Aspirante vechi, unde sunteti?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Da, AncaWish, tot la Moisica am ajuns intr-un final, dupa un dublu esec cu ,, cuplul" Matei&Mihalache. Nici nu vreau sa ma gandesc la a cata inseminare sunt! Refuz categoric! N-am crezut vreodata ca ma voi gandi atat de serios si la ultima varianta, FIV! Mai tii minte, discutiile noastre ref. la acest subiect, nu?

Stiti ce e mai trist, ca am momente cand deznadajduiesc si am tendinta sa renunt... gata, nu mai scriu, ca nu vreau sa va intristez...

Pupici dulci,
Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Musete, iete-te ca asta nu stiam ca ai mai facut inseminari si cu Mihalache. Asta-i si rolul acestui subiect.

Daca ar fi sa-mi ceri parerea, aceasta ar fi sa treci la FIV. Bety e cel mai un exemplu ca dupa n'spe inseminari a reusit cu FIV.
I-ai spus Moisicii ca ai tradat-o?

Sa va spun si despre mine. De mai bine de 1 an nu am mai luat nici un tratament si am mers la dr. doar pentru controale de rutina.
Ideea e ca, de cand am incetat sa mai iau pastile, m-am dereglat cu totul. Ciclu de 2,3 luna, cu cheaguri mari, fara activitate foliculara (asa reiesea din toate ecografiile de "control") facute in zilele 16,17.
Am si papat anticonceptionale cateva luni pentru a ma regla putin.
La ultimul control mi-a zis ca am un uter fibromatos.
Deci, se pare ca tratamentele imi priau, sau toate acestea sunt o consecinta a anilor de tratamente.

Am 2 variante. Una e FIV-ul, iar a 2-a e adoptia. Nu stiu care-i ordinea. Oscilez intre ele. Nu stiu cum as depasi momentul unei nereusite in cazul unui FIV, dar cred ca lipsa lui m-ar "roade" si nu as fi cu sufletul impacat.

Anul viitor, voi lua sigur o decizie.
Astept si povestile voastre.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Buna dimineata dragele mele,ma primiti si pe mine printre voi.Sunt tot o aspiranta putin mai veche decit voi.dar oricum pup pe Ancuta,Laurici,Sorinache,Gogosarel cu care eu tin legatura,Lachi si celalalte.-ici

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

bifez la "mamici" .. nu v-am uitat chiar daca intru mai rar aici

o minune doresc tuturor aspirantelor, mai noi, mai vechi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Si eu sunt pe aici. Nu stiu daca va amintiti de mine ... Sunt o fosta aspiranta ce am parasit sectiunea , elegant, pe usa din dos
Dar m-am simtit tare bine in familia noastra de atunci...Acum am "sorbit" fiecare mesaj de la acest subiect si m-a apucat nostalgia...Ce vremuri !!!

si o saptamana minunata !
Relya

PS. Bravo Anca W. pentru subiect !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Nici eu nu v-am uitat, iar motivul pentru care nu am mai scris (desi am citit de cite ori am avut ocazia) a fost pentru ca nu m-am mai simtit bine primita...asa ca am preferat sa arunc cite un ochi, sa ma bucur pentru reusite, sa sufar pentru cele care inca lupta...

Nu va pierdeti speranta si ramineti aspirante optimiste care vor fi pina la urma mame!!
Da, si mie mi-e dor de intilnirile acelea...

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

patricia eu imi amintesc de tine si nu uita ca esti bine primita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by Anca Wish

dar cred ca lipsa lui m-ar "roade" si nu as fi cu sufletul impacat.

Anul viitor, voi lua sigur o decizie.
Astept si povestile voastre.

anca...SIGUR intr-o zi

Ai dreptate ca te-ar roade dar nu faptul ca nu ai facut FIV ci faptul ca nu ai ramas gravida.In situatia asta sunt eu dar din fericire atunci cand ma uit la Razvan imi trece orice urma de tristete.Din punctul meu de vedere variantele tale ar fi adoptia si apoi FIV.Asa ai ocazia sa privesti mai senina o nereusita si totusi sa ai un copil pentru care merita sa respiri.Tot datorita lui am reusit sa trec peste golul pe care il simteam in stomac atunci cand primeam vre-o veste cu gravide.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Patricia,acum poti intra cu incredere, sigur vei fi bine primita.

Ma bucur sa vad ca intra din nou si mamicile noastre:Anis, Tia,Androixa, madyn....

ANCA

“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

heheheh ..Musette , Anca...eu am facut 8 inseminari inainte de FIv, ati uitat? Asa tare ma saturasem de ele...si cu stimulare si fara ..si in toate formele...nimik.
Varianta FIv a fost ca o ultima solutie..din fericire norocoasa!

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput