Bebelusi de sept - oct 2005 (119)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Scriu si eu pe ziua de azi, ca plec de la scarbiciu si inca nu am semnat condica pe DC.

1. Carmen, si noi avem apa la dozator de la www . cumpana . ro. Nu stiu sa iti zic exact preturile, ca s-a ocupat sotul. Dar stiu sigur ca iesim mai ieftin decat cu cumparatul apei plate la sticla. Pe site ai si nr. lor de telefon. Suna luni si cere-le mai multe informatii. Noi am facut un contract cu ei, prin care ne inchiriaza aparatul respectiv si bidoanele(am platit prima data ptr asta) si apoi platim numai apa. De comandat, comandam numai cand avem nevoie. Noi consumam un bidon mare de 19l pe sapt.
Acum trebuie facuta comanda din timp, ca au cereri mari.
2. Irina, sanatate multa Noeliei.
Lasa ca va fi bine chiar daca nu vei fi cu ea. Si mie imi e greu cand sunt la serviciu si Anca e bolnava acasa. (de fapt mi-e greu mai mereu, cand o las acasa).
3. De legea asta ati auzit ?
Tichete cresa

4. Alinam, e super Vladut. Nu pare terorist, decat dulce, dar tu stii mai bine ca esti mama lui
5. Simo, si filozofu' e super haios in caruciorul lui.
6.MiFloricica, daca le spun baietilor sigur ajungem la targul de inghetata.
7. La multi ani Vladut, Eleni si David-Andrei!
Felicitari pentru dintisor, Valen!

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Mersi pt incurajari Cristina!

Ceea ce e bun doar pentru tine, nu e bun de nimic!

Irina si Noelia - - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Weekend placut!
Si ne mai auzim..

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Va zic si eu weekend placut si sa aveti bebei cuminti si mancaciosi !-ca eu o sa-l petrec muncind din greu.

ne mai citim(adica eu va citesc) luni!

Ceea ce e bun doar pentru tine, nu e bun de nimic!

Irina si Noelia - - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Am mers a 2-a oara si am luat ceva hainite de la coccodrillo si scaun Priori XP cu 3.900.000 (mai scump decat la Bucuresti cu 400.000) si am vrut un carucior sport si am hotarat ca unul cu 1.700.000 de la Primii Pasi e ok (portocaliu)
A 3-a oara am mers sa schimb o caciulita ca ii era mica si o jucarie de baie care zicea ca broscuta scoate apa, dar nimik.
Serios, nu stiu ce va face la concurs , cu atatia copii in jur va merge direct la pipaiala.
Pantofiori nu i-am luat ca mi s-au parut scumpi (aia faini erau cam 1.500.000). Pentru 2-3 luni parca n-as da atatia bani. A primit de la nasa ei o pereche. Sper ca ne descurcam pana la toamna cu 3 perechi (2 sandalute si unii mai inchisi)

Cristina, merita sa mergi ca sunt multe lucruri faine de unde poti alege.

Cei de la Graco au niste reduceri....cica suporta cei din state reducerile. (ex: scoica pe care eu am dat 4.800.000 ei o dau cu 3.000.000)

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Multumim, multumim, da sa stiti ca e dulce, deh cioara, dar chiar e terorist, nopate ma trezeste de muuuulte ori asta in intervalul 11-6 ca ata doarme si ziua cu greu mai prinde doua reprize de somn de jumatate de ora o ora maxim si in rest nu sta delok, ce ati vazut voi ca statea singur .....era doar pentru poza, nu va inkipuiti ca sta sa se joace singur

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Am citit si eu legea cu tichetele de cresa, da am alta intrebare mai exista crese? orikum pana la normele metodologile .... mai trece apa pe Dunare, orikum nu ma intereseaza ca eu vreau sa stau 2 ani acasa si astept legea aia cu 3 ani heheheheh ca sa stau 3.

poze

Mergi la inceput

ia sa vad ce glow mi-am cumparat

poze

Mergi la inceput

Codruta o sa te stie vanzatoarele heheheh o sa iti dea si discounturi daca mergi asa des :), orikum ii tinem pumnii mandrei sa iasa pe lokul I la concurs.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Buna fetelor,

Multe din voi, ca si mine aveti perioade cand copiii se trezesc de foarte multe ori pe noapte.
Ia uitati ce-am gasit acum cateva minute pe un site:

In cazul fricii de despartire de un parinte (care este evidenta ziua), chiar daca bebelusul a dormit candva toata noaptea, poate incepe sa se trezeasca repetat in timpul noptii, cele 2 actiuni par conectate.

Daca ma gandesc bine, la mine cam asa a fost: in perioada cand nu puteam pleca din camera fara sa inceapa sa urle, se trezea noaptea si de N ori, iar acum se joaca singurel si 20 min.,doarme toata noaptea.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput