Bebelusi de sept - oct 2005 (119)
Raspunsuri - Pagina 14
alinam spune:
Diana interesant da la noi nu se aplika, eu nu l-am lasat singur, adika eu stau non stop cu el.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
Oana_G spune:
Alinam, Diana_n, eu credeam ca Andruta nu face bine ca se trezeste o data pe noapte sa suga si ca ziua sta cam mult treaza si nu vrea sa doarma, dar bag de seama ca voi aveti mai mult de furca cu bbii. La mine fata se trezea de mai multe ori/noapte cind i se infunda nasul si nu putea respira. Rezolvata fiind prb, se trezeste doar o data sa pape si apoi doarme pina la 6.00-7.00.
Ziua in schimb, doarme 2h jumatate o data la 2 zile iar in rest maxim 3 reprize de cite o ora. Si asta o pun pe seama mersului de-a busilea, ca atunci cind se trezeste sa-si schimbe pozitia (probabil amorteste si ea) isi aminteste ca poate merge in 4 labe si o ia la sanatoasa. Numai ca eu citeodata, stau pe pozitii cu tzatza linga ea si o pacalesc.
Oana si Andra (21.10.2005)
diana_n spune:
Alina in engleza termenul e separation anxiety, scuze ca nu stiu sa-l traduc bine. Nu inseamna sa-ti lasi copilul singur, ci e sentimentul pe care-l are bebe cand unul din parinti, bunici se departeaza de copil cativa metri sau pleaca in alta camera. La varsta asta, cand ceva le dispare din raza vizuala, ei considera ca e definitiv si dureaza pana invata ca "disparitia" e temporara.
Cu Petrut am avut perioade cand nu puteam sa ma ridic de jos, unde se juca el si sa ma duc cativa metri pana in bucataria stil "american", unde ma vede de la bust in sus. Acum e ok, dar ma verifica din cand in cand ca-s acolo, se ridica intr-un cot, ma vede, isi continua ale lui.
Diana si Petrut (3 oct 2005)
alinam spune:
Aha Diana acum m-am prins ......pai ce sa fak? heheh sa umblu cu el de gat? si la baie? ca asta ar fi ultima solutie ca singur in camera nu sta decat cat ii arunc pampersul sau ma duk la baie ......orikum sper sa trecem si peste asta, doar s-o invata odata ca 5 min nu inseamna totdeauna :)
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
marinela79 spune:
E tarziu, ma descurc din ce in ce mai prost cu timpul asta, nu-mi ajunge.Nu-mi da si mie cineva macar cateva ore in plus pe zi
Am vizionat poze cu Maya si Andruta, cu "teroristul " lui Alinam si sunt tare draguti toti.Uram bafta Petrei si apropos de cele spuse de Diana, cred ca e adevarat.
Eu am o alta problema, ce ma fac cu Iaris ca lapte mananca mai mult fortat, in somn cate 300ml la zi, e putin.Cred ca nu-i place Milumil ca e prea dulce.Ce lapte din marcile folosite de voi e mai putin dulce?Vreau sa incerc si altceva ca vad ca nu se mai poate.Am vazut ca face figuri si la banana sau para si ii pun lamaie, dar in lapte ce sa-i pun, ca asta asa e el, dulce.Oare Milumil3 e la fel de dulce ca 2, please, help
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
christina-m spune:
Codruta, mersi mult
. Inseamna ca strecuram in programul de maine si o vizita la BE. Ceva anume nu ne trebuie, dar vom vedea ce vom gasi.
Am ajuns si eu la 100 de mesaje...

Cristina si Matei (29.10.2005)
POZE
gabiarama spune:
Marinela , eu nu am folosit la Tudor Milumil 2 ,am trecut de la Lactana la Milumil 3 si am avut aceeasi surpriza neplacuta : mi se pare gretos de dulce ,dar lui ii place .
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
gabiarama spune:
Karmenutza , eu nu am fost prea cuminte , am dansat ,dar nu aici ,ci la o petrecere a burlacitelor .
.M-am enervat ca sotul a plecat de pe la 9 ,desi copiii nu adormisera si eu nu gasisem pe nimeni inca sa stea cu ei
.Abia pe la 12,30 am gasit-o pe cumnata-mea
.Dar la cit de bine dorm copiii puteam sa ii las si singurei in casa
.Mama denaturata ce sunt .![]()
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
Diana30 spune:
Buna fetelor!
Am venit sa dau raportul.Am fost si noi ieri la babyexpo si-am achizitionat neste sandalute,neste sepcute de vara,neste mustele si-am lasat in zona neste meleoane.Da' ce conteaza ca doar un fecior are tata.
A aparut la Mustela crema de soare cu factor 50.La expo este la oferta cu un tricou la 50ron.
Noi am luat crema de plaja+crema hidratanta+ulei de masaj,toate puse intr-o geanta termoizolanta,la pretul de 1mil.Si-am mai luat separat gelul de dus.
Ioana,sper ca tin bine minte si ca voi ati luat scaun de masina Iseos Safe Side de la bebeconfort.Sunteti multumiti de el?Isi merita banii?Ca sotului i s-a pus pata pe el.