ZALAU - fetele poftiti la apel ( p.15 )

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Hop shi eu...la apel!!!!

Adriana...imi pare rau...ca ai probleme de sanatate... Am tras si eu o sperietura groaznica...prin februarie. Am fost sa fac niste analize pt angajare... shi se minuneaza doamna de la ecografie ce ditamai chist am... shi cum de nu stiam de el. Merg la gine... imi confirma... imi spune ca de ce n-am mers mai devreme... shi ma cheama dupa CM sa refaca tot. Spre norocul meu, nu mai era nicii un chist ... Dar nu va imaginati ce sperietura am tras.... si cat am fo de supi....pana am aflat ca-i totul ok...

Asha ca....ce sa zic?... Doamne da sa nu fie vorba de ceva grav nici in cazul tau

Va pup shi mai vin

Nunta noastra
Cateva pozici de la nunta noastra

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Paula ai mai fost de atunci la vreun control ??? Eu ti-as sugera sa mergi si la Cluj la un control .

Ioana am vazut pozicile , tare dragutz e Luca . Se vede pe buni a ta ca e fericita cu stranepotul !!!

Elutza da unde anume s-a lovit Mihaitza ??? Daca nu e pe la cap nu-ti fa probleme ca le trece . Ii vedea tu dupa ce incepe sa umble singur cate trante o baga ...
Referitor la cadou stiu si eu ce sa zic ??? Lui Paula nu i-am cumparat ceva anume , sau nu mai retzin eu ???? Am luat ce a avut nevoie pe moment : hainutze, periutza de dinti cu muzicutza , chestii din astea !!!

Mersi de felicitarile pentru Paula !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Va salut , am plecat acasa !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

adriana, si eu am avut o rana pe col, a vazut dr. cand mi-a scos primul sterilet, la mine s-a rezolvat cu spalaturi cu septovag si ceva ovule, nu mai stiu cum se numesc. De fapt rana provenea de la o candidoza pe care o aveam de o vreme si pe care am tratat-o dupa ureche si nu s-a vindecat. Dupa tratament, la vindecarea candidozei s-a retras si rana, oricum eu am nascut-o pe silvia si apoi mi-am pus al 2-lea sterilet, povestea cu rana era inainte.
Iti doresc sa se rezolve si la tine repede si usor, sanatate!
Paulei!!!

ioana ce frumusel e luca, o minune!

elvira, elutza, paula, otilia

merg sa o imbaiez pe silvi, maine merge la camin dupa o saptamana si de absenta...

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

'Neatza fetele!!! Ce faceti? Pe unde umblatzi? Ia trecetzi la apel

Eu am fost cascata...shi am intrat in scoala dupa ce s-a facut dezinsectie... Shi acuma yusesc shi ma innec de n-am treaba. Am fost la medic....shi cica mi s-o facut ceva rana Acuma bag la greu medicamente shi spray pt respiratie

Va pup.....mai vin...

Nunta noastra
Cateva pozici de la nunta noastra

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

' neatza Salaj !!!

Va de mine si de mine ce lenese suntem !!!! Pai se poate mai fetelor sa fim tocmai pe pagina 4 ????

Bianca reparati mai rpd comp. sa ne tii in TOP !!!

Paula a invatat ieri sa urce si sa coboare singura scarile . E o adevarata distractie pentru ea .
Andreea a venit aseara acsa de la buni , iar azi cred ca va merge la cealalta buni .
Azi merg sa-mi depun actele pentru un credit . Sper sa merag rapid totul si sa scot banii rpd.
Dupa-masa scot analizele si merg cu ele la gine .
Mihaela asa mi-a zis si mie dr. ca s-ar putea sa rezolvam problema cu tratament medicamentos fara a fi nevoie de cauterizare . Culmea e ca nu m-a durut sau alte simptome ... Oricum , va tzin la curent !!!

Astept raportul vostru !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

neata
mihaita inca doarme dar nu e de mirare ca toata noaptea a facut show...dintisorii astia care ne chiunuie, dar nu se hotarasc sa iasa, deja m-au terminat pe mine
veste mare ... Mihaita merge tinut doar de o manuta si sta singur in picioare cam un minutel

paula sanatate multa

adriana iti tin pumnii si la medic si la credit

ioana tare mi-au placut pozele cu luca, e un dulce dulce dulce si-l prinde peisajul rustic ...

pe toate si mai vin

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Buna fetelor! E abia 12,39 si suntem pe pag 4!Ce mai faceti? Noi suntem mai bine, Andrei parca nu mai tuseste asa de des. I-am luat sirop de patlagina cu tei, cimbrisor, etc . In plus inca ii dau ceai de cimbrisor si ridiche cu zahar.Mai intru, sa vad ce mai faceti.

Mergi la inceput

BUNA !!!!

Acusica plec spre banca , sa-mi tzine-ti pumnii ....

Mai pove ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

va salut in viteza
Ne e atit d cald ca nu mai stim c sa facem
Scriu cu Luca cocotat p umerii mei
Am citit tot, sper sa pot recupera deseara cu povestile

pupici

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput