Grup de suport pt slabire 5 kg!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Elisor,Porumbita,Bine ati venit !

Sa speram ca pana la jum.lui iulie reusim sa ma scapam de cateva kg.
In ceea ce ma priveste,sunt foarte multumita,parca merge mai usor decat mi-as fim imaginat,poate si datorita raportului.
Prima oara ca ma alatur unui grup consistent de fete pentru a slabi.
Iata si meniul pe ziua de azi:
Dim:ceai verde cu lamaie
Ora 10:suc portocale + corn flakes integral
Pranz:peste la cuptor,orez rizi-bizi,+ salata de castraveti cu iaurt
Seara:pepene.
Pentru azi mai am in plan o ora de stepper si niste exercitii pentru abdomen.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

hello feteleeeeeee,,,,,aseara pe la 22 muream de foame..defapt cred ca era o chestie mai multe pe fond psihic pt ca staim ca nu pot manca....de obicei nu-mi e foame....asta e...

asaaaaa...azi dimineata am mancat o felie de paine neagra prajita cu zacusca.....si am luat la mine la serv 2 iaurturi mari degresate si 4 rosii......dar mai am si putin cioco amaruie 75% cacao....sper sa ma presc la 1-2 patratele.....pupiuuuuuuuu

nunta oradea-5 august
nunta ploiesti-13 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Neatza!
Si eu beau ceai verde cu lamaie, am inteles ca acest ceai chiar ajuta la diete.
Luna banuiesc ca pepene verde mananci, nu?

Am zis ca vreau pe lista voastra (si a mea acum), dar n-am stabilit obiectivul. Pai sa fie 65-66 kg.

A & B
Eli si puisorii Bianca Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Elisor,pepene verde.
In legatura cu ceaiul verde,parerile sunt impartite,unii spun ca nu ar ajuta la slabire,altii ca da.
Eu cred ca ajuta si de aceea incerc sa beau zilnic 2 cesti de ceai verde.Eu nu beau cafea,asa ca cofeina din ceaiul verde e bine venita,ma simt mai energica dupa ce beau,iar daca si slabeste e perfect.
Oricum,stiam,ca dimineata,e recomandat bautul unui pahar de apa fiarta cu lamaie,pentru digestie si dizolvarea grasimilor din sange-asa ca daca mai adaug si un plic de ceai verde nu am nimic de pierdut.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_cafea spune:

Buna fetelor

Raportez meniul de azi :

dimineatza - cafea cu lapte fara zahar
pranz - 2 feli de sunca+2 crenvusti+2 rosi +pepene galben
de baut vreau sa beau numai apa minerala cu lamaie
seara - sper sa mananc o salata de rosii cu ton.

Ce ziceti? Este prea mult ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

hello!hello! va saluta doamna,,scroafa,,.eu tocmai mi-am servit portia de tarate cu miere si acus sunt la cafeluta cu lapte.
moamaaaaaaaaaa,ce de fete frumoase si ambitioase pe aici!!!! lasa ca e de bine!
meniul meu de ieri a fost:
dimineata-cafeau cu lapte
pranz-m-am hranit cu aerca mi-am uitat cele 2 mere care erau pregatite ptr. pranz acasa.ma luase putin foamea,dar eram in timpul orelor si pana la pauza mi-a trecut.nici nu am vrut sa cumpar te miri ce de pe la buticurile din apropiere.asa ca.dai cu apa,dai cu tigari si trecu pranzul.
cina-am gatit niste ciorbica si o tochitura si abia asteptam sa mananc putina ciorbica,numai ca pana s-a facut ciorba imi pierii pofta de foame.am iesit in parc ,am facut putin mai multa miscare si cand m-am intors eram lesinata dupa o ciorba,numai ca ora era deja 22.05 asa ca m-am infipt in 2 mere.A!in timpul plimbarii am rontait un baton energizant de 13 grame!
Meniul pe ziua de azi nici nu stiu care ar fi......am inceput cu portia de tarate si cafeaua......ptr. cina mustata al meu vrea spaghetesi astea sunt tentatia mea...asa ca tine-ti pumnii sa ma mentin pe pozitii si sa nu ma ating de ele..
MARIANA......la cura cu tarate,eu mancam normal.la inceput mi-am impus sa reduc painea pana am ajuns sa o elimin de tot.de mancat mancam normal,numai ca nu mai puteam manca asa mult ca inainte...sa nu ma intrebi care este explicatia ca nu stiu....ma gandesc ca se umflau taratele alea in mine si nu mai puteam manca asa mult.am consumat si produse de patiserie(ca sunt tare amatoare de asa ceva),mai si cate o prajiturica........dar cum am mai scris....mare atentie la aceasta dieta! sa consumi produse lactate cat mai multe sa poti asimila calciu.
Bun venit la fetele noi sosite!!!!
LAURA...........eu zic ca nu e mult ce ai mancat tu!!!!!!
Bafta la slabit!!!!!
VA pupic pe toate!!!

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

hello!
eu ieri am mancat sanvisuri dimineata, o briosa la pranz si fructe seara.
am facu bici 45 de minute ,am baut apa si ceai verde si sunt happy.
ma simt bine si vreau sa slabeeeeesc.
si o sa slabesc!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_cafea spune:

Ce ma fac ca nu pot sa beau atata apa?

Acum ma lupt cu o sticla de 1 si 1/2 L si mai am pana ajung la fund, dar pana la 2 litriiii mai am.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Winnie spune:

Avand in vedere ca nu a fost nimeni interesat de dieta propusa de mine, si si eu scriam singurica pe acolo, o sa trec aici ce mananc zilnic.

Pentru listutza:
Start dieta: 13.06
Kilograme: 58
Target: 50 (ideal 48, dar sa ajung eu acolo si oi vedea )

Eu inainte sa raman insarcinata aveam 57, am luat vreo 25 pe care uite ca intr-un an si jumatate aproape am reusit sa le dau jos. Acum vine greul, dar sper, cu ajutorul vostru, sa ma tin de treaba.

Ce am papat si voi papa astazi:

D: Clatita de fulgi ovaz, orz, secara, germeni grau si seminte in unsa cu gem de visine si cateva stafide si coacaze negre
P: Cartofi cu chimen la cuptor + 2 linguri porumb fiert + 1 paharutz mic de iaurt de baut
Gustare: 1 nectarina + o mana cirese
S: probabil mancare de fasole boabe si ceva fructe.

Apa ma chinui sa beau si nici 1/2 de litru zilnic nu reusesc... Asa am fost dintotdeauna.

Tin dieta Hawaii de 3 zile, nu stiu de kg, dar hainele deja incep sa fie putintel mai largi.

Pupici si spor la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor-cochetelor, bine v-am regasit!

Aseara nu am mai intrat pe DC pt ca aveam f multa treaba. M-am culcat azi dimineata la ora 6 ; in consecinta, am dormit 1 ora si 10 min. Sunt zoombi. Copilasii dorm; as putea sa motai si eu dar sunt prea obosita si mi-e frica sa nu planga si eu sa nu-i aud.

Imi place de voi ca sunteti serioase!

Iata ce am papat eu azi:
- dim: cirese + branza de vaci + smantana (branza si smantana sunt de la tara ; eu nu mananc lactate degresate nici sa ma )
- pe la 13 au fost gata cartofii mei noi, la cuptor, mult ravniti si m-am servit
- acum pap struguri
- pe la 17.30 daca mi-e foame o sa mananc ciuperci cu cascaval (un cubulet mic pus in ciupercuta), daca nu raman doar cu strugurii.

Diseara merg la masaj + + ceva gimnastica.

Trebuie sa fug. revin.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput