Aspirante vechi, unde sunteti?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Multumesc, Tia

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ce frumos ...ne-am adunat toate.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Tia, tu ai fost minunea noastra. Imi amintesc cata incredere si cata speranta mi-ai dat atunci cand ai ramas gravidutza. Si sunt convinsa ca nu sunt singura care a simtit asa.

Anis, Musete te-a "intrecut" cu sigurantza. E trist daca ne gandit la asta ca un concurs. Si prin prisma experientei tale, i-am sugerat FIV-ul.

Relyaaaaa, cum sa nu ne amintim de tine??? Bine ai revenit!
Mihaela, chiar ma gandeam cand vei aparea. De tine ma leaga o amintire de care nu sunt tocmai mandra. Faceam galagie (nici nu mai stiu de ce). Fetele incepusera sa plece. Protestau. Si ai scris ca nu vei mai scrie nici tu. Din solidaritate. Rea mai eram. Acum va caut

Crinuta, noi suntem aproape de tine. Nu pot decat sa-mi inchipui prin ce treci, dar sunt convinsa de un lucru. Cand ne vom tine minunile in brate, vom uita de toti anii astia.
Asi, sincer? daca as adopta, sigur nu as mai face FIV. Si sunt sigura ca relaxata si fericita, as ramane natural.
Vedeti ce optimista sunt?

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Iar mi-am baut cafeaua cu DC.E ca pe vremuri.
Sunt fericita!

la

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

In sfarsit, SALUTARE dragelel mele!
Intradevar, am fost disparuta, dar din motive de munca.
De la inceputul anului e ca la nebuni la munca, nu am avut timp nici sa mor.
Sincer, si mie imi este tare dor de vremurile trecute, de discutii si toate cele.
In rest, nimic nou, nici un tratament, incerc sa supravietuiesc. Nu mai am puterea sa o iau de la capat nu analize, doctori, etc.
Planuri de viitor? Inca nu stiu exact ce sa spun, nu vreau sa anticpez, dar cand o sa fie ceva, o sa va anunt. Nu depinde de mine, ci de al meu drag sot, care astept cu nerabdare sa se hotarasca, pentru ca eu stiu exact ce vreau.
Va pupic dulce pe toate si promit ca o sa imi fac timp sa mai intru.

Mergi la inceput

Gogosar,

Anca, asa e (adica erai rea). tu mi-ai spus si mie, mai in gluma, mai in serios, sa stau la mamicile mele si sa imi vad de burtica mea. Nu m-am suparat, doar ca m-am conformat.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Patri, iertare. Era de la hormoni, mami. Serios.
Imi amintesc ca ma suparau fetele care intrau la aspirante si scriau de cate ori vomita. Iar eu, cu buba la cap, luam foc.

Acum umblu ca disperata sa va vad pozele cu puiutzii.

Iertare tuturor!

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

quote:
Originally posted by Anca Wish
...... Faceam galagie (nici nu mai stiu de ce). Fetele incepusera sa plece. Protestau. Si ai scris ca nu vei mai scrie nici tu. Din solidaritate. Rea mai eram. Acum va caut

Rea ? in nici un caz...Pe mine m-ai cucerit cu felul tau de a fi... directa, obiectiva , plina de umor, uneori ironica dar extrem de sufletista. Jos palaria !

pentru toate fetele fara deosebire
Relya

Mergi la inceput

Anca, stai linistita ca eu am intleles foarte bine. cum am spus, am suferit pentru fiecare fata in parte si ma gindeam mereu ce as fi facut si eu in situatia asta.
Nu-ti pierde speranta, fa Fiv daca se poate cit mai repede si poate da d-zeu sa fie cu noroc; adopta daca nu se poate. A fi mama inseamna a iubi un copil.
Poate asa te vei alege cu 2, mai stii??? asa se intimpla in majoritatea cazurilor de adoptie, apare si o minune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Hai ma Ancutza, ca nu erai rea.Din pct meu de vedere erai o delicioasa.Mie imi plac oamenii directi, care spun ce au pe suflet.Si sunt sigura ca fetele te-au inteles....
Care nu au inteles( stii tu) au plecat definitiv de la aspirante.
Stai linistita noi te iubim

ANCA

“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

Mergi la inceput