Aspirante vechi, unde sunteti?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

'neata fetele.
Eu dupa 3 sarcini pierdute plus una fara embrion..nu mai am curaj sa incerc,ca nu mai am nervi..am impresia ca daca mi s-ar mai intampla as lua-o razna.In 4 ani de zile numa asa am tinut-o..sarcina,pierdere de sarcina,refacere fizica dar mai ales psihica..si iar si iar..
Acum de la ultima,m-am dereglat rau..si ma sperie un gand,acela ca mama a avut menopauza precoce si din cate am citit eu se mosteneste..No..asta mi-ar mai trebui!
Deci in privinta asta nu-s optimista ci speriata si cu teama unui nou esec..Gandesc prost,pt ca nu-i bine sa gandesti asa,dar asa de multe ori m-am amagit cu "de data asta o sa fie bine" incat nu mi-e teama sa mai rostesc cuvintele alea.
Oricum am zis ca daca vad ca nu se poate o sa adopt,mereu am spus ca vreau sa adopt un bb.(de prin adolescenta,doar ca nu stiu de ce spuneam asa atunci)
No..si gata,ca m-am lungit si nu vreau sa scriu nik trist despre mine..nu vreau sa intristez pe nimeni.
Sa aveti o sapt.frumoasa.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Ancuta nu erai rea de loc,erai cum spune si Gogosarel directa.Iar mie imi plac oameni directi deoarece asa sunt si eu,spun ce am pe suflet chiar daca doare sau nu..Daca nu imi placea nu mai reveneam la grupul cel vechi.cu totte ca nu am fost al nici o intalnire de-a voastra si nu va cunosc personal tot va iubesc pe toate.si nu am iutat-o nici pe Sheherezada.Dor tare imi este si de Sorinuta,Laurici etc pt ca nu imi vin toate in minte.de voi toate.de aici am invatat multe si inca mai invat.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Nu stiu daca e rautate.Eu zic ca e suferinta.Cand ma nimeream la Giulesti langa o gravida, asa o uram ,imi venea s-o bat...si ma mutam de langa ea.Chiar uneori i-am zis uneia : "tu esti fericita ,razi(ea era f vesela) ce-ti pasa, nu stii ce e aia sa nu poti avea copil ".
Dupa aia m-am calmat..le alergam pe hol sa pun mana pe burtica.
Si spre final..m-am resemnat si vindecat..adica am reusit chiar sa ma duc si la un botez...

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Si eu sunt directa si nu-i bine,ca prea putini oameni suporta gradul asta de sinceritate.
Anis..ce comica esti..sa le alergi sa le pui mana pe burtica mey?(Am avut si eu perioade in care plangeam cand vedeam copii pe strada sau burtici..sau cand ma intrebau cunoscutii noi de ce nu facem un bb odata,ca suntem de ceva timp impreuna..etc etc..
Eu le boscorodesc pe cele care spun"vreau musai fetita..nici nu concep sa am baietel..sau invers"Ca sa nu mai spun ca plang si-s triste si suparate ca vai de ele cand afla ca nu au ce voiau ele(in loc sa se bucure ca au un bb sanatos!).Iar eu as vrea orice..sanatos sa fie si sa FIE!
da na..fiecare cu lui.
no..gata,ma duc la invatat,va pupic.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Am venit si eu...
Merci Anca de sms si merci danutap de mesaj.A si Lianei de interes,sa nu zici ca te-am trecut cu vederea
ufff,greu subiect,dureros pentru mine,am incetat sa mai scriu pur si simplu din cauza de nebuneala la cap.vorba Ancai,am buba la capbantui de 4 ani pe dc,la aspirante,imi treceau prin fata ochilor zeci poate sute de fete care veneau,stateau un pic si treceau la gravide,imi spuneam las ca vine si randul meu,vorbeam de temperaturi,pozitii,drumul spre ovul si cate alte nebunii,doamne cand ma gandesc ca lumea ne citea si poate isi spunea :ia uite si la obsedatele astea
Si uite cum Anis a avut ideea primei intalniri,ne-a invitat la ea,sa ne vedem face to face,asa a inceput si seria intalnirilor aspirantelor optimiste,doamne ce frumos si placut era:Anis,crinuta,androixa,mi,madyn,tumpi,ne vedeti aici:
http://community.webshots.com/photo/268732939/1268747955065259957CqmKZS
apoi au urmat,alte si alte intalniri,nume noi,si mai noi,lista se lungeste si eu tot aici sunt,se duc la mamici cele mai multe,eu tot aici si nu mai am putere,ajunsesem pe marginea prapastiei,nu mai vroiam sa vad fete care incercau sa ramana gravide de 2 luni si care se plangeau ca nu raman,imi venea sa ma urc pe pereti!Scriam deja mai putin,ajunsesem sa am resentimente de fata de alea de aveu copii,sexul la comanda imi guverna viata,asa ca am zis STOP,asa nu se mai poate!Din ianuarie de cand la ultima spermograma Matei nu ne-a dat nici o sansa de bb pe cale normala si nici macar inseminari,am renuntat!Fac ce vreau,cand vreau,fara picioare pe pereti,fara din 2 in 2 zile din ziua de pana in ziua de...
Asa cum a zis si Anca,sper ca anul asta in toamna sa fac FIV daca mi-o ajuta Dumnezeu si daca n-o fi...om vedea!
Pana atunci ma bucur de viata,de prieteni,de DC,vreau sa slabesc(da cand nu vreau eu) ca tot cat casa poporului sunt vorba uneia frumoase si modeste
Nu va insir pe toate care imi sunteti dragi,va stiti voisi care nu va stiti,va spun acum,imi sunteti dragi,mi-e dor de voi,de tampeniile pe care le faceam impreuna si poate mai facem o intalneala memorabila,da nu la Fitze
Sper ca am fost coerenta,daca nu ma scuzati si sa ma intelegi,mi-au dat lacrimile de aduceri aminte

"La vita e bella"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna,

Nu vreau sa va deranjez...stiu ca intentia voastra era sa va reuniti, cele care discutati atunci si sa vedeti ce mai face fiecare.
Am intrat numai sa va incurajez si sa va sfatuiesc sa nu va pierdeti speranta. Eu am fost aspiranta vreo doi ani (numai).
V-am citit si am plans / ras impreuna cu voi. Am plecat plangand de zeci de ori de la spital pt ca eu nu puteam sa raman insarinata, iar la avorturi era coada...
Eu sunt in seria de reusite, cel putin pt moment, sunt insarcinata in 10+, upa tratamente de n'spe feluri, inseminari, HSG, histeroscopii si cu dosarul de fiv gata...din fericire, s-a nimerit sa plecam in concediu...2 si ne-am intors 3 :)

Va doresc tuturor celor care nu ati reusit pana acum bafta muulta si sa stiti ca important este sa fim mamici, nu are importanta daca este conceput de noi bb sau nu, si daca este infiat tot al nostru este :)

Pupicei multi, Ingeras10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

VALE....un milion de pupici pentru tine.

ANCA

“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Vale intotdeauna mi-ai placut dar de cand te-am cunoscut te plec si mai tare(fara alte intentii).

Anca

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Vale, pup si eu optimista trupei. Si acum imi vine sa zambesc numai cand imi amintesc cum intrai tu ( cu pusca , bineinteles ) in noi alea mai plangacioase si ne ridicai moralul...

Relya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Ingeras, foarte frumos din partea ta ca ai trecut sa ne incurajezi.
sarcina usoara si dusa la termen.
Ledi, ramai cu noi si poate va aparea optimismul si pe strada noastra, ca sa zic asa.
Vale, atat iti trebuie sa dispari iar. Vreau ca atunci cand vei face FIV si vei avea rezultatul de la betaHCG in manuta, si dupa valori iti vei da seama ca sunt gemeni, sa scrii prima data la subiectul asta.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput