Grup de suport pt slabire 5 kg!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Am numai 1,69 cm,dar cand ma intreaba cineva zic 1,70-ca doar ce conteaza un cm,chiar si in pasaport figureaza 1,70 ca doar nu o sa ma masoare nimeni-si uite asa mi-a intrat in reflex si am inceput sa cred ca sunt mai inalta.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Luna, felicitari pt reusita! Oricum, ma asteptam, deoarece tu ai fost cea mai serioasa din grup! (iar eu cea mai neserioasa )
Am facut modificari la datele tale...

Eu m-am urcat dimineata pe cantar si am avut 72 kg. Nu-s nici trista, dar nici multumita. Deci am scapat in perioada asta de 1,5 kg; in urmatoarea perioada va trebui sa fiu mult mai serioasa; pe 13 iulie trebuie sa am macar 69 kg. (pragul asta de 70 mi se pare de netrecut!)

Carmen, cantarul tau cum sta?

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blinky spune:

hey! gata m am vazut pe listutza, e oficial, deci ma tin de treaba!
Mariana sa stii ca si eu am fost aseara pana la urma la cina cu o amica, dar eu am servit o salata (se poarta aici si nu m a intrebat nimeni nimic), si a fost f bine. dupa care am instigat-o la o mica plimbare de vreo 2 km pe malul senei ("ca e placut afara") si iata si miscarea. Ca sa nu zic ca am facut si bicicleta cand am ajuns acasa.
Azi nu m-am uitat inca in meniul de jos, dar ma tin tare. Va dau raportul diseara (cand ma voi rzabuna pe bicicleta si nu pe ciocolata daca pierde franta ) Va pup pe toate si curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Winnie spune:

Buna dimineata fetele

Va rog sa ma iertati, caci saptamana asta am fost mai puturoasa la scris - am avut treaba la greu si nu am reusit sa mai scriu.

Eu astazi am zi de raport: 2 saptamani de dieta = - 2 kg, deci am ajuns la 56

Cred ca se putea mai bine, dar mai bine mai incet decat rapid si efect de yo-yo garantat...

Blinky - bine ai venit si succes si tie!

Eu astazi voi papa:
D: o banana
P: Mancarica de fasole cu putina paine de tarate
Gustare: probabil niste cirese
S: Inca nu stiu, la cat de cald este nici nu imi vine sa ma gandesc la mancare - probabil ceva legume si putin cascaval

Va pup pt ca din pacate nu prea am timp sa stau..

Cris si -lina Balerina (19.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

Wow! ce ma bucur cand citesc atatea reusite!!!!
LUNA,WINNIE...............felicitari ptr. perseverenta!!!!
MARIANA..........cantarul meu s-a intepenit momentan la 55 de kg!!!!trebuie sa mai dau ceva,ceva jos!!!!!
A!si o rugaminte off topic..................poti sa ne trimiti si colet cu putin din fertilitatea ta!!!!! suportam noi toate cheltuielile!!!
BLINKY................se pare ca ai mai multa vointa decat crezi tu!!!!....cina...doar o salata!apoi plimbare,apoi.bicicleta!!!!!!!!eu daca eram in locul tau cred ca m-as fi multumit cu plimbarica.....de fiecare data cand imi propun tura cu bicicla caut motive.....si cel mai mult ma bucur cand ploua afara...asa pot sa dau vina linistita pe vreme

Hei,dar celelalte fete?!?!?!??!?!?se pare ca s-au hotarat sa posteze abia cand au rezultate spectaculoase!!!!! sa ne uimeasca !!!!!!

va pupic pe toate!!!!

carmen

Mergi la inceput

Felicit si eu toate fetele care au reusit sa mai scada in greutate chiar si un kg.
Cred ca cel mai mult trebuie sa o incurajam pe Blinkie deoarece va pleca in Ro in curand.
Blinkie,chiar daca pierzi numai 4 kg.din cele propuse tot e bine,eu am observat ca chiar si 3 kg.pierdute schimba mult.
Mariana,tu trebuie sa ai rabdare pentru ca nu mananci mult deloc insa la un moment dat corpul refuza sa slabeasca mai ales ca tu ai pierdut inainte multe kg.
Daca reusesti sa ajungi la 70 poti sa faci o pauza iar dupa aceea iar incerci sa pierzi 4 kg.pana ajungi la greutatea dorita.
In 2004 am avut si eu traseu destul de anevoios.Dupa nastere am ramas cu 77 kg.In prima faza am ajuns la 74,apoi la 70,67,64,60 –deci pierderea in greutate e posibila dar avem nevoie de rabdare caci kg.nu se duc asa de rapid cum ne-am dori.Important e sa nu permitem"sosirea "altor kg.nedorite.

Mergi la inceput

Vad ca sunt multe fete care s-au inscris dar nu au venit sa raporteze ce mai fac.Eram curioasa daca nemtics a reusit sa se tina de cura cu ciorba de varza sau dac bee,cea care se pregatea la mare,a reusit sa isi atinga cat de cat obiectivul.
Mi-am dat seama ca in general lumea nu raporteaza lactate,cu toate ca se pare ca ar ajuta la pierderea kg.
Citeam in leg.cu subiectul ca barbatii slabesc mai usor decat femeile deoarece ei nu au carente de Ca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blinky spune:

uite eu in legatura cu lactatele, acum asta mananc, ca si masa de seara, un iaurt o% grasime. LA pranz am mancat putin pui (stiu nu e bine dar am poftit) cu fasole verde, nimic in timpul zilei, si ce e mai important pt mine, n am baut nici o bautura gazoasa.

Merci pt incurajari, dupa cum se vede cel putin acum la inceput dau raportul, si ma tin de promisiuni.
Pt celelalte fete e important sa te tii de regim, chiar daca nu se vede imediat, unoeir corpul inregistreaza mai tarziu, si veti vedea ca peste doua saptamani pierdeti brusc doua trei kg. Supa de varza chiar merge? (ca de cand tot zic sa incerc!)

Mergi la inceput

Supa de varza e foarte buna,se scade rapid in kg.,dar cam greu de tinut.Eu m-am apucat de cateva ori dar a treia zi nu reuseam sa mananc supa respectiva,mi se facea rau de la miros,mai ales ca la un kg.de varza se pun 3 cepe mari.
Cam greu de mancat 9 zile supa de varza chair daca nu exista restrictii cantitative-cred ca mai sunt permise cateva banane pe saptamana si carne fiarta de vita.
Mai bine mancam ceea ce ne place in cantitati mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Sunt in mare graba! Am vrut doar sa va si sa va doresc o zi minunata!
Intr-o pauza de munca revin si cu povesti!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput