Aspirante vechi, unde sunteti?

Aspirante vechi, unde sunteti? | Autor: Anca Wish

Link direct la acest mesaj

Nu vreau sa creez nicio discutie si nici sa marginalizez, dar tanjesc dupa atmosfera de pe vremuri. Multe fete nu mai scriu, dar imi doresc, daca vor mai baga cate un ochisor pe aici, sa ne povesteasca despre ele.
Mi-e tare dor de voi si de noi cele de atunci.

Am vorbit de curand cu Ilenya. A facut o pauza si acum se pregateste sa reia tratamentele. Si-a pus net acasa si sper sa ne dea curand un semn.
Cu multe ma intalnesc, cu altele vorbesc la telefon, dar de altele nu mai stiu nimic.

Haideti, fetelor, scrieti. Lauricipani, Sorinache, Ardit, Tumpi, Valentinag, Gogo, Georgiana...
Mamicilor (Anis, Androix, Monica Elena, Patricia, Rachel si toate celelalte), va asteptam aici.

Rog moderatorii sa nu se supere si sa-mi inteleaga melancolia vremurilor trecute.

anca...SIGUR intr-o zi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

bravo Anca! buna idee!
Dadusem si eu la un moment dat un "strigat de disperare" pe la capitolul "aspirante optimiste 200" exact cu acelasi mesaj dar singurele care mi-au raspuns au fost Tmihaela, Gogosar si asi...
Aveam de gand sa deschid un subiect nou care sa sune "in cautarea vechilor aspirante..." dar ma bucur ca mi-ai luat-o inainte, pentru ca si mie mi-e tare dor de fetele de atunci si refuz sa cred ca chiar nu mai intra deloc pe forum.

Ardit, Valentinag, Laurici, Astery, MirelaV, Flori, Tmihaela si restul fetelor... va stiti voi mai bine care sunteti... NE E DOR DE VOI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Lachi, sigur am uitat multe nume amandoua. Unele nume nu se mai afla pe nici o lista (ca si cum nici nu ar fi "trecut" pe aici), dar se afla in sufletul nostru.
Le rog sa nu se supere pentru ca nu le-am amintit. Mi-a fost imposibil sa scriu toate numele.

Imi amintesc acum, ca pe Sorinache am suparat-o de multe ori. Si acum mi-e dor de ea. Deh, greselile tineretii!

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Pe mine m-a shocat ca au disparut cam deodata toate! cateva ushurel, ushurel... apoi... dintr-o data n-am mai vazut pe nimeni... Imi pare tare rau... imi aduc aminte cum veneam diminetile la ora 6 la birou de cele mai multe ori si prima care era prezenta pe forum era Astery, care la ora aceea se trezea si isi bea cafelutza... si apoi apareau restul fetelor; era super! imi lipseste foarte mult ardit care cu umorul ei ne facea ziua frumoasa tuturor! si laurici si vale, ce mai, de toate fetele vechi mi-e dor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Eu nu mai sunt aspiranta asa cum eram atunci dar veche sunt.Ma primiti asa?

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Pai nici eu nu mai sunt aspiranta deloc, dar de aia tot imi e dor de voi! normal ca te primim! nu tzelul comun ne-a unit pe noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Atunci bifez PREZENT! cu cea mai mare placere.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Hop si eu fosta aspiranta.Va citesc tot timpul,deja mi s-a facut reflex.
Chiar ca nu am mai vazut de mult fetele mai vechi de care mi e dor.

Va pup pe toate si va tin pumni stransi stransi

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

ANCA, iuhuuuuuu
Mi-ai indeplinit dorinta mea cea arzatoare.
Am gasit mess de la tine pe mess, si am intrat repede.
Super subiectul.
Acum am internet si acasa, asa ca promit sa intru aici mai des.

ANCA

“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

Mergi la inceput

ashaaa.... continuatzi, continuatzi, va rog....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

heheh fetelor ce vremuri, tot aspiranta sunt dar fara sanse prea curand, ce dor imi este de acele vremurile cand deabia asteptam sa vin la servici sa deschid forumul sa vad ce ati mai scris, ce faceti etc etc. V-am citit intotdeauna din umbra dar n-am mai fost asa activa, nu stiu atunci era alta atmosfera, acum parca-s grupulete grupulete, nu va suparati va rog dar asta e impresia mea.

Va pup pe toate cu drag si va tin pumnii
Sa aveti un wk superb

Mergi la inceput