Grup de suport pt slabire 5 kg!

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belnicol spune:

Salutare fetelor. Eu nu am dezertat dar nu prea am avut timp sa intru, ba cu sarbatorirea, ba cu copilul bolnav, ba avea sotul treaba la calc.Cu mincarea in we a fost cam asa-si-asa, am calcat un pic strimb, ca s-au intimplat multe pe la noi, dar m-am straduit sa nu fac prostii prea mari. De ieri am revenit la un regim mai sever, cu salata si ceai, si un pepene mai pe seara. Astazi pina acum cafea, salata, un pic de telemea si aproape 1 l de ceai. Mai tirziu cred niste iaurt si restul de ceai. Cam asta e. Inca nu m-am cintarit dar nici nu cred ca o fac pina pe la inceputul lui august, sa vad cit reusesc sa dau jos intr-o luna.
V-am pupat si sa auzim de bine.

Nicoleta si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Dupa cum stiti, ieri am avut zi de cantar; am 72,5 kg; deci am slabit 1kg/sapt (am omis sa va spun ca pusesem la loc si eram iar la 73.5 kg ); eu zic ca am slabit f putin avanad in vedere ce am mancat (2 zile lactate + 5 zile legume fructe); mi-e f ciuda; si m-am suparat pe aceasta dieta si iar sunt fara regim; ieri am mancat f decent; si azi la fel; adica am revenit la mancatul in limite decente, fara excese si fara dulciuri etc. Pe langa astea beau si ceai de slabit de la naturavit, cate 1-2 cani/zi. Mai stau sapt asta asa (cu ceai si mancat normal dar putin) sa vad cum va fii pana luni; dupa aia nu stiu ce va urma.

Carmen, dar cu kg cum mai stai?

mama lia, Nicoleta, ellej, ma bucur ca nu v-ati lasat de treaba, chiar daca ati mai calcat stramb pe alocuri. spor in lupta cu kg!

Luna esti fantastica; as vrea si sa fiu sportiva macar pe sfert de cum esti tu!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Fantastica e mult spus.Ceea ce fac eu poate fi facut de oricine,insa cere mult timp si multa vointa.
Fetelor,felicitari ca nu ati mancat prea mult iar pentru Mariana pentru – 1 kg.E adevarat ca dupa dieta lunga de o saptamana – 2 suna mai bine dar rabdare-se vor duce incet si restul.Dieta mai grea de atat chiar ca nu se poate.
Ellej,sper sa ai succes cu Fibrobarul.
Belnicol,cand vorbeam de dezertate,nu m-am gandit la voi,ci la fetele care s-au inscris in iunie dar nu au mai dat nici un semn de viata.
E normal,ca lumea nu poate intra zilnic sa raporteze ce a mancat,cu cine si de ce.
Mult succes la toata lumea.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

salutare la fete!
LUNA...................tu vorbesti de lucruri sfinte in privinta sotului meu!!!! zi-mi si tu!!!! vezi tu un LEU de vreo 123 kg,calm,fara nici un stress sa-si bata el capul cu diete?!?!?!sa nu-ti mai spun ca intr-o zi vroia placinta cu branza(dar am scapat,nu i-am facut),dar sambata pe la 22.15 il gasise ca vrea gogosi si uite asa pune-te carmen si fa gogosi la ora aia,dar nu am gustat decat putin din aluat sa vad cat e de dulce,daca ii mai trebuie ceva.....
MARIANA...............lamine cantarul arata 54 jumate si sunt atre nemutumita ca eu zic ca mananc putin,mai ales seara dupa 18 daca ma ia foamea bag apa la greu.ma asteptam macar pe la 53 sa fi ajuns si eu.azi am baut cafeaua si am mancat o portocala.

va pup pe toate!

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

sunt mai motivata ca oricind...am fost ieri in oras si mi-am luat 2 perechi de pantaloni trei sferturi...cam strimti.....si o fustita, la fel de strimta si ea.....so, cred ca daca dau si numai 2 kg vor sta perfect pe mine....recunosc ca mie imi place ca tzoalele sa nu fie prea mulate sau fixe...doar putin lejere...

ma deranjeaza insa ca nu mai am aceesi fermitate la carnatie...se vede ca am 40 de ani...pulpele sunt mai pline, miinile la fel, iar abdomenul mai mare si mai flasc (am si 2 operatii, cezariana si inca una, facuta peste...si muschii nu mai sunt ce erau)

nu fac sport...si spre rusinea mea trebuie sa va spun ca am o bicicleta medicinala acasa, gantere....care zac....posed si cd-uri cu pilates, jane fonda..cindy crawford....si habar nu am macar pe unde le-am pus....daramite sa lucrez dupa ele...

scuza mea acum e ca nu pot sa fac sport de cadura.......cusuta cu ata alba....

da....mi-am varsat si eu amarul la voi...va sarut, nu mai intru pina luni, asa ca sa ne auzim cu bine si cu kg mai putine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Mama Lia,ai un adevarat arsenal de lupta,trebuie sa scoti cd-urile si sa lucrezi.Am vazut eu si persoane de peste 50 de ani,care s-au apucat de fitness si imi spuneau ca se simt mai frumoase la varsta asta decat la tineretile lor.
Tu inca esti tanara,deci merita san u lasi sportul deoparte.Vazand nickul tau si data nasterii Cristinei,am avut impresia ca esti mai mare.
Carmen,felicitari ca pe langa un sot asa de mancacios reusesti sa te mentii asa de bine.Oricum,trebuie sa il mobilizezi ca 123 e cam mult chiar daca e inalt.Refuza sa ii mai faci gogosi,prajituri,mai mult de atat incearca sa ii schimbi treptat,meniul.
Mariana,Ellej,ce mai faceti?

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belnicol spune:

Salutare mai fetelor. Uite ca nu am rezistat si ieri mi-am cumparat un cintar. Dimineata cind m-am cintarit aveam 58. Se cunoaste ca in we am fost cam delasatoare, cred ca am pus un kil la loc. Ei, dar asta ar trebui sa ma mobilizeze. Sper sa accelerez ritmul in urmatoarele saptamini. Deci, in dimineata asta o cafea si un bol de lapte cu cereale. Inca nu stiu ce-am sa maninc mai tirziu, dar 2 l de ceai obligatoriu. Uite acum ma duc sa mi-l fac. Bine ca s-a mai incalzit, sa stau mai mult afara cu copilul si sa facem ceva miscare, ei, cita se poate face cu asta micu. Dar macar sa nu stau in casa.
V-am pupat. Mult spor.
Editez: Mama Lia, daca as avea macar bicicleta aia as fi foarte fericita.

Nicoleta si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Sunt aici Luna, n-am cedat! Dupa cum spuneam, tot 61 de kg, am cedat un pic ispitelor in ultima vreme dar de ieri inlocuiesc 2 mese cu 2 fibrobar / masa si a treia mananc ce-mi da voie Monti, mai ales carne pentru ca dupa o zi de fibrobar tare am chef de o friptana.

Sper sa dea rezultate regimul asta al meu, gandit in asa fel incat sa nu ma chinui prea mult.

Mama lia, si bicicleta mea de casa e tocmai buna pentru rufele ce asteapta sa fie calcate! Singurul "sport" al meu e mersul pe jos, care chiar imi face placere indiferent de cate grade sunt afara (caldura nu ma deranjeaza prea tare, frigul insa da). Nu ma plictisesc mergand, zilnic fac traseul Romana - Vitan pe jos si ma gandesc la ale mele, imi fac ordine in idei, prioritati, ma gandesc uneori la unii prieteni si la care mai e viata lor...

Cam asta fac, + serviciu si bebe si alte chestii de rutina, ca toata lumea.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

LUNA..............bah!nu-i pentru el o amenintare ca nu-i fac gogosi si alte cele ca da fuguta la TIM HORTON si vine repejor cu cutia cu gogosi.cu mancarea eu zic ca nu exagereaza(dimineata un sandw.,la servici-la ora 10-2 fructe,un iaurt de fructe,apoi la pranz o salata de rosii sau ceva mancarica,iar seara de regula putin gratar cu salata de legume cu ceva piure de cartofi sau un orez.foarte rar fac ceva prajit.in general folosesc ulei de masline.ii plac foarte mult supele,dar nu exagereaza nici cu ele.numai ca si el a fost sportiv.a venit in Canada inainte de revolutie si cum a dat de atatea dulciuri,sucuri si bunatati,hop pe ele!!!sti ce ma enerveaza cel mai tare la el?!?!?!?!?!?cat de putin ar manca,mananca cu atata pofta!!!!!!!savureaza fiecare dumicat!!!!!!doamne!si mi se deschide asa un apetit de as manca cat mai mult!.ca de multe ori imi vine sa mancam separat sa nu-l mai vad!!!!

si acum cu raportul la zi:ieri :cafeaua cu lapte,o portocala,un iaurt cu fructe,iar seara mamaliga cu branza........uf! si asa-mi venea sa-mi trantesc si un ou prajit!!!!!
azi:pana acum un mar.ptr.seara inca nu am stabilit meniul.

Va pup pe toate!

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anesimone spune:

Vreau si eu va rog frumos reteta de slabit cu tarate.Va multumesc!

Mergi la inceput