preturi servicii bona

preturi servicii bona | Autor: raviczki

Link direct la acest mesaj

Cat platiti pentru bona copiilor .... bona mea a luat-o razna

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Am intrebat si eu mai multe persoane si mi-au zis sa pregatesc 5-6 mil/luna.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raviczki spune:

Bona mea i-a copilul de la gradinita ... ii da sa manance si il pune sa doarma (copilul meu doarme de la 1.30-2 la 5) si sta acasa pana ajung eu ... adica 4.30 - 5. Primeste 4 milioane, abonament, mananca la mine, cafea, suc etc ... si nu multumita ... ca a auzit ea ca preturile sunt mult mai mari ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Diana, schimb-o! E neam prost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariailin spune:

Noi ii dam 4,5 mil. Vine la 9 si pleaca la 5. Aprox. Ca nu pleaca imediat cum s-a facut ora. De mancat noi i-am oferit dar a preferat sa-si ia singurica. Saraca primea 3,5 mil pana acum juma' de an dar i-am mai dat noi inca un mil. de cand a venit cea mica pentru ca are mult mai mult de calcat. Lucru pe care nu l-am solicitat noi. Si noi si dansa suntem multumiti.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Nu mai stiti pe careva "dornica" sa fie bona?
Am nevoie in cel mai scut timp.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Si eu... Caut. Dar zau ca nu-mi vine sa-mi las puiul pe mana unora care se uita doar la bani.

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am o prietena cu o fetita de 9 luni. Cauta bona. S-a intalnit cu o "potentiala" bona si a spus ca ea poate sa-i ofere 5 milioane. "Bona" i-a ras in nas, spunandu-i ca acum, la chioscul de ziare la care lucreaza (deci si fara experienta) castiga 10 milioane!!! si a refuzat-o politicos! Inca mai cauta....

mamica de baietel 2,6 ani si de fetita 9 luni
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

Bona mea primeste 4.000.000 lei + mancare.
Sta de la 7 la 16,00.
Am 2 copii de 7 si 2 ani.
Mie sincer preturile astea de 6-8 mil. imi par de domeniul fantasticului avand in vedere ca nu mi-as permite niciodata sa pot oferi atat.
Cred ca ar trebui sa fie super calificata ca sa primeasca asa suma mare.
Mai cautati .
Sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

6 milioane + masa de pranz, Luni-Vineri 8-17, Sambata 8 - 13, un copil de 2 ani. Gateste pentru copil, spala rufele (masina automata, rufele noastre si ale copilului), calca - rufele copilului, face curat in camera copilului, hraneste-plimba-distreaza-culca copilul.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel diabetic de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

fetelor,v-ati gandit ca bona sta la voi aproape toata ziua si cand ia salariul nu stie ce sa plateasca mai intai?v-ati gandit ca ceea ce aveti mai scump pe lume e in grija acestei persoane?citeam pe forum diverse intrebari :daca sa-i plateasca concediul ,daca sa-i dea voie sa umble la frigider,sa aiba grija ca-i fura din casa.eu vreau sa fiu bona dar pentru ca am o stare materiala foarte buna nu accept astfel de jigniri .vreau sa fiu bona pentru ca am o rabdare deosebita si pentru ca e un lucru la care ma pricep nu pentru ca am nevoie de bani .ma scol dimineata ,ai mei pleaca la scoala sau la serviciu,ma duc cu cainii in parc ,cumpar 4 paini si 2 coca -cola mari ,vin acasa internet, curatenie ,ud florile ,mancare mai rar-sandwich-uri ,internet,.m-am plictisit.dar sa vin bona pentru5 milioane ,nu pot .pot sa vin degeaba cand aveti vre-o urgenta .pe vremuri cine avea bani ,angaja bona cine nu,la cresa .si nu va inteleg ,stiu ca pentru cine a platit darile ,salariul in cic e de 8 mil, 2 ani din viata voastra pentru a creste copilul nu e chiar un sacrificiu .pe vremea mea concediul era de112 zile ori mergeai la serviciu riscand sa nasti pe drum ca sa stai cu copilul mai mult , din salariul de baza primeai 65% si ogramada din el il dadeai la dr ca sa-ti strambe din nas cand asteptai cu orele sa te milogesti ptr 2 sapt. de concediu medical .mamele voastre stiu despre ce e vorba doar daca nu v-au dat la saptamanal ca se primeau copii de la 3,6 luni. parerea mea e ori stati si va cresteti copilul ori platiti si respectati o bona .

Mergi la inceput