Grup de suport pt slabire 5 kg!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

eu stagnez la kg da nu mai mananc seara (decat salata iaurt etc) si biciclesc cativa km...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printze spune:

Salutare ambitzioaselor! Eu ma conformez in continuare, adica manac puutin in schimb m-am lenevit la sport. Nu m-am cantarit inca dar simt ca am mai dat jos ceva.
Luna, cum e cu acidul linoleic? Eu am incercat luna trecuta Clarinolul, care m-a ravasit total (anemie, lipsa de calciu, dereglari ale ciclului menstrual - a se citi hemoragie abundenta in prima zi)asa ca am renuntat la astfel de pastilute si am zis ca tot dieta si miscarea sunt mai bune.
Mariana fii tare, las ca 11 zile nu-s chiar multe si o sa treaca rapid, mai ales ca esti prinsa cu treburi. Sa-ti traiasca puiutii, sunt adorabili!

Pupici si multa vointa va doresc!

printze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

ce mai fac frumoasele?!?!?!Va salut pe toate!!!!!
eu azi de dimineata nu mi-am baut decat cafeau.de mancat parca nu am chef sa manac nimic.la pranz am sa-mi iau niste fructe,iar ptr. cina am planificat niste legume.
MARIANA..........eu lucrez ca ajutor de ospatar.si lucrez numai noaptea la o sala de receptie.job-ul meu este numai de sfarsit de saptamana,caci de luni pana vineri sunt prinsa cu scoala de franceza.dar parca si numai 2 nopti lucrate pe saptamana parca ma epuizeaza mult.de exemplu sambata am lucrat de la 10 pana la 5 dimineata duminica,apoi de la 17.30 duminica pana la 1.30 luni dimineata.
cat despre tristetea ta...........te inteleg chiar daca nu am copii.e greu sa ii sti departe de tine,dara asa cum a scris si PRINTE.....o sa treaca repede zilele si vei fi cu ei din nou.
Am uitat sa raportez.........cantarul meu si in dimineata asta arata 55 kg.....si sigur am vazut bine ca azi nu mai sunt asa de obosita!!!
Multa bafta la slabit!!!!!
Va pupic pe toate!!!!

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Mariana - nu te lasa!
Fetelor - nici voi!!!

Eu va urmaresc, de ieri m-a pus si pe mine doctorul pe regim - mi-a dat sa tin 7 zile pe cel cu "supa de varza", azi sunt la supa plus legume

daca il tin poate dau si eu jos 4 kg
asa ca

bafta!

Muc cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

nematics,iti doresc mult succes cu ciorba de varza.Daca reusesti sa o duci la capat,intr-adevar rezultatele sunt spectaculoase dar nu de durata,daca nu continui cu o dieta adecvata.
printze,pana acum nu am avut nici un simptom neplacut din cauza acidului linoleic,imediat voi termina cutia.dupa cum am mai scris nu a produs o scadere a greutatii insa intr-adevar nu am pofta de mancare,iar de dulce chiar deloc.
ramona,ti-am schimbat putin numele,ca nickul tau e cam greoi de scris,elctrostimularea chiar ajuta,deci programeaza-te cat mai repede.Daca se poate,foloseste consecutiv,si o crema anticelulitica.
Si eu am aceeasi conformatie corporala ca si tine,pe parcursul anilor am mai schimbat cate ceva.
Dupa 3 ani de mers la sala-am reusit sa imi mai dezvolt partea de sus a corpului,ca sa contrabalanseze rotunjimile de mai jos.
De obicei,la 62 kg.eu ma simt perfect,de ex.la 57 eu nu arat bine deloc.
Daca lasi putin lenea deoparte si timpul iti permite eu iti recomand alergarea-face minuni pentru picioare mai grosute.
Mariana,am o fetita de 1 an si 8 luni,sper sa pun si eu niste poze in curand .
Tu esti relativ norocoasa,ca ai picioare subtirele,ma gandesc ca nici soldurile nu ies prea mult in evidenta.
Tie ti-as recomanda sa folosesti saunabelt cateva ore pe zi si sa iti masezi zona abdominala,zilnic,daca se poate(ma refer la ciupituri,framantari etc)+ exercitii de rotire a soldurilor,intinderi-aplecari cu atingerea degetelor de la picioare.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printze spune:

Neata fetelor!
Luna sa-ti traiasca printesa! Si eu am una de 2 ani si o luna. Poate o sa postez si eu ceva poze.
Mariana cum e cu 2 puiuti asa de mici? Si noi ne gandim serios la bebe 2, da inca nu prea am curaj. Uneori mi-e tare greu si numai cu printesuta. Ah, apropo eu am facut facultatea in Cluj, frumos oras, dar tare departe de casa. Tot aici (la Braila) m-a tras ata si bineinteles sotul!
Am trecut cu bine si peste ziua de ieri. Am mancat pufuleti, 2 piersici, ciorba de zarzavat si pastai fierte cu usturoi. Plus apa la greu. Sper sa se vada si la cantar cat de curand.
Va doresc o zi insorita!

printze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

fetelorrrr...am mancat ieri 2 triunghiuri de pizza...am crezut ca mor de pofta...mi le-a adus logodnicul la serv....nu le-am mancat una dupa alata ci la interval de cateva ore dar oricum......altceva n-am mai manacat decat 2 bananae.....e mult, nu????

azi nu mananac decat lactate...sper eu...

nunta oradea-5 august
nunta ploiesti-13 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Ramona,meniul de ieri e acceptabil.Pana nu mananci o pizza mare nu e nici o problema.
De obicei,cand dam de bunataturi mancam mai mult decat ar fi necesar.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Salutare dragutele mele!

Eu sunt un pic intoarsa pe dos cu programul. De 2 zile trebuie sa stau la firma in loc la sot; dimineata la 8 plec de acasa si ajung....ieri am inchis la 8 seara; azi la 6.45; muncesc ca si robu`. Si mi s-a dat peste cap si programul de mese.
De ex, azi am mancat dimineata 2 felii de salam cu ardei; si am mai mancat pe la 20 o portie cam mare de cartofi taranesti (fierti si apoi usor rumeniti) si o salata bogata (castraveti+rosii+salata+sunca+porumb+sos+masline ); si ca sa fie complet meniul am servit la desert o portie de crema-caramel .
Sa va spun si motivatia acestui meniu: a fost ziua nashei lui Simon si am fost la restaurant ca sa o sarbatorim; maine dimineata ma urc pe cantar sa vad cum stau cu kg.

Carmen, felicitari pt kg in minus!

Luna, multumesc pt sfat! Sa-ti traiasca printzesa! Poze?

printze, cum e cu doi copilasi asa de mici? de doua ori mai greu decat cu 1, dar de mii de ori mai frumos! ma simt tare implinita! si cand ii vad cum se iubesc....ma topesc de dragul lor!
Sfat: daca vrei 2 copilasi, nu mai sta pe ganduri! go for it! nu lasa sa fie mare distanta intre ei, ca strici farmecul!
Sa-ti traiasca printzesa! Poze?

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

buna dimineata!buna dimineata!
LUNA...........sa-ti traiasca fetita!!!!
NEMATICS.eu nu am reusit sa tin niciodata dieta cu varza!!!poate tu esti mai ambitioasa decat mine....Bafta!
RAMONA.....tu ai mancat 2 triunghiuri de pizza si 2 banane si te intrebi daca e mult,dar eu ce sa ma mai intreb atunci,caci eu am mancat 3 triunghiri plus o banana plus un iaurt de fructe.....mie imi ramane sa-mi zic:,,bagi in tine ca nesimtita!,,
faza e ca trec printr-o perioada mai deprimanta si cand am stari de astea nu prea mai tin cont ce trebuie sau cat trebuie sa mananc.
MARIANA.............la cata munca e pe capul tau,eu cred ca nu prea se simt cartofii.....zic si eu!!!!!
PRINTE......asculta sfatul MARIANEI caci adevar graieste.eu mai am o sora mai mica decat mine cu un an si 9 luni si tare frumoasa a mai fost copilaria noastra!!!! cand ne certam cand ne impacam,cand ne param una pe alta...........iar acum cand avem cate un ,,of,, ne ,,spovedim,,una la alta.....eu am 35 de ani si inca nu am nici un copil....tot amanam....il fac azi!il fac la anul! stai sa o facem si pe aia!!! si uite-ma la batranetile mele asteptand cu sufletul la gura ziua cand voi avea si eu macar unul....
Bafta in continuare la toate fetele!!!!
A! de dimineata am mancat o clatita..........restul zilei...inca nu stiu sigur care va fi meniul......

carmen

Mergi la inceput