Grup de suport pt slabire 5 kg!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strengarita spune:

Buna fetelor,
nu v-am parasit , am avut doar enorm de mult de lucru si probleme de rezolvat. Am dat 1kg 1/2 jos mancand relativ normal zic eu . Micul meu dejun e mereu acelasi : o cana de apa calda in care tai o lamaie si beau pe stomacul gol + o grefa. La pranz un iaurt/sau 200 g branza + fructe la alegere, mai ales cele de sezon. Cina o iau nu mai tarziu de ora cinci si de obicei consta din pui/peste/sau vita la gratar + o salata maaaaaaaare cu dressing cat mai putin/sau legume facute pe abur (broccoli de cele mai multe ori pt ca imi place mult). Nu mananc dupa ora 5, si fac sport o ora pe zi. Saptamana trecuta am dat iama in dulciuri si am ramas uimita sa vad acul cantarului mergand in jos. Mai am multe kg de pierdut asa ca trebuie sa-mi revin cu dulciurile Cand mi-e pofta de ceva, mananc , dar sunt atenta la cat mananc, si incerc sa echilibrez cu ce mananc pe parcursul zilei. Pana la sfarsitul lui iulie mi-am propus sa dau 5 kg jos deci voi reveni cu rapoarte Spor la slabit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

dragele mele dragi!

Raport 1: azi dimineata m-am urcat pe cantar si aveam 71,5 kg; nu mi-a venit sa cred. Concluzie: deci se poate scapa de surpuls si fara sa te chinui cu diverse diete obositoare; papi relativ normal si mergi in jos cu kg incet dar sigur.
Raport 2: dimineata am mancat 2 felii salam cu ardei, iar la ora 5 am servit un meniu big mac (eram la servici) si o cafea frape (beau ffffff rar cafea; azi a trebuit sa beau ca-mi picau ochii in gura de somn si am ales una buna tare )

Luna, cum te poti abtine sa nu te urci pe cantar? Ca eu in fiecare zi as face treaba asta. Azi am incalcat conventia: am mancat paine (la big mac); promit sa nu mai fac luna asta !

Carmen, fugi repede si fa un copil!!! Ce mai astepti ?! Vezi ca eu sunt mama tuturor gravidelor (iubesc femeile insarcinate!) si tare ma tin cu de gagicile care trebuie sa fie si trag matza de coada!

Ps. Sper ca maine stau toata ziua acasa ca sa pot gati numai mancarici de varza, conopida si dovlecei; am niste retete prin cap....

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

MARIANA.....esti o dulcica!fug cat de repede pot ca sa am un copil,dar se pare ca fug cam repede ca nu se mai prinde nimic!
Spor la gatit bunatati!!!
STRENGARITO..........felicitari ptr. kg.pierdute!
UN Week-end cat mai placut!!! va doresc la toate

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Buna dimineata la toate fetele si o duminica placuta.
Zilele trecute am mancat putin mai consistent ca de obicei,deoarece am mancat de doua ori afara,iar o data am avut o masa tip bufet(peste 40 de preparate culinare-asa ca foarte greu de rezistat)insa ce a fost senzational si nemaivazut si nemaiauzit ca nu m-am atins de nimic ceea ce tine de desert si asta nu e ceva usor.
In general,cand dau de masa tip bufet am grija sa mananc 2-3 felii de tort(tiramisu,de ciocolata,cu frisca)+ incerc toate cremele,mananc din inghetata etc.
De data asta,dupa-masa am baut un suc de portocale si gata.
De astazi,insa voi manca foarte lejer deoarece se apropie cantarul si vreau sa vad o cifra frumoasa.
Azi mi-am baut ceaiul verde,si urmeaza ca azi sa beau numai iaurt,cam un litru)si cativa biscuiti digestivi (fara zahar).

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Salutare!

Cum e duminica asta?
La noi e tare liniste (fara copii ); eu cu sotu` hibernam; as vrea sa ies un pic la plimbare, dar nu am cu cine.

Cu mancarurile : am avut parte de primul meu rateu culinar! Am facut ditai portia de melassane (cred ca asa se scrie); adica am crezut ca asta fac si .... a iesit ceva de tot rasul; nici macar eu (care nu-s pretentioasa la mancare) nu am putut manca! direct la gunoi a ajuns. Noroc ca m-am pregatit si cu o ciorbica de legume (fasole verde+conopida+varza+rosii), ca altfel trebuia azi sa mananc cartofi prajiti+ceafa de porc la gratar, cu sotu` .
Mi-am propus ca saptamana viitoare, dupa ce imi termin ciorbica, sa mananc cateva zile iaurt+banane, ca vorba Lunei, se apropie sorocul cantarului final si nu am facut mare lucru.

Luna, felicitari pt ca ai fost ambitioasa si nu ai mancat dulciuri! O

Carmen, scumpa mea, sper ca nu te-am suparat cu trimiterea la facut bebe! Sunteti de mult timp in incercari?

la trupa!

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Mariana,imi pare rau ca nu ti-a iesit lassagna,bine pregatita e un deliciu,intr-un fel e bine ca a ajuns la gunoi,ca are cam multe calorii.
Sa stii ca si eu am incercat de doua ori sa prepar lassagna dar niciodata nu mi-a reusit cum mi-as fi dorit asa ca nici nu mai incerc.
In legatura cu plimbarea,te-as insoti eu cu placere,Clujul e orasul meu preferat.

Mergi la inceput

Din pacate,dimineata am uitat sa spun la toata lumea ca avem Luna Noua incepand de astazi si e binevenita o cura de doua zile cu fructe,lichide,eventual legume fierte.
Pierderea in kg.e spectaculoasa in aceasta perioada,iar foamea parca nu e asa de enervanta.
Mariana,ar fii perioada ideala pentru aplicarea pedepsei-cu doua zile cirese-sau dace te-ai plictisit deja de cirese incearca orice altceva.
Eu azi am baut numai iaurt chiar daca am si niste biscuiti in caz de forta majora.
Daca imi propuneam sa beau iaurt fara biscuiti,sigur ca nu imi ajungea iaurtul,dar stiind ca mi-am permis si niste biscuiti,nu mi-e pofta de ei.
Ar fi bine sa beau si maine numai iaurt si atunci chiar o sa fie placut sa ma cantaresc marti dimineata.

Mergi la inceput

Luna, tocmai am o oala mare de ciorba de legume, care ma va tine 2 zile. Ce ma fac? E ok daca pap numai fructe miercuri si joi? Mai are efectul scontat?

1 , 2 si 3

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blinky spune:

fetelor nu stiu daca ma primiti, in fond ma bag si eu ca musca n lapte dupa 8 pagini, sau poate voi sunteti deja la sfarsit. dar m ar ajuta daca as avea niste "antrenori" virtuali, ca nu prea am vointa! pb mea e simpla: merg acasa in cateva saptamani (vreo 3)si as vrea si eu sa las cativa uimiti (mai ales unul dar asta e alta poveste...)
buuuun am deci 1.70 si vreo 67 d kg, visul meu ar fi 52 dar sa zicem ca de data asta, fiindca ca am fost lenesa, m as multumi si cu 60. Credeti ca e posibil? daca intru in fiecare zi pana plec la raport cu ce am papat si cu cat sport am facut ma ajutati si pe mine? si ma certati daca ma abat de la calea cea buna?
tare v as fi recunoscatore

Mergi la inceput

Mariana,poti sa mananci numai ciorba de legume,2 zile-fara paine si fara nimic altceva.O sa vezi ca dupa 2 zile o sa ai numai 71 kg.
Eu ma simt putin slabita deoarece ieri am baut numai iaurt iar seara am iesit la alergat.Nu am avut cine stie ce energie dar totusi am reusit sa termin cei cativa km. pe care mi-am propus sa ii alerg.
Azi voi continua cu iaurtul,dar maine dupa cantar voi manca mai bine decat in primele 2 saptamani,deoarece ma simt cam slabita.
Blink,bine ai venit la noi,mai avem 2 saptamani de dieta,cantar final pe dta de 13 iulie,dar,presimt,ca grupul nostru nu se va destrama nici dupa data respective.
Daca vrei sa slabesti 7 kg.pana la intoarcerea in Ro trebuie sa depui un efort consistent.
Cert e ,ca,ai un motiv bine intemeiat pentru a slabi,te intalnesti cu familia,cu prieteni vechi si intr-adevar e neplacaut daca auzi chestii de genul:Vai,ce frumos te-ai rotunjit! sau Parca te ai mai ingrasat.
Cred ca stii ce trebuie sa faci pentru a slabi, deci mult spor.
Sport faci ?

Mergi la inceput