Grup de suport pt slabire 5 kg!
Raspunsuri - Pagina 22
blinky spune:
mi-ati ^pus o bila neagra?
pai asta nu ma incurajeaza deloc, si n am zis k ma las, doar ca nu mi voi atinge obiectivul pana la plecare (that is maine). asta inseamna k-s exclusa? voi ati avut 5 saptamani eu treeeeeeeeei, relelor!![]()
glumesc evident fetelor, pe cine sa ma razbun si eu daca nu pe voi? k pe mineee, mai bine lipsa.
va pup va tin la curent odata acasica
mariana tache spune:
Blinky, te rog sa ma scuzi daca te-am suparat cu bila neagra, dar intentia mea a fost sa te stimuleze, nici decum sa te descurajeze; in capul meu functioneaza urmatoarea logica: pt fetele care se tin de treaba si vin la raport cu kg in minus le pun cate o
, pt cele care isi ating obiectivul (adica Luna) pun
, iar pt noi
, cele care ne ingrasam in loc sa slabim, pun o
; pe mine una ma enerveaza bila si ma ambitioneaza pt a primi o floare. Daca tu zic, eu iti sterg bila, ok?
Sa ai drum bun. Sa ne scrii din Ro.
Luna e super ca nu mai ai pofte; sunt curioasa daca te vei mentine mancand normal.
Sa stii ca si eu nu mai beau deloc suc (de nici un fel) de cand sunt cu curele; efectiv nu imi mai place si nu voi mai bea niciodata; tot in decursul acestor luni de cure mi-am propus ca never sa nu mai mananc ciocolata (aveam o perioada cand mancam una/zi); si din 25 martie am mai mancat nici un patratel de cioco si nici alte produse care contin ciocolata; ce-am mai realizat: nu mai mananc paste si paine (decat ffff rar); of...si cate ar mai fii de realizat (in primul rand sa nu mai mananc dupa 6 seara; nu stiu cum sa-mi impun traba asta, ca nici cum nu-mi iese figura
!)
si o duminica frumoasa!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Luna75 spune:
Si eu sunt de parere ca
si
au efecte stimulante .
Eu imi rezerv dreptul de a nu primi bila neagra nici daca ma ingras putin deoarece din proprie experienta stiu, cum mananc normal, cantarul sare peste 60,dar daca ating 61,5 primesc cu placere .Dupa cum am mai spus,mie imi place sportul foarte mult,si daca nu mananc suficient nu am energie,mai mult de atat ma pregatesc sa alerg maraton (42 km.)in ianuarie.
Mariana,imi permit si eu sa iti acord 
pentru ca ai renuntat definitiv la sucuri si reusesti sa nu mananci ciocolata.Mare realizare.
Acum incerc si eu sa ma tin departe de lucrurile nepermise pentru a nu avea surpriza revenirii kg.E adevarat ca slabesc relativ usor,dar parca ingrasatul se produce si mai usor.
Va doresc si eu o duminica placuta.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Luna75 spune:
Mariana,Fibrobarul e un fel de ciocolata care contine multe fibre vegetale.Un baton inlocuieste o masa si elimina senzatia de foame,se pot inlocui doua mese pe zi.
La gust,e foarte placut,cel putin mie imi placeau.Daca vin in Ro. o sa imi cumpar,mai bine sa mananc Fibrobar cand imi vine pofta de dulce decat sa mananc altceva.
Azi a fost cam liniste in zona.Sper ca lumea nu mananca.
mariana tache spune:
Luna
; multumesc pt floricele; e o realizare mare treaba cu sucurile si cioco; din pacate nu e suficient; realizarea vietii mele in domeniul culinar ar fii sa nu mai mananc dupa 6 seara; of... nu stiu daca voi reusi vreodata!
Te felicit pt ca esti mare sportiva! Te admir! Maraton?!?!?! waw! Esti tare; si o sa participi la concurs, nu? 42 km... impresionant.
Dar sunt f nedumerita; esti asa mare sportiva si tot ai probleme cu kg; ce sa ma astept atunci eu=sedentara?!
Nu ne-ai mai zis cum e cu luna; in ce faza suntem?
Si eu, dupa orice dieta pun inapoi 1-1,5 kg; e o chestie fireasca.
Azi am facut un mic rabat de la cura: pe langa salata (ceapa+rosii+castraveti) am mai mancat si gratar de vita; stiu ca nu ingrasa, dar nu era la dieta.
Maine am cantar; sunt curioasa.
si somn usor!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Luna75 spune:
Luna e in descrestere,deci perioada propice slabirii.
In ceea ce priveste sportul,dupa o peroada corpul se obisnuieste cu efortul fizic si nu reactioneaza in sensul pierderii de kilograme.
Mai mult,eu am fost sportiva cam de la 10 ani (nu de performanta),si am o rezistenta fizica foarte buna,dar,ciudat,nu corpul sifilid al alergatorilor de cursa lunga.
Eu am concurat deja la cateva maratoane,de multe ori in calduri de peste 35 grade si culmea,dimineata nu era nici o schimbare la cantar.
Ciudata chestie,dar fiecare corp e diferit de altul,ma gandesc ca daca nu as face sport as ajunge cat o casa,cu toate ca am mentionat ca nu mananc mult.
carmen94 spune:
Salutare la toate fetele.
LUNA............felicitari!si pentru kg. pierdute si pentru sport.eu cu sportul stau cam prost in sensul ca daca inainte mai faceam ceva abdomene,exercitii usoare acasa,acum m-am delasat.a ramas doar plimbarea prin parc si aia cand am timp.sper ca astea 2 saptamani ce urmeaza,avand in vedere ca sunt in vacanta sa mai fac si altceva pe langa plimbarica.
MARIANA...................nu am dezrtat,numai ca am avut ceva probleme cu calculatorul.
de mancat..................legume,fructe,carne de vita la cuptor,iaurt de fructe,lapte cu cereale.fara paine,fara dulciuri,fara sucuri.
Va pupic pe toate ca sunt pe fuga!
carmen
Luna75 spune:
Felicitari Carmen pentru ca ai mancat sanatos si nu ai cedat dulciurilor.
Cand cineva dispare pentru mai mult timp avem impresia ca mananca.Ciudat! Sotul tau ti s-a alaturat?Parca si el vroia sa slabeasca.Inscrie-l si pe el aici,poate se ambitioneaza.
Vad ca multe fete au dezertat dar nici nu ma mir caci sunt multe grupuri care se formeaza cu dorinta de a slabi.De altfel,nu conteaza carui grup ii apartii doar sa iti atingi obiectivul.
mama lia spune:
neata!!! sa nu dati cu pietre...in wk am mincat cam la liber...orice....dar ma bucur sa vad ca acul cintarului a ramas la 59!!! si azi ma duc cu o amica in oras si nu stiu ce o sa maninc....
ellej spune:
Pai cam asa e, cand mananci aiurea te simti vinovat si nu prea iti vine sa recunosti asta in fata celor cu vointa![]()
eu am icneput de azi regimul cu fibrobar, dar cred ca o sa mamanc 2 batoane /masa, ca unul... cam subitre. Am tot 61 de kg, dar sper sa ma ajute fibrobarul.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.