preturi servicii bona

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Eu ii dau bonei 6.5 mil pe luna.
O am din luna mai si pana acum nu am fost deloc dezamagita de ea.
Sper sa fie asa si de acum incolo.
Va urez la toate bafta....

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheba spune:

Dragele mele!Baiatul meu are 6 luni si nu intentionez sa ma intorc la serviciu inainte de a implini el 1 an insa ma gindesc intens sa incep cautarile pentru o bona din citeva motive:sa stau citeva luni impreuna cu ea sa vad cum se poarta cu Andrei, sa aiba timp Andrei sa se acomodeze cu ea dar si pentru ca sint convinsa ca nu e usor sa cauti si sa gasesti repede si bine.Am auzit povesti de groaza despre bone,ale voastre parca sint o confirmare in plus ca poti sa dai peste Cruele si prea putin peste zine bune.Cu siguranta ca exista si exceptii dar destul de putine si de regula cred ca bonele bune isi gasesc repede de lucru intr-o alta casa,nu prea stau pe tusa.Citind ce ati scris voi incep sa ma gindesc daca sa stau cu Andrei 2 ani acasa sau nu;sincer nu stiu cum am sa rezist avind in vedere ca stau non-stop cu el si nu am nici un ajutor insa poate ar fi un sacrificiu care merita.
Am inceput cautarile printre cunostinte insa n-am avut nici un succes, la agentii mi-e cam teama.Dati-mi si mie va rog niste idei pe unde as putea sa incep sa caut sau unde sa nu caut ca sa nu pierd timpul si mai ales curajul.Aveti niste tips&tricks pentru alegerea bonei perfecte, sa spunem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Sheba, asa ca tine am gandit si eu ca e bine sa cauti bona din timp.
Dar atentie!! problema cu bonele e ca nu ai niciun contract si ca te pot lasa cand iti e lumea mai draga, adica chiar cand trebuie sa incepi serviciul.
Sau ca vor sa te lase si iti forteaza mana ptr un salariu mai mare.

Menajera mea imi spunea ca o prietena de-a ei intentiona sa ia o luna medical de la serviciu + concediu de odihna, in astea 2 luni sa se angajeze bona. Banii ar fi venit din 2 parti.
Atentie mare !!

Bafta multa.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheba spune:

Mersi frumos de atentionare Cge.Sper sa imi dea Dumnezeu nas fin in alegerea bonei,pina acum nasul nu m-a inselat si am reusit sa previn intuitiv cam orice catastrofa.Dar nu se stie niciodata de unde sare iepurele,in sensul rau.E delicat cu bonele, cele bune se stiu la mare cautare si de aceea le da mina sa faca nazuri.Nu stiu pe unde se mai gaseste buna credinta in ziua de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vandana spune:

Mamicilor. Eu m-a rugat o vecina acum 4 ani sa am grija de fetita ei 1,2 luni si a fost super.Atat de mult m-am atasat ( atunci nu aveam copii-- motive de sanatate)caci dupa ce nu a mai avut nevoie ( s-a mutat) eu si sotul meu am infiat o fetita cu toate ca eram diagnosticata cu Cancer. Cunosc o doamna de 53 de ani care nu are copii dar este blanda muncitoare si are caracter.Voi ziceati de ce cer banii mai multi iar eu am sa va dau raspunsull meu.O femeie singura cu o pensie de 3 mil pe luna oricat ar face economii si neavand vicii nu poate plati nici darile la stat.Trebuie sa va ganditi ca este poate obligata de aceasta viata sa faca acest lucru dar si daca bunicile copiilor vostri nu va ajuta atunci ele ( chiar pe bani ) fac acest lucru.Sant femei sarace dar minunate in jurul vostru trebuie doar sa le descoperiti.Apoi copii nostri sant oricum protejati de cel de sus si daca nu se simt bine voi va veti da seama.Pe fetita mea mama ei naturala nici nu a vrut sa o vada atunci cand a semnat actele asa ca sant si femei care nu merita sa le dea dumnezeu acest miracol sfint acela de a avea un ingeras.Ganditi pozitiv si o sa gasiti solutia cea mai buna pentru copii vostri.

Mergi la inceput