Aspirante vechi, unde sunteti?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

ce fac fetele?ati fugit la plaja?
Ca io parca,parca as trage o fuga la mare..pacat ca a plouat ieri si e mai rece decat in mod normal..
pupice.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Salut si eu fetele azi si desi e o zi ploioasa la noi parca decand sunt cu voi ma simt mai optimista.
Anis esti o fata cu muuuullt buunn simt.Dar cred ca nimeni nu se supara ca scrii ci dimpotriva.Tocmai tu stii ce inseamna si prin ce trecem noi.Te asteptam mereu cu placere!

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Anca, pfuuuu daca stiam ca asta ti-e leacul ca sa scapi de teama de covrig ti-l vindeam tie pe jaguar!

Si eu zic prezent! Mi-a fost dor de voi, de intalnirile noastre unde ofilieam urechile chelnerilor incercand sa ne dam cu parerea despre spermograma fiecaruia
Am remarcat si eu absenta multor fete din vechea garda. Din pacate timpul nu prea tine cu mine si nu prea reuseam sa intru la aspirante sa citesc mereu la zi, dar asa din cand in cand...
Oricum nu v-am uitat si mi-ar surade o intalneala Da, vicioasa, aloooo, ca m-am apucat iar de fumat!!!

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Androixoo.Ce dor mi-a fost de tine!!Pupici dulci lui Filip si la fel pt Ingrid

Madyn pupici pe burtica!Si,apropo,MirevaV pe unde e???

Anis mie mi s-a parut ca la topicul aspirantelor era ca o lege nescrisa ca fetele care au reusit sa nu mai scrie Daca ma insel,va rog sa ma corectati.Ideea e ca nu mi se pare ok,pt ca intre fete se leaga oarece relatii si cred ca e tare greu sa te rupi dintr-o data si sa nu mai scrii deloc.

Ancuta am facut ceva "minuni"pe la computer si am reusit sa sterg vreo 20 nick-uri ,printre care si pe al tau...daca vrei sa vb..please contacteaza-ma

Fetelor,dar de Vale mai stiti careva ceva???Sau de Laurici?? Mi-e dor tare de ele.

Va pupic pe toate si chiar daca e duminica si de obicei e mai putina miscare pe forum,sper sa mai vb.Apropo,ma gandeam ca am putea sa ne intalnim pe chat sa vb...

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Saluate si eu sunt o veche aspiranta, dar din pacate ramasa singura, poate am vrut prea mult de la viata, adica un bebe.......sunt in cautarea celui care sa isi doreaste un bebe cu mine...
Pana atunci sunt alaturi de voi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Liana, nu trec cu privirea peste tine, doar ca de tine nu ma leaga nici un fel de amintiri din aceea perioada. Ce sa-ti fac daca nu scriai atunci?

Vale e bine, Flory. Sper ca anul asta sa faca FIV. M-am intalnit cu ea acum 2 saptamani. Sigur va intra si ea la subiectul asta.

De Laurici nu mai stiu nici eu nimic de ceva timp. Sper sa fie bine si sa ne dea de veste curand.

Anis, nu deranjai pe nimeni daca scriai. Asta era clar. Iar in legatura cu condusul, nu-mi mai este teama de ceva timp. Doar ca inca ma consider un pericol public

Madyn, burtica. Stii ce e bebe? fetita sau baietel?

Androixo, mi-e tare dor de tine.

Crinuta 71, si eu.

Trebuie sa recunosc ca ideea acestui subiect nu a fost a mea. Gogosica noastra si-a exprimat dorinta arzatoare de a ne "reintalni". Vineri a fost ziua ei, iar acest subiect e cadoul pentru ea.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Salut.Am intrat si eu hop pe aici.
Am inceput din nou sa astept cu nerabdare sa intru pe site.

Pentru multe din fetele care poate nu au inteles ce a zis AncaW, nu e vorba de fetele care citeau de 3 ani, ci de fetele care au scris, au fost active aici la aspirante in acest timp.Fete care ne stim, care ne-am impartasit la vremea respectiva bucurii, temeri si suparari,am plans impreuna, am ras impreuna......
Nu va suparati. Va pup dulce.

ANCA

“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Anca e bine ca exista acest subiect. Mai ales dupa FIV-ul meu nereusit, nu prea m-am simtit in stare sa mai intru pe la aspirante optimiste. De o vreme nici macar nu am mai citit. Se scria despre lucruri pe care eu de mult nu le mai incercam. Tu ce faci acum, in ce stadiu mai esti? Ii spun la Gogosica un "La multi ani"! cu intarziere.
Flori deci te-ai hotarat pentru FIV in toamna. Succes!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Zic si eu pe fuga prezent, ceea ce inseamna ca citesc si pe aici.
Va pup si o sa mai intru maine sa scriu mai multe.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Buna dimineata si o noua saptamana frumoasa si plina de realizari.

ANCA

“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

Mergi la inceput