Grup de suport pt slabire 5 kg!
Raspunsuri - Pagina 9
Winnie spune:
Laura - sigur ca poti manca cirese, chiar si 1 kg, fii insa atenta sa nu mananci mancare multa + 1 kg cirese. Incearca sa le balansezi putin.
Pufuletii si mie imi plac si nu sunt total exclusi in Dieta Hawaii (am intuit eu) - pt ca ai voie porumb si faina de porumb, doar ca tot ce este prelucrat are un SMI mai scazut - deci ajuta mai putin la slabit decat cele cu SMI ridicat.
Pe de alta parte, ca sa slabesti sanatos, trebuie sa iti faci o dieta echilibrata - adica pe langa cirese si ce iti mai place tie sa incluzi si ceva legume (fie in stare cruda, fie gatite)
Eu mananc in fiecare zi cartofi copti in folie, cu coaja cu tot presarati cu diverse plante aromatice, fasole verde, spanac, rosii, cereale integrale, etc.
Ideea este ca daca il privezi prea tare, organismul actioneaza precum cainele cu osul - isi face depozite. Asta o spun pe propria piele, in conditiile in care cand eram mai pustoaica si slabeam mult mai usor, am incercat o cura cu piersici. Rezultat - aproape zero.
Explicatia mi-a dat-o si un nutritionist, ulterior.
Spor la slabit si daca mai vrei informatii legate de Hawaii, cu mare placere. Ma mai uit eventual si in carte, care e mult mai detaliata decat ce am scris eu pe site.
Pupici
Cris si
-lina Balerina (19.11.2004)
ramonzca79 spune:
la mine nu se vede nimic inca....am 58 kg si 1,68-70...nu am exagerat cu mancare si nici cu dulciuri..am mancat o ciocolata intr-o saptamana - si era ciocolata amaruie cu 70 % cacao.....inainte o mancam in 2 ore....

sper sa se vada saptamana asta pana la sfarsit ceva...poate e mai greu pt ca nu am multe kg de dat jos ci doar vreo 4....
bafta voua. macar!!!![]()
nunta oradea-5 august
nunta ploiesti-13 august
Laura Ioana spune:
Winnie si legumele astea cum le mananci? Fasolea verde nu o tragi si in ulei dupa ce o fierbi? Ce plante aromate pui pe cartofi? Spanacul il mananci ca salata sau fiert? Te-am zapacit cu intrebarile
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Winnie spune:
Laura, eu nu prea pot sa mananc legumele crude pt ca imi dau aciditate mare.
Mancarea de fasole si spanacul le fac cu un strop de ulei de masline (desi este in varful piramidei si nu foarte recomandat la slabit, eu totusi nu l-am exclus total, ca sa nu exclud automat si legumele pe care le mananc in mancaruri) la care adaug rosii decojite si ceapa verde tocata.
Cartofii ii tai bucati, fara sa ii curat de coaja, ii pun in folie de staniol, ii presar cu sare si apoi cu chimen (imi place cel mai mult asa) sau pot sa ii pui orice iti place tie - busuioc, marar, tarhon, patrunjel, verdeturi de Provence, orice. Tot acolo cu cartofii m-am gandit sa pun si niste cubulete de morcov/telina/ciuperci - inca nu am aplicat dar cred ca o sa incerc.
Poti sa mai incerci niste rosii la cuptor umplute cu orez integral si legume: fierbi orezul pana incepe sa se inmoaie (dar sa nu fie gata de mancat). Il scurgi bine si amesteci in el ce iti place tie: morcov cubulete, boabe de mazare (dar sa fie putin fierte), porumb boabe, ciuperci, marar, etc; pui sare si piper dupa gust. Scobesti 2 rosii, le presari in interior cu putina sare si le lasi la scurs cu fata in jos. Umpli rosile scurse cu orezul, le pui capacelul si le dai la cuptor pana se coc bine. Sunt delicioase!!!
Sa zici daca mai vrei retete, ca am o groaza - nu am timp sa gatesc, asta e mai dureros...
Pupici!
Cris si
-lina Balerina (19.11.2004)
carmen94 spune:
Eu va spun ,,Buna dimineata!,, fiind ca la mine abia a inceput ziua.
azi de dimineata mi-am luat portia de tarate si cafeau cu lapte fara zahar.la pranz poate niste fructe,iar ptr. cina azi am sa gatesc niste peste.
MARIANA...........e tare obositor lucratul pana noaptea tarziu! si ma enerveaza rau de tot ca parca nu mai am timp si de mine,de casa....sau asa am eu cel putin impresia.
ILE...........spre rusinea mea trebuie sa recunosc ca ieri am sarit peste tura cu bicicla care era programata.aveam un somn in mine!!!!!!!!!de nu vedeam decat patul!!!!dar sper ca azi sa recuperez ceva,asta daca e timp frumos,ca acum e cam innorat.
LAURA IOANA..........lasa ca pufuletii nu ingrasa.am citit si eu undeva,candva in tineretile mele,numai ca eu nu ma prea omor cu ei.
A! si uitai sa va spun! cantarul meu arata dimineata 55 kg!!!! dar nu modificati nimic deocamdata ca poate eram eu prea adormita si nu am vazut bine.![]()
Va pup pe toate............si spor la slabit!!!!
carmen
mariana tache spune:
Buna, frumoaselor!
Eu sunt f trista in seara asta; i-am lasat pe copilasi sa plece la bunici in MM pt 11 zile. Ma simt oribil; imi vine sa
non-stop. Pe Simon il las pt prima data; si nu as fi facut asta, dar zilele astea sunt zile-nebune la noi si mi-e musai sa-mi rezolv unele probleme. Asa ca nu prea am avut de ales.
Laura Ioana, bine ai venit! Maine promit ca te trec pe listutza, ca acum nu am nervi pe treaba asta. Si eu sunt big fan pufuleti! Numai ca tipa care imi face masaj mi-a zis sa nu mai mananc ca ingrasa; si o citez: "tu fata, cu ce se ingrasa porcul? nu cu porumb?" si m-a convins; asa ca i-am redus considerabil; ma mai scap la cate o punga, dar nu cum mancam inainte.
Luna, interesanta treaba cu acidul linoleic conjugat. Parca m-ar tenta, dar dupa ce trece luna asta.
Pana la urma nu am mai mancat cirese. Ca sa nu se strice le-am facut dulceata. Asa ca ramane sa ma atentionezi cand e luna plina
.
Carmen, e f obositor lucrul noaptea; si parca trecerea timpului ma face sa ma obosesc mai repede si sa rezist din ce in ce mai putin; tu ce lucrezi noaptea? eu fac prelucrari foto si video.
Raport:
- d: telemea + salam (3 felii) + rosii si cateva linguri ce cereale cu lapte;
- p: o punga de pufuleti ![]()
- 17.30 o salata din castraveti+salata verde+o felie de sunca+un pic de cascaval.
Acum mi-e pofta de ceva....bun
; mi-e tare ciuda ca imi trebuie sa manac si dupa ora 18. Si acum cred ca voi gusta niste caise, ca sa nu o comit si mai rau.
Dar maine o calc un pic pe bec. Fetele de la Cj avem intalnire si o sa mergem la restaurant si....va spun maine cu ce am pacatuit.
pt toata trupa!
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Luna75 spune:
Mariana,chiar daca e greu fara baieteii tai,vezi parte buna a lucrurilor-stau cu bunicii,au parte de atentie,sunt rasfatati.
Uite eu,de ex.chiar de as vrea sa o las pe fetita mea,nu am unde...
In schimb si eu as
dupa ea,eu sufar si pentru cele 8 ore cand nu sunt cu ea acasa.
Iata si meniul pe azi
obisnuitul ceai verde
Dim:suc de grapefruit + 3-4 biscuiti de floarea soarelui
Pranz:spanac+oua ochi+ o felie de paine graham
Seara:spanac din nou-ca imi place foarte mult.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Luna75 spune:
ramonzca,dupa parerea mea la inaltimea ta 57-58 kg,e foarte bine.
Bineinteles,54 e perfect !insa vei avea nevoie de multa ambitie ca sa te mentii acolo.
Faci si sport ?
ramonzca79 spune:
quote:
Originally posted by Luna75
ramonzca,dupa parerea mea la inaltimea ta 57-58 kg,e foarte bine.
Bineinteles,54 e perfect !insa vei avea nevoie de multa ambitie ca sa te mentii acolo.
Faci si sport ?
spre rusonea mea nu fac...sunt puturoasa....am o promisiune de la cineva care lucreaza la sala de masaj a unui hotel....o sa merg sa fac electrostimulare..sper sa fie ok si sa nu dau bani incat sa ma usture....intr-adevar poate ca 58 kg nu e prea mult dar nu sunt proportionala....in partea de sus sunt mica, subtire, sani mici, talie mica dar de la fund in jos parca e alt om....am picioarele f groase...

nunta oradea-5 august
nunta ploiesti-13 august
mariana tache spune:
Buna dimineata!
Tocmai iau micu` dejun: ton + rosii
La pranz nu stiu ce servesc, dar o sa ma stradui sa fie cat mai putin caci pe la 18 o sa mananc o mancarica de vinete
de la restaurant; sa zicem ca asta nu va fii o tragedie; sper sa nu ma infing si in ceva inghetata sau praji.
Luna, ai fetita? Cat e de mare?
Ramonzca, hahaha eu is celalat gen: cu picioare subtiri, dar cu niste aripioare de zici ca acum imi iau zborul si colaci pe spate.
; o zi buna!
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!