Grup de suport pt slabire 5 kg!
Raspunsuri - Pagina 26
Luna75 spune:
De dieta cronologica aud pentru prima data.Interesanta abordare.Ceea ce ma pune pe ganduri e,ca sunt atatea tipuri de diete,una mai buna ca alta si totusi lumea sufera de exces de greutate.Daca mai punem la socoteala produsele miraculoase pentru slabit +
faimoasele impachetari de tot felul ale zonelor cu probleme + cremele care conform reclamelor ard grasimea de sub piele,toata lumea ar trebui sa fie sifilida.
Si ca sa termin intr-o nota optimista:
Mult succes la toate fetele si nu va lasati ,pana pe 1 august sunt 8 zile daca fiecare raporteaza – 1 kg. sau 2 e mare realizare.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
carmen94 spune:
mai,fetelor cum mai slabiti voi ca eu deja incep sa ma crizez.nu reusesc decat sa ma mentin la 55.nu ma multumesc doar cu asta,ca scopul meu era sa mai dau ceva jos.incerc........incerc......si nimica

carmen
mama lia spune:
ce sa zic...greu saptamina asta...cintarul arata 58, dar eu m-am cam porcait....si sicer, pina luni fac abstractie de regim....am niste evenimente si vreau sa ma simt bine....
dar de marti incepe postul Adormirii Maicii Domnului si vreau sa il tin, si cu ocazia asta sa reincep cura....
va doresc wk placut, ne auzim luni la raportat kg!!!
sarutari si bafta la slabit!!!
ellej spune:
Ce sa va zic? 3 fibrobar/zi + o masa normala dar fara chestii interzise si totusi deocamdata sunt tot la 61 de kg. Beau multe lichie, 3 l/zi, nu stiu ce sa mai scot din alimentatie, nici asa sa nu mai mananc nimic nu e o solutie. Mai astept...
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
mariana tache spune:

Fetelor, scuzati absentele, dar ieri s-a intors Stefan acasa si mi-a captat toata energia; pe seara am fost franta.
Ce ma enerveaza cand vad ca toate stagnam!
Si fiindca m-am suparat tare pe situatie, hai sa va zic ce am hotarat eu: de luni incep sa alerg. Azi mi-am cumparat adidasi noi pt alergat; sunt fff hotarata ca in fiecare seara sa ies sa fac cateva ture; tot de luni sper sa reusesc sa nu mai mananc dupa 6 seara; iar de marti tin si eu postul, doar cu legume fructe; o sa ma cantaresc luni si 2 saptamani promit ca nu ma urc pe cantar; daca nici asa nu reusesc sa scad sub 70kg eu nu stiu ce sa mai fac!
Imediat e 1 sept (ultimatum de la Luna!) si eu tot pe loc! Nu se mai poate. La alergat fetelor!
carmen
; si grupa ne este la fel
!
coraly, e foarte pertinenta cura cronologica; are cateva principii logice si de bun simt! e bine sa ne ghidam dupa ea. N-ai mai zis nimic; te trec pe listutza?
mama Lia, sa ne ajute D-zeu sa tinem postul cu folos! 
ellej, si cu fibrobar si tot la 61; groaznic! eu cred ca le-as fi aruncat sa nu le mai vad
.
Maine nu vin ca mergem la o nunta ca sa filma si pozam (e clar ca o sa mananc peste limita admisa
) asa ca va doresc un weekend linistit!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Luna75 spune:
Se pare ca randul ambitioaselor s-a restrans la 5 persoane : Mariana,Carmen,Ellej,Mama Lia si eu.
Mai avem cam 4 sapatamani,sper ca la final,toata lumea sa fie multumita.
Carmen,Ellej,luati exempul de la Mariana in ceea ce priveste sportul,chiar daca nu alergat,orice miscare face minuni.
Eu fiind dependenta de alergat,as recomanda la toata lumea sa alerge cat mai mult ,insa nu la toata lumea ii place,cu toate ca e un sport usor,la indemana tuturor,nu costa,iar de alergat se poate seara,dupa ce familia s-a culcat,dimineata,inainte ca ei sa se scoale si tot asa.
Bineinteles ca am fost foarte fericita cand am citit despre hotararea Marianei si mai ales ca si-a luat o pereche noua de adidasi (iti doresc sa alergi cu ei pana li se toceste talpa)ceea ce inseamna ca treaba e serioasa .
Mariana,nu vreau sa ridic in slavi alergatul ,dar sigur ai facut alegerea corecta.Singurul lucru pe care trebuie sa-l iei in considerare este sa nu faci effort mare in primele zile.Incepe cu 2-3 km.mers rapid,500 m.alergat si urca treptat in sus.Bineinteles sa nu uiti nici de incalzire.
blinky spune:
hey hey hey
am ajuns acasica de ceva timp deja, dar cum conexiunea mea la net nu e fantastica s au cam rarit vizitele. Asa, sa va zic : parerile sunt impartite, nu e bine dar nici rau. Adica am supravietuit si na, nu s f motivata sa reiau. Acestea fiind spuse desi am crezut k si o saptamana acasa va face ravagii am ajuns spre surprinderea mea la 65.5 kg. Ceea ce inseamna ca atunci cand v am scris ult oara chiar eram in faza "fatidica" a lunii, si anume in perioada in care chiar nu trebuie cantarit.![]()
Bref, rusinica rusinica, dar asta e. Promit sa fiu mai atenta, mai ales ca vad k nu s greseli ireparabile. Vad ca v ati inmultit, si k Luna e ca de obicei mentorul notrsu! merci mult oricum si va tin la curent
Porumbita spune:
Buna tuturor...
a trecut ceva timp de cand nu am mai dat pe aici ![]()
intre timp am slabit aproape 2 kg; as vrea sa mai scap de trei pana in septembrie si sper sa va citesc mai des sa ma motivez mai mul...
belnicol spune:
Hello. Ma intorc si eu dupa o lunga absenta. Intre timp am ajuns la 56.5 kg. Merge greu tare dar ... nu renunt. Urmatorul cintar va fi pe 2 august, cind plec la mare!
V-am pupat.
Nicoleta si Matei
Luna75 spune:
Fetelor,bine ati revenit.Dimineata chiar ajunsesem la concluzia ca abia am ramas cinci
Blinky,te ai intors deja in Franta ? Ai stat cam putin pe acasa.
Belnicol,distractie placuta la mare.Vezi sa nu mananci prea multe gogoase infuriate.
Mariana,de cand incepi alergatul ? 1 august ?