Grup de suport pt slabire 5 kg!
Raspunsuri - Pagina 27
olim spune:
Fetelor, ma primiti si pe mine aici.Eu am 1.67 si 82 de kg
.
Am enorm de multe si nu prea pot sa scap de ele, dar nici ambitie multa nu am .In ro am reusit sa dau jos 7, caci aveam 89, dar pare ca nu mai vrea sa coboare cantarul.
Sper ca ambitia sa isi spuina cuvantul, mai ales ca sunt pe drumul cel bun, am tinut dieta daneza in alternanta cu cea de supa de varza,si am facut inot si sala in Ro si am resusit in 5 saptamani sa dau 7 kg, dar eram tare infometata, mai ales ca aveam si sesiunea de vara.
Ma alatur si eu grupei, daca ma primiti
si sa dam jos cat mai multe kile.
ellej spune:
Mariana, mie fibrobarul chiar imi place, in plus scap rapid de problema cu "eu ce mananc"
Cred ca Luna are dreptate, sportul e solutia, asa ca pe bicicleta cu mine! Tre' sa ma apuc chiar de azi. Dixit!
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
Luna75 spune:
Olim,bine ai venit la noi.Ma bucur ca ni te-ai alaturat si trebuie sa fii tare- ai vazut ce scrie la Gemenute despre silueta-mai mult de atat ai citit ce spun fetele de acolo-ca mananca orice si nu se ingrasa,deci de ce sa fim noi doua exceptia.
Bine ca iti place si miscarea-deci iti va fi mai usor sa slabesti.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Luna75 spune:
Ellej,shake de slabit ai incercat? Tot o solutie practica,mai ales ca o ceasca contine si toate vitaminele si mineralele necesare.
Ai bicicleta normala sau stationara ?
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
olim spune:
MUltam Luna
Cam asa e cu gemanutele.Intotdeauna am fost slaba, dar de cand cu Spania, am cam luat-o razna cum metabolismul si cu kilele.
Dar promit sa ma apuc de treaba chiar de maine.![]()
belnicol spune:
Salutare fetelor.
Olim, join the club. Cu ambitia vezi si tu cum e, facem si noi ce si cum putem. Important e sa nu descurajam si sa nu renuntam, chiar daca ritmul nu e chiar acela pe care nu-l dorim.
Luna, nici o sansa la gogosi. Oricum cred ca ficior-miu va avea grija sa scoata untul din mine, la propriu. Si ce e cu acel shake de slabit ? Despre ce e vorba ?
V-am pupat, spor la slabit.
Nicoleta si Matei
olim spune:
Salutare fetelor
.
Eu azi am mancat un gref, o felie de paine si un ceai verde.Am facut si ceva miscare de dimineata acasa, ca tot sunt singura si ma plictisesc
si mai tarziu am decis sa ma duc la inot si sa ma plimb apoi vreo doua ore.
La amiaz am sa mancanc piept de pui la gratar cu o salata de varza
, iar diseara niste fructe.E tare nasol ca aici nu am nici un magazin deschis duminica si trebuie sa fac cumparaturi sambata, si ieri aproape ca nu am iesit din casa
, de lene ce imi era, plus ca mai era si o caldura sufocanta.
O duminica faina tuturor.
mariana tache spune:

Fetelor, bine v-am regasit in formatie extinsa! 
Olim, bine ai venit la noi! Sa ai o sedere cat mai cu folos. Felicitari pt kg alungate cand ai fost acasa. Cum a reactionat sotu` cand te-a vazut mai silueta?
Luna, incep alergatul de maine (marti e 1.08); de marti tin post. Am o prietena care a slabit de la 60 kg la ~48 prin alergat (cand ne-am cunoscut ea era deja slaba); si de aproape 10 ani de cand ne stim ma tot bate la cap sa ies la alergat, dar nu a reusit sa ma convinga; dar acum sunt mai hotarata ca niciodata deoarece vad ca stagnez (ba mai mult: un pic sa mananc aiurea si ma ingras!); de infometat nu vreau sa ma infometez, asa ca am zis sa joc si cartea sportului; stiu ca imi va fi greu sa ma tin; asa ca ma bazez pe tine sa-mi mai dai cate un imbold

Nicoleta, sejur placut la mare!
blinky, cum a fost in Ro? de ce ai stat asa putin?
Ieri la nunta am mancat destul de putin (nu mi-a placut mancarea); in schimb am servit o felie de tort care a fost delicios!
Fug sa modific listutza.
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
olim spune:
Salutare.
Sotului nu ii venea sa creada ca am slabit asa mult, iar vecinii ma intrebau daca ma simt bine de am slabit asa tare.Ma intreaba unul:chiar asa rau e in Ro de ai slabit in halul asta

.
Al meu era tare impresionant
, mai ales ca mi-a schimbat tunsoarea si culoareas parului, si chiar mi-am facut alti ochelari, care imi vin super-bine
.Mi-a si platit un abonament la sala pentru o luna si mi-a luat cantar de care am vrut eu.
Adevarul ca cel mai mult ma bucur eu, mai ales ca vreau sa facem un bebe si atatea kile ar fi prea mult pentru mine.
Mariana
pentru recomandarea d-rului Todea.E un om deosebit.
.Chiar am sa ma gandesc sa nasc in Ro, caci am ramas tare impresionata de felul cum s.-a purtat acest doctor cu mine.
O duminica faina tuturor.
mariana tache spune:
Olim, ce surpriza placuta! Veti face bebe! Sper veste. Si tot surpriza e si faptul ca ai fost la Todea. Nu stiam pana la urma ce ai hotarat. Ma bucur ca ti-a placut de el; i-ai zis ca ne stim?
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!