Bebelusi de sept - oct 2005 (117)
Raspunsuri - Pagina 11
karmenutza spune:
Miflor, nici Catalina nu bea apa sau ceai. Dar cand e cald afara tare, chiar si dupa amiaza, bea apa, ca i se face sete. De aici deduc ca bea apa doar cand ii trebuie. Cand o vad ca are buzele uscate ii dau apa si bea.
Catalina
miflore spune:
Anto, hai ca intreb acum unde a fost facut tortul; cofe Bon Ton e in Militari pe B-dul Iuliu Maniu nr. 186 (oricum intre 184 si 190) si pe B-dul Pache Protopopescu nr.52 (Carol I)!
Tonnia, asa da!!!

Anya, tu iesi afara cu pustii? Cand ai atata timp? Vinde-mi si mie secretul!![]()
Carmi, felicitari pentru ma-ma!!!

Ioana, cred ca Mirunica e cea mai diversificata la capitolul mancarica!!!![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Codrutza, am intrat pe Baby Expo si-am vazut-o pe Petra programata la concurs!!! Duminica dimineatza!!! Bafta bafta bafta!!!

river rafting!!! Esti curajoasa!![]()

Mimsi, petrecere frumoasa!!!

Bianca, pe unde umbli? Ce face bebe Milan?
Irina,

, tocmai mi-ai raspuns la intrebare, nu stiam nici eu ce crema pt. protectie sa-i iau fetii! Nivea n-am gasit dar daca zici ca pateaza hainutele, renuntam; probabil voi lua tot Avene!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
ancadm spune:
'Neatza!
A venit si la noi caldura si odata cu ea au aparut si niste bubite mici si rosii pe fata Monicai. Voi cu ce ii dati pe copii? Eu o spal pe fata mereu cu apa, mai ales dupa ce maninca, dar n-am incercat inca vreo crema.
Azi au anuntat ca factorul UV e 9 din 10 asa ca o stergem imediat la o plimbare de o ora, pina nu se impute treaba.
Miflore sa stii ca nici Monica nu e prietena cu lichidele, dar de fiecare data cind imi iau eu un pahar cu apa ii dau si ei sa bea putin cu paharul (chiar daca ia numai citeva gurite), asa ca acum si-a format un reflex si cind ma vede cu paharul cu apa deschide guritza si se intinde dupa el. Si am observat ca de la o zi la alta incepe sa bea mai mult.
Inghetata am incercat si noi cu Monica pentru ca e o mica pofticioasa si nu poti sa iti pui ceva in fata fara sa ii dai si ei. A fost tare incintata.
Jadi ma bucur ca ati scapat fara operatie!
Anca, Andreea (5 ani) si Monica (8 luni)
ancadm spune:
Am vazut ca va laudati ca spun copii mama. Fata mea spune tata si Adeia. O fi din cauza ca ma aude strigind-o toata ziua pe Andreea
.
Anca, Andreea (5 ani) si Monica (8 luni)
jadi spune:
La Multi Ani Dana Lucia si tot ce iti doresti! Tort cu cirese nu ai?
Deni &
Vlad 28 sept 2005
cge spune:
Fug spre casa dar nu inainte de a spune ca ma bucur tare ca Vladut a scapat fara operatie si a-i ura "La Multi Ani" Danei_Lucia.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
karmenutza spune:
M-a sunat asistenta dr de la dispensar sa ma cheme maine sa-i fac antirujeolicul. I-am spus ca ei si acum ii curge nasucul si a zis sa ma duc oricum ca sa o vada dr. Eu am fost sambata la Stanciu si mi-a dat el tratament. Voi ati facut antirujeolicul la 7 luni? s-a terminat epidemia.
Catalina
dana_lucia spune:
Mersi si tie Jadi si uite ca tort cu cirese nu am, dar restul torturilor de care am scris mai devreme am, daca te tenteaza ceva, spune-mi.
Sper sa "petrec" macar putin cu voi pe chat mai tirziu!