Grup de suport pt slabire 5 kg!
Raspunsuri - Pagina 7
Luna75 spune:
Iata sosesc si eu la raport.
Eu sunt mandra de mine deoarece am rezistat cu brio la toate tentatiile culinare specifice week-endului.(week-end aici : joi si vineri).
Azi dimineata,chiar am observat ca un pantalon care era mai stramt saptamana trecuta,imi vine perfect acum-asa ca nu ma las prada bunataturilor nici in continuare.
Fetelor,fiti tari si nu calcati pe alaturi-face bine la moral,
corpului oricum nu-i strica daca primeste o patratica de ciocolata sau niste pernute cu crema
tare as mai manca si eu-preferatele mele erau cele de la Viva cu iaurt si capsuni.
Important e,sa nu exageram si sa nu mancam ca
.
Eu incerc,pe cat se poate,sa ma abtin de la orice este interzis,deoarece prin natura mea sunt perfectionista,si daca dau gres cu ceva,simt nevoia sa incep din nou.
In cazul dietelor asta e cea ma grava gresela,deoarece inainte de a incepe din nou,se poate sa treaca si o luna,timp in care nu uit sa ma "hranesc"corespunzator si prin urmare viata devine o continua cura de slabire.
Anul trecut,am implinit 30 de ani si la cumpana anilor mi-am promis ca nu voi face diete,voi manca normal,nu voi mai exagera cu dulciurile,voi face sport -si m-am tinut de cuvant-am reusit sa revin la forma de dinainte de nastere,chiar putin mai bine-59 kg la 1,69.
Cand m-am dus in Ro. in vacanta,in loc de felicitarile de rigoare-auzeam numai reprosuri:
Esti piele si os!(bineinteles ca nici pe departe nu eram).Esti uscata,fara viata ,Arati ca o matura si alte asemanatoare si m-am suparat si am inceput sa merg la cofetarie,ca tare imi mai plac prajiturile,mancam zilnic Kurtos,ciocolata de casa,napolitane etc.si am reusit in perioada vacantei sa ajung la 63 kg.
Mai tarziu,am oscilat intre 61-65,faceam o dieta fulger,apoi iar mancam,iar o dieta ,dar m-am cam plictisit.
Acum sunt tare inversunata pentru greselile din trecut si chiar nu ma las-nu neaparat ma deranjeaza acele kg.in plus,ma deranjeaza inconsecventa mea si neputinta care ma cuprinde cand vad un Bounty sau o sticla de Mountain Dew.
Vreau sa vina o zi in care sa nu visez la ciocolate,napolitane,chipsuri,cartofi prajiti,savarine,inghetate.
Ceea ce ma bucura(dar nu ma consoleaza)este faptul ca nu sunt singura,ca mai sunt multe fete in situatia mea-fete puternice,inteligente,mame de nota 10,bune gospodine,femei desavarsite,dar care sunt ingenuncheate de un McBurger,de o punga de chips,de o prajitura,de o turta dulce....RUSINE !!!
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Luna75 spune:
Fetele unde sunteti?!
In ultimele 22 de ore sunt singura care posteaza.Nu va iau la intrebari,deoarece stiu ca va relaxati,sunteti cu familiile,ca doar e week-end.
Azi tot tare,pe baricada.Nu dulce,nu prostii!
Fara pofta de mancare,sunt racita,dar imi revin intr-o zi-doua.
Iata si cateva informatii despre influenta Lunii asupra slabitului
In legatura cu subiectul,am citit o carte foarte interesanta,cu multe explicatii,insa in general greu de aplicat .Eu cel putin nu am timp sa urmaresc cand e Luna in Berbec sau in Capricorn sa mananc un anumit tip de mancare .
Insa am retinut cateva sfaturi pe care le si aplic,in mai mica sau mai mare masura.
Perioada propice slabirii:2 saptamani cand luna e in descrestere,perioada in care se poate manca bine,chiar lucruri interzise,deoarece organismul nu asimileaza usor hrana,iar cei care tin diete au mai putin de luptat cu poftele.
In ziua de Luna plina si de Luna noua este binevenita o zi de post,daca se poate numai cu apa,deoarece in aceste zile corpul se dezintoxica puternic,daca e posibil se poate continua si cu 2-3 zile de fructe si legume.
In perioada cu Luna in crestere trebuie evitate grasimile,dulciurile deoarece in aceste doua saptamani corpul are tendinta de a acumula toata hrana,pe care o primeste.Tot in aceasta perioada se vor lua vitamine,medicamente,sulimente deoarece au o actiune mai pronuntata.
O alta chestie interesanta este sa incepem orice activitate de durata,in perioada Lunii noi,deoarece capatam o forta deosebita si putem renunta mai usor la obiceiurile proaste.
ile77 spune:
Fetelor de ce sa ne incurajam numai la diete???
Hai sa ne incurajam si cind e vorba de miscare,gim,etc.
In sufragerie ,linga tv, zace bicicleta mea de camera.
Daca mi-as urni acum fundul din canapea si as face vreo 10km pe ea....ce ziceti,n-ar fi rau pt ars niste calorii.
Chiar asa.
Promit sa fac 10km pe bike ,la viteza a 3-a.
Revin dupa cei 10km pe bike...sa dau raportul.
Macar asa ma apuca si pe mine ambitia.
Incep acum 21:30
.
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
ile77 spune:
22:07 ,tocmai am terminat cei 10km.
Wow!
Miine ma asteapta febra musculara.
Sigur nu-i faceam daca nu scriam aici.
Pe computerul bicicletei scria 370kalorii arse.
Hehe,suna bine,chiar daca nu cred.
Oricum sper sa fi ars cel putin kal-iile de la ciocolata mincat azi.
Revin miine cu inca 10km.
Pupici si bafta la slabit
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
mariana tache spune:
Salutare, dragutelor!
Ce repede ne-a trecut entuziasmul! 
Si incep prin a ma urechea chiar pe mine, deoarece mi-am incalcat rau planul! Ieri mi-am cumparat de la metro o tarta cu fructe
care trebuie sa recunosc a fost fff buna; iar azi...am mancat inghetata si ce e mai grav, am mancat dupa ora 18
, un carnacior si o jumatate de ou umplut. Sunt groaznica!
Luna, ma simt cu musca pe caciula si imi asum acel "RUSINE" pe care l-ai lansat!
F interesante treburi legat de influenta lunii asupra slabitului; daca promit ca voi fi cuminte de acum incolo ma atentionezi si pe mine in ce faze ale lunii suntem? Te felicit pt perseverenta si ambitia ta! Promit solemn ca de maine nu mai fac nici eu prostii! (cred ca nu mi-a priit acel marti-13
; asta asa, ca sa am o scuza).
ile, bine ai venit printre noi! Categoric ca te sustinem si doar cu sportul! Pt fiecare 10 km parcursi primesti cate o
virtuala. E ok? ![]()
Restul fetelor, haideti si voi la raport, chiar daca ati facut prostiute! Primiti cate un set de
iar apoi un imbold pt a merge mai departe!
si va mai scriu azi, dar la o ora mai rezonabila!
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Luna75 spune:
ileTraiasca sportul !Si eu sunt de parere ca nici o dieta nu are mare valoare fara sport-fara putina masa musculara un corp oricat de slab ar fi nu arata prea bine si in acelasi timp fetele care fac sport au dreptul sa manance cantitati mai mari de mancare si putin dulce,dar nu exagerat.
Din experienta proprie pot sa spun ca nici sportul nu ne ajuta fara o alimentatie sanatoasa-deci cele doua se tin mana in mana.
Mariana,chiar daca ai mai calcat stramb,nu conteaza-luna e in descrestere pana pe data de 26 iunie,deci suntem in perioada permisiva.
Mult succes de azi dimineata,insa raportul final tot pe 13 iulie e....si pentru ca sunt singura care nu a mancat nimic interzis o saptamana (mai am o zi e adevarat-dar nici prin cap nu imi trece sa cedez)-imi permit sa iti dau si o pedeapsa-daca o accepti bineninteles.La momentul oportun iti voi cere sa mananci doua zile numai cirese,asta daca ai terminat cu alaptatul!-La cat de putin mananci ma gandesc ca da.Apropo,ai doi baietei tare frumosi.( E adevarat ca ne-am promis sa nu ne infometam-chiar daca la prima vedere ar duce la gandul asa ceva-sa insa nici pe departe-ciresele sunt foarte satioase si tin bine de foame,iar cantarul de a treia zi socheaza).
Si eu as face o cura de cirese vreo doua zile,dar aici nu avem.
De ex.vineri mi-am propus sa mananc numai pepene-am rezistat numai pana la 5 dupa-masa ca mi s-a facut o foame teribila-mai ales ca si joi ultima masa a fost de pepene verde.Pepenele e mai mult apa,insa ciresele au multa fibra si tin bine de foame.
In Ro.treaba cu ciresele functiona perfect,mai ales ca mancam cirese ori de cate ori mi se facea foame.
Asteptam si celelalte fete la raport,si nu va descurajati- ca mai avem 3 saptamani pana afisam kg.pierdute,iar dupa aceea tot nu strica sa stam impreuna pentru mentinere si pentru incurajarea fetelor care eventual mai vor sa piarda din greutate.
laura_cafea spune:
Buna fetelos
Sarind peste weekend unde am mancat si putina paine, am revenit la normal de azi cand voi manca :
Dimineatza: cafea+lapte
Pranz : salata de rosii+ castraveti
Seara : omleta ca nu am apucat sa gatesc
In rest ma chinui sa beau apa
Spor la slabit
ramonzca79 spune:
salutareeeee....eu am cam calcat stramb in w-end....am mancat sambata la pranz putina ciorba de legume si la fel si cartofi natur....apoi seara cateva patratele de ciocolata alba....
iar duminica dimineata 2 banane.....la 13.00 2 felii de paine de secara prajite cu zacusca....apoi la 4 ciorba de legume si putintei cartofi natur...apoi o felide cozonac.....mi se pare mult...
sper sa recuperez azi....deocamdata dimineata 2 banane si acum manc 2 patratele de cioco amaruie.....am la mine 4 rosii feliate si 2 oua fierte
deseara sper s-o dau pe salata de varza si atat
pupiuuuuuu
nunta oradea-5 august
nunta ploiesti-13 august