viata in germania 36

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Alina, unde sunt injuriile pt tine din partea mea? URIT Alina, foarte urit din partea ta. Nu vrei sa degenreze, dar tu discuti la infinit, te legi de toate si de toti si pe urma tu vezi ca VICTIMA!!!! Nu crezi ca tu ai inceput zizania cind te-ai legat de postarea lui Lauraa? Nu numai eu vad asta, uite si Cristina si Porumbita ti-au atras atentia.

Rog moderatorii sa faca split cu aceasta discutie inutila.

--------------------------------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by aschiutza

Alina, unde sunt injuriile pt tine din partea mea? URIT Alina, foarte urit din partea ta. Nu vrei sa degenreze, dar tu discuti la infinit, te legi de toate si de toti si pe urma tu vezi ca VICTIMA!!!! Nu crezi ca tu ai inceput zizania cind te-ai legat de postarea lui Lauraa? Nu numai eu vad asta, uite si Cristina si Porumbita ti-au atras atentia.

Injuriile le gasesti in mesajul anterior, pe care TU l-ai scris!

Mesajul Laurei, de la care a plecat totul, ce a fost? PACE? Reactia ei de dupa, spune totul, ca, de fapt,asta a vrut: "zazanie"!

Iar daca discut la "infinit", o fac de dragul discutiei si pentru ca tin la argumente! Aaa, si pentru ca nu suport snobismul si ipocrizia!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Va mai raspund, ca nu am sa va mai raspund!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

quote:
Originally posted by copiloi

quote:
Originally posted by aschiutza

Injuriile le gasesti in mesajul anterior, pe care TU l-ai scris!

Mesajul Laurei, de la care a plecat totul, ce a fost? PACE? Reactia ei de dupa, spune totul, ca, de fapt,asta a vrut: "zazanie"!

Iar daca discut la "infinit", o fac de dragul discutiei si pentru ca tin la argumente! Aaa, si pentru ca nu suport snobismul si ipocrizia!

Alina

Bey,ce ai acum? Chiar ca nu te mai inteleg???LA MESAJUL DE MAI JOS TE REFERI??????????????????????
quote:

Fetelor,ati vazut meciul? ce fain,minunat!!!
Asa ma simt de mandra de echipa Germaniei,parca eu as fi antrenat-o :)))
Superb,sper sa castige campionatul,sa moara dusmanii de ciuda!!!

asta e primul meu mesaj la topicul asta dupa multa vreme.Eram bucuroasa,fericita,am stat ca pe ace tot meciul si cand s-a terminat am vrut sa impartasesc cu voi bucuria ca pe forumul mare nu se vb. nimic de wm. Unde e zazania inceputa de mine ca acum chiar sunt intr-un film gresit..am impresia!!!?

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Nu va mai certati, ca nu aduce nimic bun.
Nu cred ca e important cine cu cine tine si nici obligatoriu sa tii cu Germania, numai pentru ca traiesti aici. Fiecare are propria-i experienta, propriile motive pentru care se afla aici si nu cred ca sunt potrivite ´indemnuri´de genul: ´daca nu-ti convine, du-te sa traiesti in alta parte´.
Laura, e frumos ca ai simtit victoria Germaniei ca pe o victorie personala, te admir, pentru ca eu, desi (si) cetatean italian, nu voi simti niciodata o eventuala victorie a Italiei ca pe o victorie personala. Eventual, ca pe o victorie personala a sotului. Cred ca ceea ce a deranjat in mesajul tau a fost ultima parte...aia cu dusmanii. Parca in sport se numeau adversari...

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:

Fetelor,ati vazut meciul? ce fain,minunat!!!
Asa ma simt de mandra de echipa Germaniei,parca eu as fi antrenat-o :)))
Superb,sper sa castige campionatul,sa moara dusmanii de ciuda!!!

revenind la subiectul de acum x pagini: si mie mi-a placut meciul, dar cred ca daca nu iesea 1 de la polonezi nu reuseau sa dea golul. Mi-e oarecum mila de ei asa, ca au jucat bine, s-au tinut tare pe pozitie. Dar asta e, cum zice sotzu meu: fotbalul se joaca pe goluri, nu pe faze/ocazii. La mine la serv. a adus o colega englezoaica un steag de-al lor, ca replica a adus altul un steag nemtesc:)) Atmosfera e "incinsa", se urmaresc scoruri, se fac si pariuri:)) O alta colega a primit in ultimul moment bilete la primul meci + festivitate si era sa lesine cand a vazut ca au costat 600€. Cand a comandat nu a putut alege categoria si i-au dat ce au avut, adica cele mai scumpe care au ramas la urma. Festivitatea mi s-a parut reusita, desi n-am vazut decat o bucata ca eram pe drum spre casa cand a inceput.
Pana si la ecranul din olympiapark tb sa mergi cu x ore inainte ca altfel nu prinzi loc in fata, ca sa si vezi ceva.
Ca fani cei mai misto mi se par brazilienii, sunt super cum danseaza si stiu sa se bucure de fiecare moment. Colega mea englezoaica se roaga sa nu vina fanii englezi la München ca a zis ca ea nu mai iese din casa. Cam asta-i update din orasul in care nu se mai vad decat mingi de fotbal. Avem o vreme superba, am fost la plaja iar copiii dorm de 3 ore latzi pe front. Asa-mi convine, ma mai duc Ne-am si bronzalit un pic...
O zi frumoasa in continuare!

PS: acuma un sub. are 20 pagini asa ca-l mai lasam pe asta mai luuuung.

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

quote:
Originally posted by Carmi

Nu va mai certati, ca nu aduce nimic bun.
Nu cred ca e important cine cu cine tine si nici obligatoriu sa tii cu Germania, numai pentru ca traiesti aici. Fiecare are propria-i experienta, propriile motive pentru care se afla aici si nu cred ca sunt potrivite ´indemnuri´de genul: ´daca nu-ti convine, du-te sa traiesti in alta parte´.
Laura, e frumos ca ai simtit victoria Germaniei ca pe o victorie personala, te admir, pentru ca eu, desi (si) cetatean italian, nu voi simti niciodata o eventuala victorie a Italiei ca pe o victorie personala. Eventual, ca pe o victorie personala a sotului. Cred ca ceea ce a deranjat in mesajul tau a fost ultima parte...aia cu dusmanii. Parca in sport se numeau adversari...

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Eh Carmi,chiar "victorie personala" nu as numi-o in nici un caz,asa cum nici macar o victorie a Romaniei nu ar fi una "personala". Singurele mele victorii personale au fost cand am intrat la liceu,la facultate,cand am luat licenta si cand am nascut. Sau cand am mai dat cate-un gol la handbal,jucam in divizia J
Victoria de ieri insa am simtit-o foarte aproape de suflet,al meu e mare microbist si mai ales cand e vorbe de Germania,traieste meciul cu trup si suflet. Sigur ca ma molipseste si pe mine,as fi de gheata sa stau langa el pasiva :) . Dar nu a fost victoria lui personala. cat despre "sa moara dusmanii",e doar o expresie si se referea desigur la adversarii fotbalistici ai germaniei ,in nici un caz la forumistii de pe DC , LOL !!!

Cristina, polonezii au fost asa si asa,nu contesc ca nu au luptat dar nemtii au avut la ocazii de m-a durut capul :) . Bina ca a ajuns pana la urma rotundul in dreptunghi ca faceam tot 13-14 pe-aici...

Ar fi si pacat sa iasa din competitie aici in tara lor.
Apropo, ce parere aveti de imnul WM? Mie imi place la nebunie! Unde il gasesc sa il inregistrez?

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Laura, scuze daca am exagerat, dar am ´comentat pe marginea textului´, spuneai ca: ´Asa ma simt de mandra de echipa Germaniei,parca eu as fi antrenat-o :)))`. Mie asa mi-a sunat, da are mai putina importanta...noi sa fim sanatoase, indiferent cine castiga sau pierde...

Carmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Buna ziua tuturor celor mai vechi pe care le cunosc ,Laura ,tina ,mamica dulce si altele care mai sinteti ,i-mi cer scuze ca va deranjez aici la voi acasa ,este bineintels vorba de un serviciu ce vi-l cer ,un sfat pentru o prietena de-a mea care pleaca cu copilul si cu masina acasa in Romania (si nu are nici internet s ase poata interesa),trece prin Germania si nu stie deloc intre Strasburg si iesirea din Germania spre Viena unde ar putea si ei sa doarma sa nu fie atit de scump caci bani de hotel nu au ,exista moteluri s-au camere la localnici unde ar putea sa se cazeze o noapte in drum spre Rominia ?
Va multumesc mult de ajutorul si intelegerea voastra ,pentru ea este important iar eu nu pot s ao ajut caci noi n-am dormit niciodata in Germania ,merci din suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Aurelia, eu stiu o singura pensiune unde am dormit noi de doua ori, nu mai sint sigura 36€(in 2002) cu mic dejun pe camera, dar e chiar inainte de granitza cu Ungaria in Austria, poate e prea departe pt. ei?? Daca ai nevoie, incerc sa caut nr. de telefon.

Fetelor referitor la meci, eu m-am uitat aseara si parerea mea, nemtii au jucat bine, meritau sa cistige, au avut mai multe ocazii decit polonezii chiar si inainte sa ramana ei in 10 oameni!

narcisa

Mergi la inceput