ZALAU - fetele poftiti la apel ( p.15 )

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Salutare !!!

vine Mihaela la Zalau !!!!
Abia astept sa ne intalnim cu toatele !!!

Sa va raspund in ordine . Deci , cu balconul deocamdata stagnam , trebuie sa ajunga termopanele la inceputul saptamanii viitoare . Nu am putut sa fac comanda numai dupa ce a fost terminat de yidit sa nu cumva sa fie luate gresit masurile ...
Apoi , la banca am ajuns tarziu ieri , deoarece am fost anuntata de cumnatzica mea din SUA ( sora lui colegu') ca mi-a trimis un colet specilly for me .... si ia ghiciti voi ce anume era in colet ??!! Ati ghicit , vreo 9 kg de pantofi , stie ca sunt obsedata rau de tot ... Saraca cumnata a vrut sa-mi faca o surpriza , dar cum a vazut ca eu nu spun nimik m-a intrebat daca am primit sau nu coletul ... astia de la posta RO sunt cam intarziati , avizul l-am primit abia ieri dupa-masa acasa cand coletul era la posta de marti deja ....
Asa ca azi merg sa ridic money , money ...

Sper sa tzina cu noi vremea , cu toate ca s-au anuntat ploi in zona noastra . Daca ploua poate o punem de-o inatlneala doar noi gagicile ... ce ziceti ???

Paula si Silvana voi ce ziceti , veniti sa ne cunoastem ???

Mihaela am primit tratament cu Lomexin ovule-eu si unguent colegu' , iar apoi cam vreo 2 saptamani , cred , ceva medicamente orale . Sper sa rezolv problema asa ca tare mi groaza de cauterizare , cu toate ca nu am facut niciodata doar am auzit ca e nasol ...

Va pupi si astept raportul de la voi !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

'Neata
Va salut fetelor,cum sunteti?
Nu avem noutati notabile
Acum plec putin afara cu Luca pina nu se pune de o ploaie...
Pupici!!!!

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

salut

in dimineata asta am bagat o sperietura ... mihaita a vrut sa manace staniol l-am gasit cu gura plina, mesteca de zor ... asa in cateva secunde cat mi-am luat ochii de la el...
sunt asa de obosita nu-l pot scapa o clipa din ochi, iar cand doarme nu stiu pe e sa pun mana ...
si mai vin si catifelele si-mi spun ca nu lucru destul in casa, de parca ar fi casa lor si viata lor ca-mi vine sa uit de toate si sa le zic vreo doua ...

dar va las pana nu ma aprind prea tare ... ca risc sa fac urat

si sper sa vin maine la intalnire
dar poate mai trec azi pe aici

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita

Mergi la inceput

DACA VREMEA TZINE CU NOI NE VEDEM MAINE LA 17 IN PARC , LA LEAGANE ??????

Sper sa reusesc sa vin , sa nu doarma iar paula , ca si data trecuta ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Am intrat doar sa va salut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

A trebuit sa scot o situatie de pe net, si nu puteam sa nu intru sa va salut. Mi-am luat cirese negre si merg acasa sa le fac dulceata.o sa va zic cum a iesit.Va pup,pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

I-am trimis pa baieti la plimbarea de seara, si intru sa va salut...
Sper ca sunteti toate bine
Pe mine cred ca ma pashte o depresie...Calin lucreaza zilnic pina la 7-8 seara si eu toata ziua cu Luca...In casa si in jurul blocului

Noapte buna, nu cred sa mai intru azi

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

fetelor nu v-ati trezit sau v-a molesit caldura?

stiti pe ce pagina eram? ... a treia

mihaita a dormit toata noaptea, de cateva zile am incercat sa-i mai dau o masa inainte de mancare o masa constand din lapte cu ceva in el (pentru ca gol nu-l mananca si nici din biberon)... se vede ca a fost o idee buna pentru ca mihai doarme mai bine de atunci ...

vad ca e innorat, sper sa nu ploaie si sa reusim sa ne vedem azi

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita

Mergi la inceput

Eu nu am reusit sa intru pe forum astazi , nu stiu ce o fi avand. Culmea e ca pe alte site-uri imi intra rpd .
Paula acum a adormit , asa ca sper sa reusim sa ajungem la ora 17 in parc .
Va pupi ca tre sa termin papitza pana atunci .

P.S. Am pove si cu Bianca si a zis ca incearca sa ajunga si ea ...

albumele noastre

Mergi la inceput

deci , nu mai zice nimeni nimik .... eu si Elvira mergem in parc. Cred ca vor aparea si Mihaela si Bianca ... Restul ????

albumele noastre

Mergi la inceput