nunta! (mai ales copiii)

Poze de la Mot

Mergi la inceput