Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 20
Raspunsuri - Pagina 14
lavinia345 spune:
Buna seara mamici!
Amaya felicitari si sarcina usoara,bebe sanatos!
Si eu am inghitit niste pilule de a doua zi,chiar recent.M-am panicat un pic,nu de alta dar abia am inceput sa-mi revin dupa alaptat si s-o iau de la capat chiar acum....plus ca trebuie sa fac un vaccin pentru rubeola,n-am anticorpi si doctora mea de aici m-a sunat expres pt asa ceva sa nu care cumva sa raman iar gravida fara sa fac vaccinul asta.Asa ca am luat pastilutele.Sotul ar fi vrut sa pastrez sarcina(in cazul in care chiar era),mie imi vuia capul deja cum o sa accepte Natalia un fratior ori surioara,cum o sa ma descurc cu 2 copiii prin avioane si aeroporturi...sunt de ras,stiu!Desi nu ma simt pregatita totusi imi dau seama ca ma pregatesc de ajuns pe parcursul a 9 luni sa accept inca un bebe,ca de fapt chestia cu pregateala e relaiva,daca e sa fie asta e.Asa ca va trebui sa-mi fac vaccinul ala(pe care il evit ca ma astept la febra si alte neplaceri)ca sa fiu pregatita just in case.
Sirimie cititul pt mine e relaxare,evadare,drog...acum ma chinui cu o carte plicticoasa,bine ca mai am putin si trec iar la Pascal Bruckner,mai am 2 carti de el pe care nu le-am citit.
Vreau si eu intalnire...poate spre iarna reusesc sa va mai vad...cica planuim sa petrecem iarna in Ro,dar cu jupanul meu nimic nu e sigur...are 5 idei pe minut...deja nu mai ascult cand imi zice ce o sa facem peste 3 zile,zic ihi,da da si schimb subiectul ca n-are rost sa pun botul la tot ce zice el.
Lavinia
poze Natalia
PatriciaArdeleanu spune:
Kris, ma bucur nespus ca Bia este mai bine!! Multi pupici pt harnicuta, soferita si arici!!
dovlecelul, ma gindesc eu acum, fiind din fam bostanoaselor o fi avind vreun efect anti paraziti intestinali. zic si eu, caci semintele de bostan sint bune pt asa ceva, dar crude.
Lavinia, si in mine a revenit pasiunea cititului, nu exista macar inainte de culcare sa nu citesc o ora!sau in wkend, ca in rest nu mai am timp.
Pastilele astea de a 2-a zi se iau chiar a doua zi dupa sau si mai tirziu? nu am apelat niciodata la ele, dar am auzit ca te simti cam nasol, asa e??
eu nu stiu de ce m-am dereglat asa. Dupa ce am nascut se reglase ceas la 28 de zile, frumos, fara durere, 2-3 zile...luna asta nu stiu ce s-a intimplat, trebuia sa imi vina inca de pe 9...ieri mi-a venit o usoara dunga maronie...si este aproape imposibil sa fie sarcina (cel putin teoretic...)si ma streseaza rau...
Patricia si Rebecca (05.02.05)
PatriciaArdeleanu spune:
amo, felicitari pentru dintisor!
or sa iasa ele, stai linistita.
aseara am vazut o fetita de 2 ani in parc si nu avea caninii inca iesiti.
tomasa spune:
Amaya, felicitari pt. bebelush! Sa-ti dea Dumnezeu o sarcina usoara si un copilas sanatos!
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
V. Erica spune:
Neatza,
Multumim pt. urari.
Noi am avut o noapte cumplita, Eric s-a imbolnavit si el, au avut amandoi temperatura in jur de 39, incat azi-noapte eram zombi amandoi (eu si sotul) prin casa nestiind pe care sa-l bibilim mai intai . Niciodata nu s-a mai intamplat sa fie bolnaviori amandoi o data si e cumplit...
Azi dimi a trebuit sa ma trezesc devreme sa fiu la 08 la dentist, apoi sa ma grabesc acasa pt ca-mi vin niste meseriasi, apoi trebuie sa-ajung si la doctor sa-i vada...
Lavinia, ce-as vrea sa mai pot citi si eu! Din pacate nu mai reusesc de ceva ani...
Ai mare dreptate in privinta pregatelii pt al doilea bebe. In cele 9 luni ai timp destul sa te preg. Noi nu ne simteam pregatiti pt al 2lea bebe, dar cand a venit eram deja super fericiti sa-l integram si pe el. Si ma gandesc ca totusi bebe nu prea vine cand vrem noi, ci cand vrea Domnul...
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
crinuta spune:
Kris, ma bucur ca Bianca se simte mai bine.
Eric, sanatate lui Ruxi si Eric.
pupici
Crinuta si Rayan
Amaya spune:
Lavinia, Tomasa, va multumesc mult pentru urari.
Ana Maria, cu siguranta va veni si bb2, curand.
Kris, ma bucur sa aud ca Bianca este mai bine....incet incet va reveniti voi.
Dana, imi pare rau ca s-a imbolnavit si Eric...imi inchipui ce greu este cu ambii copii bolnaviori...
Crinuta, te prind foarte bine suvitele si tunsoare, insa, daca imi permiti o remarca, eu as fi facut mai multe suvite...cred ca ti-ar sta tare bine daca nuanta suvitelor ar fi predominanta.
Cu cititul, cu toate ca sunt tare aglomerata acum, imi fac timp zilnic macar 15-30 minute sa citesc.
Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
crinuta spune:
Amaya, si eu m-am convins acum ca mi-ar sta bine si blonda. Cand am fost mica am fost blonda.
Pana acum eram convinsa ca mi-ar sta super bruneta, ceea ce voi incerca la un moment dat.
Sunt dispusa sa incerc orice.
Lasa ca data viioare cand fac suvite le spun sa fie mai dese, dar tot subitiri ca late nu imi plc.
V-am spus ca la coafor in timp ce ma coafa a venit o localnica si atat de mult i-a placut cum imi venea parul incat s-a apropiat de scaun si i-a cerut coafezei sa ii faca acelasi lucru dupa ce termina cu mine.
Ma duc sa fac curatenie si sa fac si niste cornuri superrrrrrrrrr ca avem musafiri.
pupici
Crinuta si Rayan
PatriciaArdeleanu spune:
Crinuta, da, sint frumoase si ar da si mai frumos daca ar fi mai multe/mai subtiri/mai blonde.
Sincer, bruneta nu te-as vedea. asa cum nu m-a vedea eu blonda.
Amaya, cum te descurci??cind mergi la ?