Grup de suport pt slabire 5 kg!
Raspunsuri - Pagina 4
Nicoleta spune:
Salut.
Uite ca nu avui timp si...
Azi mi-am cam dat in stamba. Am baut dimineata 500 ml limonada cu miere dupa o lingura de ulei de masline extravirgin, apoi la serviciu 2 grapefruit, 2 portocale, o salata (o rosie, salata verde, ardei) cu masline si branza telemea si vreo 100 g de biscuiti integrali intre timp... A, si o banana (am carente de magneziu).
Eu nu am vointa
. Saptamana trecuta am dat jos 2 kg. Am pus in week-end unul, apoi azi aveam 71 iar, adica la fel ca vineri. Am inceput sa iau si Spirulina, insa ma cam iau ametelile, cred ca imi scade glicemia (poate de la uleiul de masline?). Ce sa fac sa nu mai rontai?
Nicoleta
A, si apa 2 litri pana acum. Si o cafea cu lapte si zahar...Cam atat. Sunt varza.Help!!!
laura_cafea spune:
Buna
Azi intradevar am mancat si inghetata ca de ne-a adus-o aici la botul calului dar promit ce de maine ma fac ca nu o vad, ne-au adus la servici o lada frigorifica plina de inghetata , bine nu pe degeaba dar cand le vazi asa aproapeeeee mai greu te poti abtine, mai ales ca mananca toti pe langa tine si nici macar nu este scumpa, in rest am mancat o omleta cu 2 oua un pic de sunca si o rosie+un castravete.....sper ca diseara sa rezist cu o salata de rosii
O zi buna fetelor
strumfi2004 spune:
Mariana, multumesc!
o sa-mi scot o foto din tinerete :)
eu am vazut dieta cu pui a daniei si azi m-am gandit sa adaptaez din ea la dieta pe care ne-o facem noi aici. asa ca dimineata am baut doar o cana mare de ceai de soc cu un cubulet de zahar, la pranz am mancat spanac cu 2 oua fierte si 1 rosie si se facu ora 5. o sa mananc peste vreo 2 ore cu Mariuca mea, si ea fana, o pulpita care e acum la rotisor cu o salata fara ulei, cu zeama de lamaie. si am mai baut 1,5 l apa, uraa!- de fapt asta era buba mea, lichidele.
pana acum, toate bune! n-am gustat nimic, nici de la Maria, nici de la Stefu, lucru mare!
Spor la slabit, va pupam!
Gratiela,
strumfilor Mariuca si Stefanut
Stefan si Mariuca - 2 anisori (aproape) si poznase si www.dropshots.com/strumfi" target="_blank">filmulete
Luna75 spune:
si eu ma bucur ca ne-am adunat multe in timp scurt,sper ca nici una din noi sa nu calce stramb-in urmatoarele 4 saptamani.
Fiecare mananca ce pofteste,dar ar fi bine ca nici o fata sa nu raporteze ca a mancat inghetata,ciocolata,prajitura,profiterol si mai stiu eu ce minuni-ca astea nu se impaca bine cu silueta si cu dietele-si ne vine si noua pofta...
Vad ca in general,lumea mananca putin si sanatos-foarte frumos.
Fetelor,mai raportati si ceva sport.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
ramonzca79 spune:
AM MANCAT O FELIE - JUMATE DE OAINE NEAGRA CU ZACUSCA...DAR ZICEAM CA N-O SA MAI MANANC PAINE
....ACUM SPER SA MA OPRESC DOAR LA O SALATA DE VARZA
nunta oradea-5 august
nunta ploiesti-13 august
strengarita spune:
200 grame minus din cele 5 kg
. Eu nu am scos painea total , dar nu mananc deloc paine alba.
Meniul pe azi:
Dimineata:5 capsuni+ o felie de paine(proteica) prajita +o ceasca de cafea fara zahar, indulcitori sau lapte
Gustare : 1 litru de apa ![]()
Pranz: 250 grame branza degresata cu smantana fara grasimi (low fat) + 5 bucati ananas proaspat + 5 nuci taiate deasupra + o cana de ceai verde
Cina (luata cel tarziu la ora 5): mancarica de legume cu carne de miel (morcov, ceapa, ardel verde, rosii, miel)+ salata, castraveti, rosii, telina + ceai de menta
Bee spune:
Vad ca si eu am inceput sa iau la rand dietele. Monti, o luna, au fugit 2 kg care sigur nu mai aveau de gand sa se intoarca in ciuda abaterilor (ici colo dulciuri). Dieta Daneza 12 zile, alte -4, dar astea vad ca nu sunt plecate "de tot". Adica parca a dat strechea in mine si imi vine sa mananc "prostii" imediat ce am scapat de restrictii.
Acum am 62 si tb musai sa scap de minim 5 kg ca sa fiu mai prezentabila. Intr-o saptamana plec la mare tare ash fi vrut sa fiu macar sub 60.
Cu ce ma laud eu? Nu mai mananc paine de la Paste (si nu trisez, nu de alta dar eram mare consumatoare), nu mananc cartofi, orez, nu beau bere. SI in rest nu mananc lucruri "interzise" decat daca imi fac cu ochiul rau de tot (si cum nu sunt prea pofticioasa, mai rezist). In schimb, nu ma pot abtine sa nu balotez bananele bebelushei mele.
. In lipsa de timp sa mananc normal, bag la greu banane.
Deci vreau si eu sa ajung la 55 sa zicem (ca sa stabilesc un scop ambitios).
.
elisor spune:
Fetelor si eu as vrea sa ma alatur grupului vostru. Mi se pare mai interesant sa-mi fac propriul regim, ca am incercat si eu dieta disociata si cand am ajuns la carne am cedat.
Am slabit 6 kg in ultima luna dupa capul meu, e adevarat ca am renuntat la dulcviuri, dar de cateva zile le-am reluat (cantitati mici) mai ales ca m-am tot invartit cu ziua lui fiica-mea.
Ma primiti?
Am plecat de la 77 si am ajuns la 71, dar as vrea sa mai dau...mult
A & B
Eli si puisorii Bianca
Andreas 
Porumbita spune:
vreau si eu in grup... am 54-55 (e destul de oscilant acul cantarului in fct de cata apa retin) si vreau as ajung 50-52 (da fara dieta fixa).
printze spune:
Neata fetelor! Ma bucur sa vad ca suntem din ce in ce mai multe, si cred ca vom reusi. Eu aseara am mancat o pulpita de pui cu salata si apa + un pahar de bors. Nu am mai mancat nici un fel de dulciuri si paine. Mi-e bine si am observat ca pot rezista tentatiilor de tot felul (fi-mea e fan "ciololata", manaca zilnic, dar nu am sterpelit nici macar o bucata) Se pare ca totusi am vointa!![]()
Aseara am facut si exercitii de gimnastica, si putina bicicleta, sper sa observ imbunatatiri la sfarsitul saptamanii, cand o sa dau proba cantarului.
Va pup si fiti tari!
printze