ZALAU - fetele poftiti la apel ( p.15 )
Raspunsuri - Pagina 27
mihaela_s spune:
va pup si eu pe fuga, e la fel de cald!
n-am noutati, merg sa o cullc pe silvi.
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
diplodocus spune:
PAULA- cu Calin am fost colega in clase paralele primii 9 ani de scoala.. apoi am facut si eu Teologia si ne invirteam in aceleasi cercuri"duhovnicesti"
Nu mai stiu nimic despre el de cind s-a casatorit...Ce mai face?
Tu esti ruda cu el?
Cum esti cu respiratia? Ti-ai revenit?
IOANA si Luca-Mihnea
diplodocus spune:
http://ro.altermedia.info/index.php?p=3262
un articol interesant...
noapte buna fetelor
IOANA si Luca-Mihnea
dianaiulie2009 spune:
' neatza fetele !!!
Noi suntem Ok .
La banca am avut o surpriza placuta , in sensul ca , am descoperit o suma de bani mai mare pe care o pot imprumuta decat la banca la care ma dusesem initial sa ma informez . Acum voi lua un credit de la BCR pentru nevoi personale pe care il obtin in 2 ore . Sper sa rezolv azi cu toate hartiile .
Bineinteles , Mihaela , ca si la mine a iesit o micoza care se pare ca produs si acea rana pe col . Am primit tratament medicamentos pe 1 luna de zile , iar apoi din nou la control .
Astept cu nerabdare week-endul ...
Va pupi si astept raportul vostru !!!
albumele noastre
elutaf spune:
neata fetelor ...
a nevoie de sfatul vostru ... problema mihaita bea putine lichide, mai ales tinand cont de canicula asta ... 100ml ceai, cateva gurite de apa, lapte la bibe deloc, tzitzi (dar fabricuta nu prea mai produce) ... zic ca sunt putine pentru ca si pampersii sunt foarte usori ... stiu ca transpira mult si prin piele dar totusi ...
voi ce parere aveti ce-as putea sa fac
paula cum stai cu respiratia
adriana ai credit?
ioana am vazut pozele din articol mai demult si am fost profund impresionata
pe toate si mai vin
Mihaiela si
www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
BlueEyes spune:
quote:
Originally posted by diplodocus
PAULA- cu Calin am fost colega in clase paralele primii 9 ani de scoala.. apoi am facut si eu Teologia si ne invirteam in aceleasi cercuri"duhovnicesti"
Nu mai stiu nimic despre el de cind s-a casatorit...Ce mai face?
Tu esti ruda cu el?
Calin mi-e verisor primar... shi mai nou...nash! Are o fetita de 2 ani jumate....shi momentan este stabilit in Huedin... Are o familie tare reusita
Nunta noastra
Cateva pozici de la nunta noastra
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
BlueEyes spune:
Cu sanatatea... ieri nu mi-a fost bine deloc! Trebuia sa stau pana pe la ora 9 la scoala...dar la 5 m-au trimis acasa.... ca tuseam intr-una si ma inecam.... Azi...se pare ca sunt mai bine... numai ca... folosesc sprayul pt respiratie mai mult decat mi-a indicat medicul. Sper sa nu devin dependenta 
Adriana... ma bucur ca ti-a iesit bine cu banii... Tre sa incepem si noi sa umblam dupa credite
Ca vrem sa ne luam apartament cat de repede! Sa ai grija cu sanatatea...nu te neglija!
Ioana...abia acuma am vazut pozicile... in sfarsit te cunosc si pe tine... macar din poze. Tare dragutz baietel ai...
Totushi...Bianca nu mai vine pe la noi?
Nunta noastra
mihaela_s spune:
adriana, ce tratament ai primit? sanatate!
elutza, imediat te vad alergand dupa mihaita...
fetele, daca e vreme buna sambata, ne vedem in parc dupa ora 17? acolo la leagane si nisip, locul preferat? o sa stam pana pe la 18-18.30, a trebuie sa ajungem seara acasa. Poate o bipaiti si pe bianca...
pupi, maine nu mai apuc sa scriu, plecam la zalau seara.
pe sambata!![]()
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
diplodocus spune:
Salutari...
MIHAELA-c bine ca vii la Zalau, ne mobilizezi...Eu cred ca pot veni in parc...sper sa nu intervina nimic...Abia astept...Vii cu fetele, da?..Ca doar nu cred ca vrei tu neaparat sa te joci in nisip![]()
ADRIANA-mai, dar multe ai tu pe cap, asa dintr-o data...cum ai terminat cu balconul, iti place cum a iesit?
PAULA-ai grija cu respiratia...nu-i de joaca
Bianca vine dupa sesiune si dupa ce-si cumpara klculator nou...
ELUTZA-nici Luca nu bea prea multa apa, dar cum el suge, cred ca-i ajunge...Nu stiu ce sa zic...Schimba modalitatea in care-i dai sa bea, sau incearca cu suc de fructe, poate-poate...
OTILIA,BIANCA,CLAUDIA,ELVIRA
Noapte buna, somn usor...
IOANA si Luca-Mihnea
BlueEyes spune:
De cand am postat...n-am ami avut timp nici sa suflu... tare mult a fost de lucru... mai devreme am ajuns acasa...
Daca tragem tare...poate avem shi noi sambata libera....sau macar o parte din ea... Tare m-ash bucura sa ajung shi eu prin parculetz sa va cunosc...
Va pup...sper sa mai intru totusi shi maine seara macar...
Nunta noastra