Grup de suport pt slabire 5 kg!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns printze spune:

Bune fetelor! eu nu am acces la net in weekend asa ca imi cer scuze ca nu am tinut pasul cu voi.
Ca si unele dintre voi si eu am cam calcat stramb (adica am mai mancat dulciurele, carnita de porc da nu in cantitati mari- ma consolez cu chestia asta). De astazi tin post asa ca o sa mananc mai multe fructe, legume si alte cele. Sper sa dau jos cateva kile, ca voi fi nasica in toamna si nu pot aparea asa.
Spor la slabit!

printze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

salutare!salutare!
scuze de la inceput ca nu am csris in weekend,dar am fost tare ocupata cu jobul.......si recunosc si eu ca am cedat ispitelor!!!
sambata am mancat putin pui la gratar cu ceva legume,iar noaptea am bagat in mine fructe la greu,vreo 2 prajiturele si un pate cu branza.du minica m-am trezit si am papat un ou prajit(ca muream de pofta )cu o rosie,in schimb ,la servici am fost cuminte si nu am mancat nici macar fructe(asa ca sa compensez masa copioasa de sambata noaptea)
acum va pupic pe toate si fug iar la somnic ca imi pica ochii in gura de somn!!!
ILE..................traiasca bicila!!!!!si eu azi am programata o tura prin parc cu bicicla!dar sa-mi revin cu somnul,ca tare imi este ca adorm pe ghidon!!!!sambata am lucrat de la 10 la 5 diminineata duminica,iar apoi de la 17.30 duminica pana la 1.30 luni.
azi de dimineata,raportez: portia de tarate si un sandw.......si acum merg sa bag ceva somn in mine!
va pup inca odata pe toate!!!!

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, bine ati revenit! Inainte la lupta! Chiar daca mai calcam stramb, nu ne lasam, nu?

Luna, e f bine ca avem printre noi un monument de ambitie ca si tine. Accept "pedeapsa" ta si promit ca la momentul indicat 2 zile bag numai cirese. Ar fii foarte fain sa fie acum deoarece tocmai am primit cateva kg; sper sa mai fie cirese pana ma somezi.

Carmen, si eu muncesc ca si tine pana noaptea tarziu. E tare obositor!

Raport:
d - cateva cirese
p - o salata cu pui de la MC
acum - 1 ou umplut si cirese.

Am voie in seara asta la cirese?

Acum fug la munca!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Mariana,daca ai ciresele la indemana mananca-le,nu astepta sa se strice.
Eu vroiam sa le mananci de Luna noua,cam peste o saptamana,dar poti sa le mananci si de maine.De Luna noua inventam altceva.
Da,ciresele se pot manca si dupa ora 18.
Mult succes la toate fetele!
Maine dimineata sosesc din nou.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

V-am tot dat tarcoale si m-am hotarat sa ma alatur si eu voua. Tzin asa un fel de regim de cateva luni (adica incerc sa nu fac excese), dar vad ca nu da rezultate Am cand 62kg, cand 60,5kg si nu reusesc sa trec sub pragul 60 Vreau si eu macar 5 kg in minus. Mi-am achizitionat crema extraforte de la Ardes pt slabit, am si Supliform si am de gand sa ma dau de doua ori/zi cu cremutele astea; vreau si la sala si vreau si sa ma abtin de la tentatii. Asa ca iata-ma aici

Azi a inceput postul Sfintilor Petru si Pavel asa ca 10 zile voi manca doar de post.

Azi aveam 62kg.
Dimineata: o punga de pufuleti
Pranz: Ciorbita de fasole cu loboda si doua felii de paine de secara cu fasole batuta (am cam exagerat, nu?)
Cina: visine, cirese + o punga de pufuleti

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Bine ai venit Lauraioana printre noi.Sper sa ai succes si sa iti atingi telul cat mai repede.
Ce inaltime ai ?!
Esti dependenta de pufuleti ?!

Mergi la inceput

Azi sarbatoresc o saptamana de la inceperea "dietei".Pun dieta in ghilimele deoarece ne-am propus sa mancam normal,fara sa exageram,insa vad ca toate fetele s-au apucat de fapt de o dieta drastica:salate,un ou,o feliuta de paine.
Vrand -nevrand si eu am mancat extrem de putin saptamana trecuta.Eu in general,nu am nevoie de cure prea lungi,deoarece slabesc relativ repede.Inca nu m-am cantarit,insa simt ca am slabit deja in jur de 1,5 - 2 kg.
Azi dimineata,ma tot gandeam cum am reusit sa nu dau tarcoale dulciurilor,insa mi-am dat seama ca poate nu numai ambitia m-a ajutat ci si....acidul linoleic conjugat.
Am uitat sa raportez ca iau aceste tablete,deoarece am inceput sa le iau cam de 3 saptamani si am si uitat de fapt de ce le iau.
In fapt,acest acidl conj,a fost prescris unei colege mele foarte grase 128 kg.la 1.64,ca supliment nutritiv,de catre un medic nutritionist.
Bineinteles ca am luat toate inf.cu putinta despre intalnirea cu medicul respectiv si am retinut ce era in beneficiul meu.
Din pacate,dieta prescrisa de dr.respectiv este "nesimtit"de bogata deci de acolo nu am reusit sa ma inspir,insa suplimentul de acid l conj. nu mi s-a parut o idee rea,mai ales ca dr.i-a prescris aceste tablete pentru a compensa carnea de vita fiarta,care nu place persoanei respective.
Acest acid ajuta printre altele si la diminuarea poftei de mancare,si a poftei pentru dulciuri,iar ceea ce mi-a atras atentia in mod deosebit ca ar ajuta la scaderea in greutate,mai ales, in zona abdominala,si este recomandata sportivilor care doresc sa piarda din greutate fara sa isi piarda masa musculara.
Eu mi-am cumparat o cutie din acele tablete si am observat ca mai am putine si le termin.
Eu nu am observat nici o scadere in greutate semnificativa datorita acestor tablete insa dupa cum am spus,nu prea am pofta de mancare,iar de dulciuri chiar deloc.

Mergi la inceput

Strumfi,Strengarita,Bee,Elisor,Winnie- pe unde sunteti?.Nu ati mai dat raport de cateva zile.
Sper ca nu ne ati abandonat !
Winnie,am citit principiile dietei hawaiene-foarte sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Winnie spune:

Am venit si eu la raport, scuze ca nu am mai dat pe aici dar am avut niste zile de nu se poate. Bebelina cu febra in we, o zi de luni la munca de nu se putea mai bine, etc...

Asa ca raportez:
Azi, la 1 saptamana de la inceperea dietei: 1 kg in minus - adica 57 kg total
Cred ca ar fi fost ceva mai mult, macar 1,5 daca nu gustam din "saracia" de chec facut de soacramea, la care nu am putut sa ma abtin. Dar gata, sper ca mi-am revenit si sa nu mai calc stramb.
oricum sunt multumita pentru ca stagnam de vreo luna la 58 asa ca YUPEEE, am reusit sa trec de faza de platou!! Sa vedem cand o veni urmatoarea...

Ce o sa mananc astazi:
D: suc proaspat de la o portocala, 1 banana
P: mancarica de fasole pastai + cartofi cu chimen la cuptor
Gustare: cateva boabe de struguri si o nectarina
S: inca nu stiu, probabil tot mancarica de fasole pastai

Laura Ioana,Bine ai venit! Daca tii post, te poti ghida dupa principiile dietei Hawaii, este eficienta (testat!) si foarte sanatoasa. Eu am energie cum nu aveam, si am reusit sa slabesc mancand si ce imi place. Uite aici principiile, in caz ca te tenteaza... http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78081

Luna, si eu sunt foarte incantata de aceasta dieta. Desi imi plac rezultatele "miraculoase" am descoperit ca se poate manca si sanatos si sa obtii rezultate. De data asta am rabdare, mai ales ca se vede pe haine mai mult decat pe cantar...

Cris si -lina Balerina (19.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Luna, Winnie multumesc pt primire.

Luna nu sunt dependenta de pufuleti (cel putin nu cred, desi mananc aproape in fiecare zi), dar am un prieten care a slabit intr-o vara mancand doar pufuleti (era f gras si apoi era f slab, de credeau parintii lui ca se drogheaza). Stiu ca nu e sanatos sa mananci doar pufuleti (eu imi iau cu surprize) asa ca ii strecor in mesele mele.

Winnie suna super dieta Hawaiana, o sa ma ghidez si dupa ea. Dar cirese pot manca mai multe? Ca mie imi plac tare si mananc macar 1kg/zi.

Am 1,65 m in inaltime si 62 kg.

Azi nu stiu exact ce voi manca la pranz, ptc merg la mama
MD: cafea indulcita cu o lg de miere + cirese + pufuleti
P:
C: cirese + fragi.
Tre' sa ma duc sa-mi cumpar si eu fasole verde ca mi-ati facut pofta

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput