Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 20

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Patricia, sunt foarte bine, multumesc lui Dumnezeu...in afara de mici ameteli nu am nici un fel de simptome neplacute. Poate am noroc si am o sarcina la fel de buna ca prima. La doctor ma duc luni si am avut placuta surpriza sa aflu ca acum dl.dr. Hamid face si ecografii (tot la Medicover) asa ca nu trebuie sa ma mai plimb cu rezultatele de colo colo.

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Crinuta, scuze dar nici eu nu te vad bruneta....insa blonda ti-ar sta super, parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Amaya, ma bucur, asa sa iti ajute D-zeu!
Da, stiu, in afara de morfologica, face el toate eco. Stiu de la fina mea, care tb sa nasca luna viitoare si e pacienta lui

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

quote:
Originally posted by PatriciaArdeleanu

amo, felicitari pentru dintisor!
or sa iasa ele, stai linistita.
aseara am vazut o fetita de 2 ani in parc si nu avea caninii inca iesiti.

Merci, Patricia, ma linisteste cand citesc ca mai exista copilasi cu dentitia intarziata si ca nu e o problema de sanatate. Am intrebat si eu in stanga si in dreapta (medici) si mi-au spus sa stau linisita, copilul e perfect sanatos. Pediatra lui mi-a zis ca nu are sens sa il intep pt analize, ca il chinui degeaba.

Kris, am vazut si eu pozele cu Bianca. Mi-a placut in mod deosebit cea cu tepisori si una in masina unde i se vad ochisorii foarte bine. Va doresc sa scapati cat mai repede de problemele cu burtica.

Dana, sanatate copilasilor. Eric s-a molipsit de la Ruxi sau are altceva?

Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time

Mergi la inceput

Mona, nu-ti mai face probleme cu dentitia! Andrei nu are decat cei 6 dinti care i-au iesit pe la 11 luni (toti in acelasi timp) si cand incepusem sa-mi fac probleme ca nu-i mai iese nici un dinte, i-au iesit 4 masele odata (acum vreo luna). Asa ca noua ne apar trimestrial dar in bulk, nu cate unul.
Felicitari pentru noul dintisor!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Amaya

Mona, nu-ti mai face probleme cu dentitia! Andrei nu are decat cei 6 dinti care i-au iesit pe la 11 luni (toti in acelasi timp) si cand incepusem sa-mi fac probleme ca nu-i mai iese nici un dinte, i-au iesit 4 masele odata (acum vreo luna). Asa ca noua ne apar trimestrial dar in bulk, nu cate unul.
Felicitari pentru noul dintisor!

Merci, probabil suntem si noi in categoria "bulk", ca se mai simt umflaturi pe ici-colo.

Apropo de , zici ca ai luat 23 kg in sarcina cu Andrei? Pai le-ai dat foarte bine jos, la cum te-am vazut eu in poze, asa ca nu iti fa probleme cu kg, ca nu pari genul care sa le depoziteze pe termen lung. La mine au ramas destul de multe, si eu luand 22 kg. Mai am de dat asa vreo 6 kg cel putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Patri, iti multumesc pt aprecieri. si pt Rebb
SI eu cred ca semintele de la dovlecel ii fac bine. Oricum ieri seara i-am dat supa in care avea si dovlecei.. si vad ca nu s-a intamplat numic pana acum..
Astazi am avut doar o iesire pana la aceasata ora.. Doamne, ce bine ca totul incepe sa intre pe fagasul normal!
V Erica, imi pare nespus de rau si pt Eric! SANATATE PT AMANDOI PUII! Te cred , prin ce ai trecut. Poate te duci cu ei la doctor..

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Noi azi plecam la Timisoara cu masina si deja nu mai am nici un chef de lucru. Mai stau pana pe la 4:30 la job si pe urma la drum! Sunt curioasa cum va reactiona Mihai, ca acum facem repetitia pt. mersul in concediu. In concediu mergem la mare, dar la Sulina, nu pe litoral. I-am cumparat niste jucarii noi, sa aiba ocupatie si o sa avem tot felul de chestii de rontait, carticele de citit si speram sa rezistam pana la destinatie. Defapt eu sper ca la un moment dat sa doarma, dar vom vedea.

Va urez si voua un weekend placut si cu vreme buna sa puteti iesi cu copilasii prin parcuri.

Mergi la inceput

Mona, da, am luat 23 de kg (poate chiar mai mult, nu stiu sigur...cand am venit acasa, dupa nastere aveam cam 77 kg si calculand eu cam cat a avut bebe plus lichid si restul am zis ca probabil eram pe la 85 inainte sa nasc). Problema cea mai mare nu este cat de repede le dau jos, dar spre sfarsitul sarcinii, in ultima luna, mi-a fost foarte greu cu atata greutate mai ales ca la mine tot s-a pus pe burta, fund si pulpe...dupa ce am nascut timp de aproape 2 saptamani nici nu mi-am vazut gleznele (credeam ca n-o sa le mai vad vreodata forma) erau atat de umflate de erau mai mari decat gamba si nu exagerez.
Inainte sa aflu ca sunt insarcinata am inceput dieta Weight Watchers (pe puncte) si am de gand sa o tin si in continuare dar nu pentru slabire ci pentru mentinere. Si sarcina trecuta am mancat si multe prostii, n-am avut grija deloc la greutate).

Mergi la inceput

Asa de tare ma mira cand va aud ce probleme va faceti cu statul piticilor in masina fiindca baiatul meu numai in masina ar sta. Daca are si muzica nu-i mai trebuie nimic.

Kris, ce bine ca isi revine Bianca...multa sanatate

Mona, drum bun si distractie placuta.

Mergi la inceput