viata in germania 36

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

quote:
Originally posted by copiloi

Pai chiar ca esti tupeista! Eu nu te-am contrazis ca imnul nu ar avea o singura strofa!

Nu doar asta, ai sugerat ca habar nu am ce e cu imnul Germaniei, mi-ai dat lectii,povetze pentru Eibürgerungstest (ce te-o Dabija pe tine??) sa invat sa nu dfau din buze,etc,etc.Acum cand iti dovedesc negru pe alb ca stiam totul despre imnul Germaniei ( nu ca ar fi importanta chestia asta) vii si zici ca sunt tupeista si ca nu despre asta era vorba. Esti vai de capul tau,du-te si baga picioarele in apa rece sa-ti revii,aduceti sarurile oameni buni , :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

quote:
copilos
Ca sa vezi "cata treaba am eu cu tara asta", tin sa te informez, ca versurile, pe care le-ai scris ca fiind din imnul Germaniei, nu mai constituie in ziua de azi parte componenta a imnului....si asta, nu de ieri, de azi, ci din 1952!!!
Din imnul respectiv, doar a treia strofa reprezinta imnul actual al Germaniei!
Tu asta ai cantat in seara asta? Si sotul tau la fel?

Also, mi se pare mult mai important sa stii cate ceva despre imnul Germaniei (chiar daca nu stii versurile), decat sa te bati cu pumnu' in piept ca, la fotbal, ai tinut cu nemtii!

Si vezi ca la acordarea cetateniei (in caz ca vei ajunge pana acolo), e posibil sa dai un Einbürgerungstest, unde, mai mult ca sigur, nu te intreaba cu ce echipa tii (e usor de mintit si nici nu-i relevant) , ci s-ar putea sa primesti intrebari legate si de imnul Germaniei (plus si alte intrebari, din istorie, cultura....nu numai din sport )!

Sper ca ti-am facut un serviciu cu imnu'! Pana pe 9 iulie, cand este finala, ai tot timpul sa inveti versurile care trebuie. Ca sa nu mai fii nevoita sa dai numai din buze!

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Inca ceva Copiloi, ia uite ce adresa am gasit eu aici
http://www.wiwico.de/
forumul studentilor din Mannheim,poate n-am ce face zilele astea si scriu pe-acolo ce parere are studenta romanca Alina despre Germania si nemti asa...in general...si inca niste chestii... hm? Poate ca nici nu-i intereseaza dar cine stie...`?

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by Lauraa

Inca ceva Copiloi, ia uite ce adresa am gasit eu aici
http://www.wiwico.de/
forumul studentilor din Mannheim,poate n-am ce face zilele astea si scriu pe-acolo ce parere are studenta romanca Alina despre Germania si nemti asa...in general...si inca niste chestii... hm? Poate ca nici nu-i intereseaza dar cine stie...`?

Mama de Lara Celine

Am trait-o si pe asta! Tu te razbuni acuma, nu?

Lasand gluma la o parte, scriu aici negru pe alb, ca imi asum TOT ce am scris!!!

Esti libera sa faci ce vrei, asa cum am mai spus....Posteaza unde vrei, scrie si la rector, si la Buergerbuero, unde crezi tu ca dai lovitura!

Dar am si eu o rugaminte : sa dai un copy/paste si sa postezi si aici, da? Ca sa vedem si noi ce ai parat! Si ca sa aflu si eu ce am scris rau de nemti (nu ca n-ar fi voie )! (Vezi ca am mai scris despre nemti si la alte subiecte....iti spun asta, ca sa ai ce pune la dosar )

Dincolo de toate, cel putin acest mesaj a spus totul despre tine (daca mai era nevoie)! Cica sa nu te pui cu de-alde de tine, ca au mintea odihnita!

Alina

Mergi la inceput

Uite aici am mai scris despre nemti ....baga si asta, poate "ma salvez"

Moama, ce-mi tremura genunchii

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

uau, sincear sa fiu de ieri de cand am scris despre coreaanca aia nu ma asteptam sa iasa asa o chestie. Alina (copiloi), ai depasit de mult pragul neutralului si nu faci decat sa bagi zazanie. Unde ai citit ca am zis ca romanii respectivi sau coreeanca sunt infractori? Lasa-i incolo fiecare cu viata lui, nu uita ca adevarul de regula e undeva la mijloc, asa ca pasiunea pe care o pui in a-i apära nu-si are locul aici. Nu poti trai aici, f bine, fa-ti bagajele si du-te unde crezi ca te simti bine, care-i problema?? Nici eu nu exclud aceasta posibilitate, candva in viitor. Lumea e mare, merita vazuta.

Meciul a fost frumos, bravo ambelor echipe care au jucat superb!

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Lauraa, pt intrebarea ta cu o pagina inainte adresata la toata lumea: eu zic ca e perfect normal, dupa cum am mai scris mai devreme. Uite si aici, ca sa te binedispui : http://www.spiegel.de/panorama/0,1518,421412,00.html

Si eu gata, dispar de pe forumul asta citeva zile, pina va linistiti si pina dispare atitudinea asta: Moama, ce desteapta sunt eu si ce ti-am aratat-o + moama, ce de cacat sunt nemtii si legile lor + moama eu sunt impotriva tuturor si hai sa iti arat muschii. Nu imi place egal din partea cui vine.

Eu intru pe aici sa discut linistita problemele noastre de zi cu zi, inclusiv cu paduchi si cu legi germane. Am apreciat ca aici nu se lua nimeni la paruieli si la zeflemeli (ca deh, sunt la moda in ultimul timp pe DC), ca s-au dat sfaturi la obiect si cu respect. Atitudinile astea de misto, le urasc.

Fetelor, poate reusiti sa va rezolvati problemele pe PM. Daca nu ignorati-va, daca nu puteti ajunge la o intelegere. Daca nu si nu si trebuie sa va paruiti aici in vazul tuturor, poate primiti un subiect special al vostru.

-----------------------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tinatache

uau, sincear sa fiu de ieri de cand am scris despre coreaanca aia nu ma asteptam sa iasa asa o chestie. Alina (copiloi), ai depasit de mult pragul neutralului si nu faci decat sa bagi zazanie.

Eu bag "zazanie"? Eu am fost prima, care am faultat, nu? poate imi arati si mie unde!

quote:
Unde ai citit ca am zis ca romanii respectivi sau coreeanca sunt infractori?

Ai sugerat ca ei nu ar respecta legea! Iar cei care nu respecta legea cum se numesc? Eu zic ca le poti spune si "infractori"!

quote:
Lasa-i incolo fiecare cu viata lui, nu uita ca adevarul de regula e undeva la mijloc, asa ca pasiunea pe care o pui in a-i apära nu-si are locul aici.

Eu nu-i apar, draga, nu am nici o putere. Tocmai am zis ca altii ii apara! Si anume nemtii! De aia am si dat articolele respective! Ca sa cititi (daca stiti limba). Acolo scrie foarte clar, cine pe cine apara!

quote:
Nu poti trai aici, f bine, fa-ti bagajele si du-te unde crezi ca te simti bine, care-i problema??

Nu am spus ca nu pot trai aici! Si oricum, cand am sa plec, am sa plec de buna voie, n-o sa ma expulzeze nimeni! Doar v-am spus ce am citit....ca nu convine unora, pe asta a mizat si presa, ca de aia face cunoscut astfel de cazuri!

quote:
Nici eu nu exclud aceasta posibilitate, candva in viitor. Lumea e mare, merita vazuta.

Wow , ce schimbare de atitudine!

Chiar ca lumea merita vazuta, sub toate aspectele ei, fie ca ne convine, fie ca nu!

Alina

Mergi la inceput

Aschiutza, ai dreptate, nu era cazul sa cad in capcana,pentru o clipa am uitat ca (cacofonie inevitabila) "cainii latra caravana trece". Imi cer scuze celorlalte fete pentru ajutorul dat copiloiului la poluarea topicului. Mea culpa.

O zi buna tuturor,
Hai Germania :)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aschiutza

Lauraa, pt intrebarea ta cu o pagina inainte adresata la toata lumea: eu zic ca e perfect normal, dupa cum am mai scris mai devreme. Uite si aici, ca sa te binedispui : http://www.spiegel.de/panorama/0,1518,421412,00.html

Si eu gata, dispar de pe forumul asta citeva zile, pina va linistiti si pina dispare atitudinea asta: Moama, ce desteapta sunt eu si ce ti-am aratat-o + moama, ce de cacat sunt nemtii si legile lor + moama eu sunt impotriva tuturor si hai sa iti arat muschii. Nu imi place egal din partea cui vine.

Eu intru pe aici sa discut linistita problemele noastre de zi cu zi, inclusiv cu paduchi si cu legi germane. Am apreciat ca aici nu se lua nimeni la paruieli si la zeflemeli (ca deh, sunt la moda in ultimul timp pe DC), ca s-au dat sfaturi la obiect si cu respect. Atitudinile astea de misto, le urasc.

Fetelor, poate reusiti sa va rezolvati problemele pe PM. Daca nu ignorati-va, daca nu puteti ajunge la o intelegere. Daca nu si nu si trebuie sa va paruiti aici in vazul tuturor, poate primiti un subiect special al vostru.

-----------------------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Eu nu am vrut ca subiectul sa degenereze in asa hal!

Si te rog, nu exagera! Nu am zis ca nemtii sunt de "cacat" (scuze academismul, dar e de la tine)!

Am avut pretentia ca se poate discuta civilizat! Dar vad ca nu veniti cu argumente la subiect (in caz ca le aveti), ci va limitati la a aduce numai injurii si de a cataloga, chiar si ceva ce nu exista, sau nu a fost scris!

Alina

Mergi la inceput

Puteti citi si ce scriu www.algoritma.ro/dilema/114/AndreiPL.htm" target="_blank">altii....chiar daca stiu ca nu sunteti de acord!

Alina

Mergi la inceput