Grup de suport pt slabire 5 kg!
Raspunsuri - Pagina 24
mariana tache spune:

Ce ma bucur, fetelor, ca ati scris si ca am ce sa citesc!
Carmen, m-am distrat tare de povestea cu sotu`; la noi e invers: eu savorez fiecare bucatica
, iar sotu` nici pe departe; uneori are momente de parca mananca in scarba; cand il vad imi vine sa-l iau la
, dar nu am ce sa-i fac; si ce ma enerveaza cel mai tare, ca de o perioada a slabit fff mult pt ca mananca ffff putin; si acum as vrea sa se puna iar pe mancat (mi-e frica sa nu faca vre-un ulcer) dar nu am cu cine! dimineata mananca fix o imbucatura de paine cu ceva; la pranz de cele mai multe ori nu mananca nimic, iar seara papa mancare gatita, dar f putin cantitativ.
iti fac modificarea la kg cand mai slabesti, ok? ![]()
mama Lia, esti figura mare; cred ca si eu as face pierdute astfel de cd-uri
; dar acum zic ca as folosi bicicleta; mi-as cumpara, dar nu am unde s-o tin.
ellej, sunt curioasa ce vei face cu fibrobarul; ca sunt in pana de idei la diete; pe asta a ta nu am incercat-o; poate tin si eu daca vad ca ai rezultate.
Nicoleta, cred ca ai facut o investitie f buna in cantar; e f bine sa-ti tii sub control greutatea si nu poti decat cu cantarul sub nas.
Luna, sotul tau e la fel de sportiv ca si tine, sau doar tu te lupti cu sportul?
Eu? mananc super rezonabil si beau ceai; azi am vrut sa ma cantaresc dar am uitat; maine sper sa nu uit ca-s curioasa in ce stadiu sunt.
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
carmen94 spune:
ANESIMONE............se amesteca 2 lingurite de tarate cu 2 sau 3 lingurite de miere de albine si se mananca dimineata pe stomacul gol.dar atentie daca stai rau cu Calciul!trebuie sa consumi multe lactate,pentru ca organismul nu-l va mai asimila asa bine.
MARIANA.............chiar aseara ii reprosam (mai in gluma....) ca numai el e de vina ca m-am ingrasat.ba ca mananca cu pofta,ba mai trage si pe dulciuri.......la care el imi raspunde:,,lasa draga ca asta se poate rezolva!de maine te inchid in garderoba pana mananc eu,,.mai spune-i ceva daca poti!!!!!
si acum la raport:
ieri-cereale cu lapte,mar,banana,iar pe seara branza cu rosii.
azi-un iaurt cu fructe,la pranz poate o salata de legume ,pe seara inca nu am stabilit meniul ptr. mine,iar deseara chiar ca trebuie sa ma incui in garderoba,ca mustata a zis ca comanda pizza!!!!!!!!!
by the way............mai fetelor cum rezistati voi sa nu va cantariti prea des?!?!?!ca eu m-as urca pe cantar de cate ori trec pe langa el si mai multi nervi imi fac cand vad ca acul ala abia se misca in jos!
pupici la toate fetele
carmen
ellej spune:
Mariana, deocamdata ma mentin la 61 de kg cu fibrobarul meu, dar eu zic sa mai astept putin ca n-am nici o saptamana din regimul asta. Cred ca cel mai bine o sa vad saptamana viitoare, daca spre sfarsitul ei o sa scap de un 1kg de exemplu, o sa fie ok
belnicol spune:
Salutare fetelor. Am comis-o! Mi-a adus cineva aseara un borcan cu faguri si stau numai pe ei, nu ma pot abtine. Si am mai mincat si pepene aseara, cam tirzior (nu va spun ora ca ma bateti!) Ce ma fac eu ca nu-i bine deloc!
Sotul meu nu intelege de ce trebuie sa tin eu dieta, ma asteapta la colt, a spus sa nu care cumva sa ma apuce lesinul ca am incurcat-o cu el. Ce vrei, el e inalt si slab, isi permite sa vorbeasca.
Cit despre cintar, eu l-am ascuns dupa masca de la chiuveta, ca sa nu sar pe el non-stop. Acuma chiar mi-e frica sa ma cintaresc. Astept sa termin fagurii
.
Azi dimineata am minca citeva guri de cascaval, am mestecat faguri (parca numai dimineata!) plus cafea cu lapte. Dupa amiaza cred ca am sa rod niste merisoare de alea dulci, si ceai la greu.
Hai ca va las, v-am pupat.
Nicoleta si Matei
Luna75 spune:
Buna dimineata fetelor!
Iata am venit si la raport.Dupa cum am spus am inceput sa mananc normal,insa fara excese,la ore rezonabile si fara dulciuri.
Ma simt bine,energica.
Si eu astept cu nerabdare ziua cantarului,1 august,sa vad cum stau.
Mariana,cand vorbesti de sotul tau,parca il descrii pe al meu.Nu am vazut un om asa de dezinteresat de mancare ca el.Nu aud niciodata din gura lui:mi-e pofta de asta sau aia-mananca doar pentru a supravietui.
Nici cu sportul nu se omoara,nu prea ii place miscarea,dar bine ca ii place inotul si merge la bazin de 3-4 ori pe saptamana.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
mariana tache spune:

Fetelor, m-am cantarit dimineata si am tot 72.5 kg (dupa ce am mancat normal si am baut ceai); eu sunt tare dezamagita si lipsita de chef de a slabi; nu stiu ce sa ma fac! acum am citit la subiectul cu "slabitul-inca o solutie" si mi s-a parut interesant; ma bate gandul sa incerc desi mi-e frica de gustul picaturilor respective (sunt f gretoasa la acest capitol).
Sa va zic ce am mancat azi:
- dimineata: mamaliga cu branza
- pranz: telemea cu rosii
- pe la 20: 2 porumbi fierti; o felie de sunca cu 3 furculite de varza calita;
- apoi: un jumatate de pepene rosu.
Va spun sincer ca mananc muuult mai putin de cum mancam intr-o vreme (inainte de sarcini); plus ca nu mai consum ciocolata, sucuri si paine! Si tot nu slabesc
.
Nicoleta, sa-ti fie de bine fagurii! Mie nu-mi place mierea de albine, dar parca mi-ai facut pofta de faguri, asa cu dor ai povestit despre ei. 
Luna, asa-asa; vorbesti despre al meu sot
; ce-as vrea sa fiu ca si el! diferenta e ca al meu nu face sport, doar munceste de dimineata pana la 6 seara; si lui ii place f mult sa inoate, numai ca nu are cand sa mearga la bazin.
Carmen
.
ellej, spor cu fibrobarul!
Va doresc o duminica frumoasa si linistita!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
carmen94 spune:
uf,mai fetelor,nici la mine nu mai dau kg inapoi!
MARIANA....................si eu stagnez,cu toate ca zic eu nu mananc mult.nici nu stiu cum sa o mai dau.ce ne facem? ce dieta sa mai abordam?
LUNA.........vin-o cu un sfat,te rog!!!!
azi am mancat
dimineata-un iaurt de fructe,un grapefruit
pranz-putina carne de vita la gratar cu salata de rosii
seara-o salata de legume si un grapefruit
e mult?!?!?!?
va pupic!
carmen
Luna75 spune:
Mariana,Carmen,mi-ar place sa va ajut cumva,sa va dau un sfat dar chiar nu stiu ce sa spun.Aveti rabdare si nu va abateti de la calea cea dreapta (suna profetic).S-ar putea ca organismul s-a obisnuit cu cantitatile minuscule de mancare si s-a autoreglat la un consum caloric mai mic.De asta ,nutritionistii accentueaza de n..ori sa alegem sa slabim fara a reduce drastic caloriile,deoarece in prima faza slabim usor,dupa care corpul se obisnuieste cu noua dieta si cum mancam putin mai mult acul cantarului sare in sus-de unde frustrarile si dezamagirile.
Ieri am citit si eu despre tincturile care ajuta la slabit.Eu am mare incredere in puterea plantelor-zic ca merita incercat.Ma gandesc ca au un gust oribil-dar ce nu facem,noi,femeile,pentru silueta.
Eu as incerca mai degraba B_ _ _ _ _ _ D,produsul acela in borcan verde-miere in amestec cu niste plante pentru slabit.Are gust acceptabil si se slabeste cam 5 kg.
A aparut de mult pe piata si avea reclama aia idioata cu femeia grasa care nu reusea sa se urce in autobuz –dar o alta( slaba,bineinteles) surade si spune: Daca B_D foloseai,in autobuz ramaneai.
Poate incercam si formula magica a unor vedete care beau apa + zeama de lamaie + piper de Cayenne,pentru slabit.Din pacate nu stiu cum se prepara,cat se bea,cat piper dar se pare ca functioneaza.
Mariana,sa stii ca de multe ori si eu sunt geloasa pe timpul sotului meu,pentru ca el termina lucrul la 2,30-mananca,doarme,dupa care poate inota,sta la calculator,televizor,filme.In schimb eu,termin prima parte a serviciului la ora 13,merg acasa,gatesc,de dormit rar ca fetitei mele nu ii arde de dormit,iar de la ora 17 pana la 21 serviciu din nou.
Culmea,e,ca,toata lumea e perfect multumita cu acest program,insa eu ma simt ca la inchisoare,simt ca ma sufoc de suparare,bine ca locuiesc la 5 minute de servici,dar sunt care vin si o jumate de ora cu masina, deci mai pierd inca doua ore pe drum zilnic
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
mama lia spune:
'neata la toata lumea!!!
raportez 58,5kg....cu aproximatie, deoarece cintarul meu este unul simplu, mai da rateuri....
inca o saptamina de cura, poate mai sperii un kg...si poate imi fac curaj si ma urc si pe bicicleta macar, nu mai zic de altele, din cauza de caldura....
va sarut si spor la slabit!!!
mariana tache spune:
Azi e luni; o zi potrivita pt a incepe iar o dieta; dar care????
Carmen; tu mananci fff putin; chiar ma si speriu ca mancand asa de putin nu mai slabesti deloc; macar eu mai bag cate o smantana (de la tara), un snitel (ieri am mancat)... dar tu, am impresia ca traiesti numai cu grepfruit.
Luna, chiar ca ai un program enervant! Aveti pauza la pranz datorita caldurii? Asa e si din toamna? E cumplit sa stai la servici pana la 21! Cand te mai ocupi si de fetita? sau de tine? sau de sot
?
Tin minte de reclama pomenita, dar nu mai stiu cum ii zicea produsului; da un PM te rog; si ce-i cu apa+lamaie+piper Cayenne?
Legat de gustul tincturilor: mi-am cumparat eu odata ceva sirop de la ElmiPlant pt slabit; si acum e in dulap; am baut cam 2 zile dupa care am cedat nervos; mi-era asa greata de la el de aveam convulsii si simteam ca vomit intr-o secunda; sunt enervanta la acest capitol, dar nu ma pot controla; asa ca mi-e greu sa ma hotarasc in aceasta directie.
M-am hotarat! De la 1 august incepe postul Sf Maria; tine 2 saptamani; am sa tin postul numai cu legume si fructe; e ultima incercare in acest fel! Sper sa nu se supere Cineva de sus ca tin postul in 2 scopuri ![]()
Va
si va doresc o saptamana plina de realizari!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
Sanatate Maxima!!!