Grup de suport pt slabire 5 kg!
Raspunsuri - Pagina 12
Luna75 spune:
Blink,vad ca faci si sport,asta,e foarte bine.Pacat ca nu ne-ai descoperit mai repede,castigai 2 saptamani in plus-oricum,dupa cum am spus,trebuie sa depui un effort considerabil,ca sa scapi de 7 kg.in termen scurt.
Ma gandesc ca ai putea sa incerci si niste tablete termogenice (bineinteles doar daca nu esti contra lor),se gasesc in magazinele cu profil sportiv si sunt recomandate sportivilor care vor sa piarda din tesutul adipos inainte de concursuri.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
blinky spune:
luna merci de primire si de sfaturi.Nu cred insa ca voi combina dieta cu orice altceva decat sport, nu e ca sunt impotriva, dar parca un pic totusi
(exclud deci pastile, pilule,tablete...)Si desi 52 de kg sunt un ideal, cele 7kg in minus sunt si ele o utopie pt k stiu clar ca nu voi face mare lucru pt a le pierde intr-adevar. Aseara eram sigur in starea bincunoscuta de "duminica seara iau decizii pt noua saptamana", dar iata-ma azi, luni dimineata si deja calc in strachini. nu cu papatul (inca n am inghitit decat primul litru de apa - si e abia 9AM) dar cu sportul: n am luat decat scarile rulante, n am mers pe jos singura statie care ma desparte de birou ci cu autobuzul, si bicicleta din sejurul meu continua sa nu mi faca cu ochiul. Ideal ar fi ca diseara sa o folosesc. De asta m ati si atras voi aici, pt k am zis k atatia antrenori virtuali ma vor motiva si nu ma voi lasa...Dar uite deja imi caut scuze...
Va scriu dupa masa de pranz de la cantina, ca deja in meniul de azi imi faceau cu ochiul lasagnele...

Oricum mii de multumiri si bafta tuturor
carmen94 spune:
Salutare!SAlutare!
MARIANA..........cum sa ma supar fetita?!?!?!?stai linistita ca nu m-am suparat deloc!!! ne chinuim de ceva ani,dar nu ne-am pirdut speranta!!!
LUNA.............merci ca mi-ai amintit de luna plina.am sa tin si eu zilele astea o dieta mai exigenta.......
BLINKY...........bine ai venit!!!si lasa lasania aia in pace ca nu-i buna deloc!!!!!
si stiu eu sigur ca mai e si expirata si te mai captusesti cu cu vreo urticare!!!!
cat despre kg. care le ai de pierdut........ai sa vezi ca se duc ele pana pleci!!! trebuie sa sa duca!!!!!doar n-o sa te duci acasa sa-i auzi pe toti cum te compatimesc si iti spun,,Vai!!! dar ce mult te-ai ingrasat!!!!parca-ti statea mai bine inainte!!!!,,eu ma crizez toata cand ami vorbesc cu mama si imi mai spune,vai,mama dar ce burta ai facut!!!!,,.....si dau si eu vina pe web....ii zic ca ma deformeaza![]()
hai sa dau si eu acum raportul!!!! \azi de dimineata.cafeaua cu lapte
pewntru restul zilei.........inca nu stiu meniul!!!
Slabire placuta la toata lumea!!!!
carmen
blinky spune:
ok, iata ma cum am zis la raport dupa pranz. rezultat: spanac cu o bucatica de carne plus apa. Nu e asa de rau zic eu desi cred ca ar trebui doar sa ma uit la mancare avand in vedere obiectivele...
Luna75 spune:
blinky,pentru azi meniul e foarte bun.
Sa stii ca 7 kg.nu sunt chiar o utopie,daca te hotarasti ca intr-adevar vrei sa scapi de ele in timp scurt se poate,dar trebuie sa iti poftele "in cui".
Vezi cat de curajoasa esti si de ce nu,incearca dieta daneza,fetele care au tinut aceea dieta au scazut considerabil in greutate in timp scurt.
Sa nu crezi ca vreau sa te alung de aici,dimpotriva,poti sa vezi dieta de acolo si sa vii pentru sustinere la noi.
blinky spune:
Luna, nu k nu ma dau dusa
dar de asta mi ati sarit voi in ochi: pt k imi lipesete vointa si nu pot tine o dieta. Prefer "sa tai" din portii, dar sa mananc totusi variat si sa fac sport decat sa ma tin de un program fix (100 g d nu stiu ce la pranz 30 de g seara...). Poate gresesc dar nici nu am un program de munca adaptat la asa ceva (cum ziceam mananc la cantina unde nu e loc de preferinte din pacate...)si prefer sa stiu ca "se tine" cineva de capul meu....
Hai ca am reusit totusi insa azi sa mi indeplinesc obiectivele si chiar am rezistat in seara asta la o cina cu o amica. Ma indrept spre bicicleta acum 
Dar numai eu mai sunt pe aici?
mariana tache spune:

blinky, bine ai venit printre noi! iti doresc sa ai o sedere cat mai eficienta! si fetele au mare dreptate: vrei sa ti se spuna acasa: "doamne, dar te-ai ingrasat, nu gluma!"; "vad ca-ti merge bine...te-ai rotunjit"; "waw, parca te stiam mai slaba!" etc etc. Stai aici cu noi, gandeste-te ca te vedem ce faci in fiecare moment al zilei si asa sigur o sa reusesti.
Eu am mancat azi doar ciorba de legume (chiar si dimineata!)
Maine va fii mai greu deoarece ma intalnesc cu o prietena ca sa mergem la o "poveste"; si ne vom indrepta pasii catre un restaurant care serveste niste meniuri vegetariene extraordinare! (doar cu legume, ciuperci, cascaval) si stiu ca a mea prietena va manca deoarece iese de la servici infometata; acum, sa-mi spuneti voi, dragele mele, cum ma abtin eu maine de la un meniu vegetarian???
Carmen, eu ma gandesc la voi cu multa intensitate si mult drag! Poate va transmit un pic din fertilitatea mea exagerata (eu raman gravidutza si daca, doar ma gandesc la treaba asta!)
Luna, abia astept sa ne spui maine cat ai slabit! Nu-mi vine sa cred ca au trecut deja 2 saptamani; ai grija ce mananci, sa nu faci ceva prostie sa te imbolnavesti, ca atunci nu ai facut nimic! sper sa iti revii si sa nu te mai simti slabita! 
Restul fetelor, nimic, nimic de raportat?
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Luna, m-am uitat pe listutza si am vazut ca targetul tau era de 62 kg. Sunt convinsa ca l-ai atins. Sper sa nu ne parasesti
.
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
carmen94 spune:
hai si eu cu raportul pe ziua de azi!!!!!
dimineata......cafeaua cu lapte,de portia de tarate nu am mai avt timp.
pranzul l-am omis,iar seara un gratar de pui cu o salata de rosii cu castraveti
MARIANA...........transmite!transmite! ca noi suntem pe faza si poate,poate o iesi ceva!!!!
LUNA..........cat arata cantarul?!?!?!
mult succes in continuare!!!!!
carmen
Luna75 spune:
Buna dimineata,fetelor!
Acul cantarului nu vrea sa ajunga pana la 62 dar nici 61,5 deci sunt intre.
Sunt foarte fericita dar in acelasi timp si slabita,insa o sa imi revin repede pentru ca dimineata am baut deja un pahar de suc de portocale,corn flakes si o cutie de iaurt.
La pranz voi manca piept de pui cu mazare verde,salata asortata
iar seara sa vad in functie de pofta.
Chiar daca mi-am atins telul mai repede decat mi-am dorit bineinteles ca stau cu voi,deoarece si eu trebuie sa imi stabilizez greutatea si de ce nu-e loc si de mai bine.
Sa nu creada cineva ca 62 e greutatea ideala pentru inaltimea mea 1, 70,insa am observat ca cu greutatea asta ma simt bine,energica,si pot manca normal,chiar si dulciuri fara ca sa ma ingras.
Greutatea ideala ar fi in jur de 54 dar pofticioasa fiind chiar de-as ajunge la asemena performanta tot nu as reusi sa ma mentin,asa ca raman la o valoare realista,umana.
Urez succes in continuare la tot grupul si sa speram 13 iulie va fi o zi placuta pentru toata lumea.
In cele 2 saptamani,am observat ca cu mici incalcari toata lumea s-a mentinut pe pozitii chiar mai mult s-a mancat mai putin decat ar fii trebuit daca observam ca am inceput dieta cu gandul de a manca ,fara sa exageram insa.
In schimb,ne-am cam infometat –citind meniurile cu greu s-ar putea spune ca cineva a mancat bine.