Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 20

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Catiflo, o fi el nazdravan, dar e atat de dulce incat l-as pupa intr-una.

Cam putine mesaje azi. Si vad ca avem din ce in ce mai multe gravidute de bb 2.., si inca cate vor urma.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

In sfarsit mai avem si noi un dintisor. Dintisor, nu maseluta! Pana la maselute o fi drum lung, desi are si el ceva umflaturi... of, of!

Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Amaya si io vreau bebe 2. la primu' mi-a luat trei ani la al doilea om mai vedea.....

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

VESTI BUNE! sper sa nu ma bucur prea devreme!

Bianca nu a mai vomat al 2-lea antibiotic. Deja l-a luat a doua oara. Nici nu va inchipuiti cu ce metode. Cert e ca nu a mai plans din cauza amerelii!
Astazi m-a uimit la cat de bine a mancat, desi bolnavioara. Scaune am tot avut cu consistenta buna cam la 2 ore odata ( in nr. de 7)
Starea generala a fost mult mai buna astazi si sper din tot sufletul sa continue asa.
Ce ma uimit in regimul recomandat de Dr.Stanciu a fost dovlecelui in supe.. E posibil ca acesta sa aibe vreun rol de tratament, sau sa elimine ceva prin scaune...?

si incerc sa va raspuns din urma.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Vreau sa va multumesc tuturor pentru griji, sugestii, sfaturi, recomandari!

Catiflo, V.Erira, Amaya

DanielaI, , am apelat si eu o data la salvarea Puls, pe vremea cand Bianca avea 8 luni, datorita febrei f mari pe care o avea si a plansului interminabil. Diagnostic: otita! Stiu ca e scump serviciul lor, dar in situatii de acest gen nici nu te mai uiti la bani. In noaptea aceea cand am apelat la ei, nu-mi mergea liftul, si bietii de ei au trebuit sa urce cu piciorul pana la la 8 unde locuiesc, si i-am rasplatit si pt asta material.

Patri, E o scumpa tare Rebb cu litera "O"! de la noi!

Crinuta, , da ii voi face negresit un examen corproparazitologic!

Simonica, , iti multumesc! SANATATE MULTA LUI VLADUTZ! Si la noi mucisorii au durat ceva mai mult, aprox 10 zile.
O sa incerc si eu, Milli UTH integral. De cand Bianca e bolnavioara, nu prea a mai mers, dar cand vom relua plimbarile prin parc, voi incerca fara ham, si poate dupa cum zi tu , va prinde mai multa incredere in ea.

albume foto

Mergi la inceput

Bubu05, si voi incerca si eu cerealele recomandate!

BDana,

Ana Maria,, posibil sa fie si de la trecerea imediata de la san la laptele de tara.
Dr. Stanciu, intr-adevar mi-a zis ca e de la laptele de vaca. M-a ? cum il fierb.. si i-am relatat cum, si mi-a spus ca il pregatesc gresit. Dansul il recomanda cu caldura, pt ca natural, dar cu conditia sa fie bine tratat." Se fierbe, de preferat la bell marie, la scurt timp dupa ce a fost muls pana da in fiert si apoi se mai fierbe inca 30 min... dupa care se raceste fortat si se baga la frigider" Astfel este tratat ca si cel din comert!

STIA CINEVA DE ASTFEL DE METODA DE PREPARARE A LAPTELUI?

MihaT,

Ixxi, saru mana!
Ai fost o dulcica cu " scalpat sotul"! Oricum te asteptam!

VErica,
Sanatate multa lui Ruxi! Febra poate fi si de la dinti ,dar si de la raceala. Cum se mai simte Ruxi acum?
Sa stii ca antitermicele se mai dau, dar in cazuri mai rare, fie din 4 in 4 ore, sau la 6 ore...ca sa poti sa-i scazi, sau mentine o anumita temperatura.

Patri, Simona, din nou..

Catiflo, fiind o infectie destul de puternica, mi-a recomandat un antibiotic pe masura. De regula medicamentele pt stomac, sunt f amare...

albume foto

Mergi la inceput

Vai, asta seara postez singurica!

SI EU VREAU SA VIN LA INTALNEALA FIE CU BIANCA, FIE INTRE NOI MAMICILE! ABIA ASTEPT SA NE REVEDEM!

Sara, tu ce mai faci? Dar David? Nu mai stim nimic de voi!

UITATI CA SI NOI SUNTEM VREDNICUTE!

SI AICI VIITOARE SOFERITE!

albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Kris e dragalasa foc Biencuta-soferita. -am si dorm sa se faca repede bine. Are ochiii verzi?

Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).

Mergi la inceput

BDana, si de la noi
Da , are ochi verzi.

Fetelor, astazi, daca tot am stat acasa, Bianca a mai invatat 2 cuvintele: Bia si Bibi ( de la unul din prenumele ei ) Toata ziua a repetat aceste cuvinte..de am inceput sa o strigam asa.
Nici Bianca nu e atenta cand vreau sa-i citesc povesti, desi cand era in burtica, se potolea cand ii citeam...

si revin

albume foto

Mergi la inceput

REVIN DIN NOU CU NISTE TEPI FRUMOSI

albume foto

Mergi la inceput